تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس رضاى خدا به خشم مردم جويد، خداوند از او خشنود شود و مردم را از او خشنود ك...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1846059476




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شکست سنگین جمهوریخواهان؛ برجام از سد سنا گذشت/اوباما: این پیروزی دیپلماسی است


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: شکست سنگین جمهوریخواهان؛ برجام از سد سنا گذشت/اوباما: این پیروزی دیپلماسی است
مجلس سنای آمریکا عصر پنج‌شنبه پس از ساعت‌ها بحث درباره توافق هسته‌ای با ایران درباره کفایت مذاکرات رای‌گیری کرد که این موضوع با ۵۸ رأی موافق در برابر ۴۲ رأی مخالف، رای لازم را نیاورد.
آفتاب : حامیان باراک اوباما در سنای آمریکا موفق شده‌اند که مانع از رای‌گیری درباره پیش نویس طرح انتقادی جمهوریخواهان از توافق هسته‌ای ایران شوند. رئیس جمهوری آمریکا با صدور بیانیه‌ای ناکامی جمهوریخواهان را «یک پیروزی برای دیپلماسی، منافع ملی آمریکا و امنیت جهان توصیف کرده است.»


به گزارش آفتاب، اوباما در بیان خود نوشته است: «از این‌که بسیاری از سناتورها توافق با ایران را شایسته دانسته‌اند دلگرم شده‌ام و از حمایت قوی قانون‌گذاران و شهروندان خوشحالم.»


روز پنجشنبه، ۵۸ سناتور که عمدتا جمهوریخواه هستند خواهان آغاز رای‌گیری شدند اما ۴۲ سناتور دموکرات و مستقل با آغاز رای‌گیری درباره طرح مذکور مخالفت کردند. سنای آمریکا در کنترل جمهوریخواهان است اما این حزب نتوانست حد نصاب ۶۰ رای لازم را کسب کند.


بر اساس رویه درونی مجلس سنا، بحث در مورد یک طرح حد زمانی ندارد، اما اگر ۶۰ عضو از ۱۰۰ سناتور به کفایت مذاکرات رأی دهند، مذاکرات متوقف و رأی‌گیری انجام می‌شود.


نتیجه رای‌گیری مقدماتی امروز در سنای آمریکا پیروزی مهمی برای دولت باراک اوباماست که در هفته‌های گذشته سخت تلاش کرده بود با حفظ انسجام در اردوی دموکرات‌ها، مانع از مطرح شدن طرح مذکور در صحن سنا شود.


سناتور هری رید، رهبر اقلیت دموکرات، از پیروزی امروز اردوی حامیان توافق ابراز خرسندی کرده است اما جمهوریخواهان هنوز شکست را نپذیرفته‌اند.


سناتور میچ مکانل، رهبر اکثریت جمهوریخواه در سنا، بار دیگر خواهان انجام رای‌گیری شده است اما هنوز روشن نیست این تلاش وی به نتیجه برسد. او «کارشکنی» دموکرات‌ها را یک «تراژدی» توصیف کرد و گفت: «ما هفته آینده این مساله را دوباره به این مساله خواهیم پرداخت تا ببینیم شاید کسانی باشند که بخواهند نظرشان را عوض کنند.»


سناتور جمهوریخواه جان کورنین نیز وعده داد که تلاش برای رای گیری درباره توافق هسته‌ای هفته آینده ادامه پیدا کند. اما سناتور دیک دربین، از سناتورهای ارشد دموکرات در یک کنفرانس خبری خطاب به رهبری جمهوریخواهان گفت: «شما اگر خواستید می‌توانید ۱۰ بار دیگر هم خواهان رای‌گیری شوید، چیزی تغییر نخواهد کرد.»


بنا بر توافق کاخ سفید و کنگره، مجالس نمایندگان و سنای آمریکا تا روز ۱۷ سپتامبر (پنجشنبه آینده) فرصت دارند که در مخالفت با توافق هسته‌ای قطعنامه‌ای تصویب کنند. حتی اگر مخالفان بتوانند رأی‌گیری کنند و اکثریت سنا و مجلس نمایندگان به مخالفت با توافق رأی دهد، رئیس‌جمهور آمریکا با استفاده از اختیارات خود مصوبه آن‌ها را وتو خواهد کرد و مخالفان طرح هم رأی لازم برای خنثی کردن وتوی آقای اوباما را ندارند.


از طرف دیگر، رهبری جمهوریخواه مجلس نمایندگان آمریکا تصمیم گرفته است که رای‌گیری بر سر پیش‌نویس طرح انتقادی را کنار بگذارد و در عوض چند طرح دیگر از جمله «طرح حمایت از توافق» را به رای بگذارد تا دموکرات‌های کمتری به توافق رای مثبت بدهند. جمهوریخواهان همچنین قصد دارند طرح منع دولت از لغو تحریم‌های ایران را به رای بگذارند. جان بینر، رئیس‌جمهوریخواه مجلس نمایندگان پنجشنبه هشدار داد که احتمال دارد بر سر توافق هسته‌ای از باراک اوباما به دادگاه شکایت کند.


مجلس نمایندگان روز پنجشنبه طرحی را تصویب کرد که می‌گوید باراک اوباما به‌طور کامل مفاد توافق هسته‌ای را به کنگره ارائه نکرده است. منظور اصلی جمهوریخوا‌هان متن توافق‌های محرمانه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و ایران است که به کنگره تحویل داده نشده. جمهوریخواهان در مجلس نمایندگان همچنین در نظر دارند طرحی را به تصویب برسانند که باراک اوباما را از لغو تحریم‌های ایران منع می‌کند.


لابی بانفوذ اسرائیل در آمریکا (ایپک) به شدت علیه توافق ایران فعالیت داشته و اعضای کنگره را به رد آن تشویق کرده بود.بنا بر گزارش‌ها، این لابی حداقل ۲۰ میلیون دلار صرف آگهی‌های تبلیغاتی علیه توافق ایران کرده اما این کمپین رسانه‌ای نتوانست در اردوی دموکرات‌ها شکاف جدی ایجاد کند. تنها چهار سناتور دموکرات با توافق هسته ای مخالفت کرده اند.


نمایندگان مجلس سنای آمریکا روز گذشته به درخواست کفایت مذاکرات درباره توافق هسته‌ای با ایران رای منفی دادند. آن‌ها از این طریق امکان رای‌گیری درباره توافق را که می‌توانست رای منفی به همراه داشته باشد متوقف کردند.
 
روز گذشته و هم‌زمان با اوج‌گیری بحث بر سر توافق هسته‌ای با ایران در کنگره آمریکا٬ سران سه کشور اروپایی بریتانیا٬ آلمان و فرانسه از توافق هسته‌ای اعلام حمایت کردند. دیوید کامرون٬ نخست‌وزیر بریتانیا٬ فرانسوآ اولاند٬ رئیس‌جمهور فرانسه٬ و آنگلا مرکل٬ صدراعظم آلمان در یادداشتی مشترک در روزنامه واشنگتن پست نوشتند: «اکنون لحظه مهمی است. فرصتی حیاتی برای نشان دادن آن‌چه دیپلماسی قادر به دستیابی به آن است.»


آن‌ها در این مقاله مشترک از کنگره آمریکا خواستند تا توافق با ایران را تصویب کند٬ در عین حال از "مسئولیت مشترک" در مقابله با تهدید ایران مجهز به سلاح هسته‌ای سخن گفتند.


آن‌ها در این یادداشت بار دیگر تاکید کردند که توافق حاصل شده بین شش قدرت‌جهانی و ایران پاسخگوی نگرانی‌های جامعه جهانی در ارتباط با دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای است. سران آلمان٬ بریتانیا و فرانسه نوشتند: «اطمینان داریم این توافق زیربنای حل دایمی مناقشه هسته‌ای ایران خواهد بود.»


توافق جامع هسته‌ای بین ایران و شش قدرت جهانی که پس از ۱۲ سال و بیش از ۲۲ ماه مذاکره سرانجام در تیر ماه امسال به دست آمده است با مخالفت‌هایی از سوی دلواپسان ایرانی٬ جمهوری‌خواهان در آمریکا و برخی کشورهای عربی و البته مخالفت سرسخت اسرائیل روبرو شده است.





تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن