واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
آمار کشته های درگیری نظامی ارتش ترکیه با پ ک ک از مرز 100 نفر گذشت
مقامات ارشد ارتش ترکیه و شخص نخست وزیر داووداوغلو در مراسم تشییع کشته های این کشور حضور یافتند. داووداوغلو برای حضور در مراسم خود را به شهر وان که از جمله شهرهای نزدیک به مرز ایران محسوب می شود،رساند.این مراسم برای 16 سربازی که در هاکاری توسط پ ک ک کشته شدند،برگزار شد.میزان مواد منفجره در حمله پ ک ک به سربازان به قدری بالا بود که باعث شد اجساد برخی از سربازان متلاشی شد.
روز نو : مقامات ارشد ارتش ترکیه و شخص نخست وزیر داووداوغلو در مراسم تشییع کشته های این کشور حضور یافتند. داووداوغلو برای حضور در مراسم خود را به شهر وان که از جمله شهرهای نزدیک به مرز ایران محسوب می شود،رساند.این مراسم برای 16 سربازی که در هاکاری توسط پ ک ک کشته شدند،برگزار شد.میزان مواد منفجره در حمله پ ک ک به سربازان به قدری بالا بود که باعث شد اجساد برخی از سربازان متلاشی شد.
به گزارش سایت روز نو، در تصاویر منتشر شده اجساد سربازان تکه تکه شده بود.خبر این حمله فجیع باعث شد نخست وزیر داووداوغلو تماشای فوتبال در استادیوم را نیمه کاره گذاشته و در جلسه اضطراری حضور یابد.
پ ک ک در حملات اخیر خود از راکت استفاده کرد و دولت ترکیه می گوید اسناد مهمی دارد که می گوید کشور آلمان از پ ک ک حمایت تسلیحاتی می کند.
امروز هم در ورودی مرزی دیلوجو در ایغدیر،پ ک ک به خودروی حامل ماموران پلیس در مرز با بمب حمله کرده و 14 نفر را کشت.
تنها طی امروز و دو روز گذشته 16 سرباز در هاکاری و 14 پلیس در ایغدیر ترکیه به فجیع ترین شکل توسط پ ک ک کشته شدند که با این رقم تعداد کشته های نظامی ترکیه اعم از پلیس و سرباز در تنش های اخیر ارتش و پ ک ک از مرز 100 نفر گذشت.
روز گذشته سرویس اطلاعاتی ترکیه 3 خودرو را که حامل غذا و مایحتاج شبه نظامیان پ ک ک بوده توقیف کرده و یکی از سرنشینان 3 خودرو کسی بوده که تعجب همگان را برانگیخت.
این خودروها از شهر "قارص" برای پ ک ک غذا و لوازم مورد نیاز را حمل می کرده که وقتی از سوی میت متوقف می شود،ماموران نماینده مجلس قارص را می بینند که شخصا برای پ ک ک لوزام مورد نیاز را حمل می کرده است.
این نماینده مجلس ترکیه که میت دستگیر کرد،فردی به اسم شفق اوزانلی بود از حزب کردی دموکراتیک خلق ها که همراه 8 نفر از سرنشینان خودروهای حامل غذا برای پ ک ک بوده است.
نرگس رضایی
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]