واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۷ شهريور ۱۳۹۴ (۱۷:۲۶ب.ظ)
در بازديد استاندار قم تاکيد شد: بهرهبرداري از پيشرفتهترين تصفيه خانه فاضلاب کشور در دهه فجر موج - قم - استاندار قم در بازديد از تصفيه خانه فاضلاب در دست احداث قم ضمن تاکيد بر رفع مشکلات و چالشهاي پيش روي اين پروژه، خواستار بهرهبرداري از آن در دهه فجر سال جاري شد.
به گزارش خبرگزاري موج از قم، استاندار و جمعي از مديران استان از بخشهاي مختلف تصفيهخانه فاضلاب در دست احداث قم بازديد کردند و از نزديک در جريان ميزان پيشرفت و مشکلات و چالشهاي پيش روي اين پروژه قرار گرفتند.
استاندار قم در نشستي که در حاشيه اين بازديد برگزار شد ضمن ابراز خرسندي از پيشرفت بسيار خوب اين پروژه، از آن به عنوان پروژهاي مهم و بزرگ ياد کرد که در سلامت هوا و محيط زيست کلانشهر قم مؤثر است.
وي با قدرداني از زحمات تمام دست اندرکاران اين پروژه گفت: اميدواريم با رفع مشکلات و هماهنگي بين دستگاههاي مختلف فاز نخست اين پروژه در دهه فجر امسال به بهرهبرداري برسد.
سيدمهدي صادقي بر لزوم نگاه فرابخشي و فراسازماني تمام دستگاهها به پروژه فاضلاب تاکيد کرد و گفت: بايد با همت و تلاش مضاعف و همکاري تمام دستگاهها و سازمانها زمينه افتتاح تصفيهخانه فاضلاب قم را به دور از بخشي نگري فراهم آوريم.
وي ضمن حمايت همه جانبه از اجراي هر چه سريعتر پروژه تصفيهخانه فاضلاب، از همه دستگاهها خواست تا شرکت آب و فاضلاب را در اجراي اين پروژه که کمک به محيط زيست و استان است و منفعت عموم مردم در آن قرار دارد ياري رسانند.
مدير عامل شرکت آب و فاضلاب قم نيز در اين نشست با اشاره به دريافت 70 ميليون يورو تسهيلات از بانک توسعه اسلامي براي اجراي شبکه و تأسيسات فاضلاب در قم گفت: اين ميزان تسهيلات براي اجراي مدول دومصفيهخانه فاضلاب با ظرفيت 250 هزار نفر، 18 کيلومتر خطوط انتقال و اصلي در اقطار 600 تا 2 هزار ميلي متر و 200 کيلومتر خط فرعي اختصاص داده شده است.
وي پيشرفت کلي مجموع اين پروژهها را 82 درصد اعلام کرد و گفت: مدول دوم تصفيهخانه فاضلاب قم که يکي از اجزاي اين مجموعه است بيش از 92 درصد پيشرفت فيزيکي دارد.
توکليبينا مدول دوم تصفيهخانه فاضلاب قم را به سبب تجهيزات و تکنولوژي به کار رفته در رديف پيشرفتهترين تصفيهخانههاي کشور و دنيا دانست و يادآور شد: توليد برق از گاز حاصل از هضم لجن فاضلاب از جمله ويژگيهاي اين تصفيهخانه است که ميتواند 70 درصد از برق مورد نياز تصفيهخانه را تأمين ميکند.
مدير عامل شرکت آب و فاضلاب قم ظرفيت اين تصفيهخانه را 250 هزار نفر با توان توليد 15 ميليون مترمکعب پساب در سال اعلام کرد و افزود: با بهرهبرداري اين تصفيهخانه ميزان توليد پساب تصفيهخانههاي فاضلاب قم به 30 ميليون مترمکعب در سال ميرسد که ميتواند نيازهاي کشاورزي، صنعتي استان را تأمين کند.
وي با بيان اينکه در حال حاضر 30 درصد از شهر زيرپوشش شبکه فاضلاب قرار دارد گفت: با بهرهبرداري از تصفيهخانه جديد پوشش فاضلاب در شهر به بيش از 48 درصد ميرسد که اين ميزان بالاتر از ميانگين کشوري است.
توکليبينا در ادامه سخنان خود با اشاره به اينکه تصفيهخانه فاضلاب يکي از پروژههايي بود که رئيسجمهور در سفر به قم وعده آن را به مردم اين شهر داد، گفت: اميدواريم با تخصيص به موقع اعتبارات قولي که رئيس جمهور به مردم داد را به موقع عملي کنيم.
مديرعامل شرکت آب و فاضلاب قم همچنين به برخي از مشکلات و چالشهاي پروژه از جمله مسائل مالي اشاره کرد و خواستار همکاري دستگاههاي مسوول براي رفع مشکلات و بهرهبرداري به موقع پروژه شد.
استاندار قم در پايان اين جلسه با توجه به مشکلات و مسائل عنوان شده، دستورات لازم را براي اختصاص اعتبارات لازم صادر کرد و از رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي، مديرکل امور اقتصادي و دارايي و مديرکل گمرکات استان که در جلسه حضور داشتند خواست تا هر چه سريعتر مشکلات مالي پروژه را برطرف کنند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]