واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۷ شهريور ۱۳۹۴ (۱۳:۳ب.ظ)
معاون تحقيقات و فناوري خبر داد: فعاليت 443 شرکت دانش بنيان در حوزه سلامت موج - معاون تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت از برگزاري اولين گردهمايي مديران شرکتهاي دانش بنيان سلامت در روز يکشنبه، 22 شهريور، در سالن اجلاس سران خبر داد.
به گزارش خبرگزاري موج، رضا ملک زاده در نشست خبري امروز با اشاره به اين که يکي از مهمترين برنامههاي اين معاونت بحث فن آوري و حمايت از شرکتهاي دانش بنيان بخش سلامت است، گفت: اين شرکتها عمدتاً در صنعت داروسازي و تجهيزات پزشکي و فناوريهاي جديد به خصوص نانو فناوري هايي که در بخش سلامت کاربرد دارند، فعاليت ميکنند.
وي از برگزاري اولين گردهمايي مديران شرکتهاي دانش بنيان سلامت در روز يکشنبه، 22 شهريور، در سالن اجلاس سران خبر داد و گفت: اين گرهمايي با هدف تسريع در طراحي و پياده سازي راهکارهاي حمايت از شرکتهاي دانش بنيان حوزه سلامت برگزار ميشود.
ملک زاده با بيان اينکه تا شهريور سال 94 حدود هزار و 700 شرکت، توسط کارگروه ارزيابي و تشخيص صلاحيت شرکتهاي دانش بنيان معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري واجد شرايط دانش بنيان در سه دسته "دانش بنيان صنعتي"، "دانش بنيان توليدي" و "دانش بنيان نو پا" شناخته شدهاند، گفت: از اين ميان 443 شرکت، شرکتهاي دانش بنيان حوزه سلامت هستند.
وي با تاکيد بر اهميت حمايت از شرکتهاي دانش بنيان حوزه سلامت افزود: در صورت حمايت از اين شرکتها ميتوانيم در زمينه توليد داروهاي جديد براي انواع بيماريها به ويژه سرطانها با قيمت پايين در کشور اقدام و در اختيار بيماران قرار دهيم.
ملک زاده از ورود داروي هپاتيت C توليد داخل در هفته آينده به بازار دارويي کشور خبر داد و گفت: سوفوسبوير داروي بيماري هپاتيت سي توليد شرکتهاي دانش بنيان داخل کشور هفته آينده با قيمت هر قرص 30 هزار تومان وارد بازار ميشود.
معاون تحقيقات و فناوري وزارت در ادامه گفت: اين دارو که سوفسبوير (sofosbuvir) نام دارد براي درمان هپاتيت C مورد استفاده قرار ميگيرد. تا پيش از اين با قيمت 100 دلار براي هر قرص از کشورهاي ديگر وارد ايران ميشد.
ملک زاده اظهار کرد: داروهاي توليد داخل از نظر کيفيت با انواع خارجي کاملاً مطابقت دارد و هيچ تفاوتي در زمينه اثرگذاري در درمان بيماريها با نوع خارجي خود ندارد.
وي همچنين از توليد دو دارو ترکيبي ديگر براي درمان هپاتيت C در داخل کشور خبرداد و افزود: توليد اين داروها در مرحله آزمايشگاهي است و به زودي وارد بازار ميشود.
معاون تحقيقات و فناوري وزير بهداشت، افزود: در حال حاضر با داروهايي که داريم ميتوانيم هپاتيت سي را درمان کنيم و ميتوان گفت در آينده امکان ريشه کني هپاتيت c در کشور وجود دارد.
معاون تحقيقات و فناوري وزير بهداشت با اشاره به اينکه دوره درمان هپاتيت c سه ماه است، گفت: بيماران بايد براي درمان کامل روزانه يک قرص را مصرف کنند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]