واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۷ شهريور ۱۳۹۴ (۱۰:۵۲ق.ظ)
تدوين ساختار و بنيان طرح طبقهبندي مشاغل بر اساس سه مدل موفق دنيا موج - معاون روابط کار وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي با اشاره به روزآمد شدن آييننامههاي طرح طبقهبندي مشاغل کشور گفت: در حال حاضر ساختار و بنيان طرح طبقهبندي مشاغل بر اساس سه مدل موفق دنيا تدوين شده که به زودي در اختيار مديران و مسوولان دستگاههاي اجرايي در سطح استانها خواهد گرفت.
به گزارش خبرگزاري موج، سيد حسن هفده تن، معاون روابط کار وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي، در مراسم گراميداشت هفته تعاون در سالن اجتماعات اداره کار کرج گفت: حوزه روابط کار از مهمترين بخشهاست که اگر روند تصميمگيريها و سياستگذاريها در اين حوزه اشتباه باشد، آينده توليد و سرمايهگذاري کشور با مخاطراتي روبرو خواهد شد.
وي در ادامه با اشاره به طرح طبقهبندي مشاغل بر لزوم نوآوري در راستاي هرچه بهتر عملياتي شدن اين طرح ۳۰ ساله در سطح کشور تأکيد کرد.
هفده تن در ادامه با اشاره به روزآمد شدن آييننامههاي طرح طبقهبندي مشاغل کشور خاطرنشان کرد: در حال حاضر ساختار و بنيان طرح طبقهبندي مشاغل بر اساس سه مدل موفق دنيا تدوين شده که به زودي در اختيار مديران و مسوولان دستگاههاي اجرايي در سطح استانها خواهد گرفت.
وي در ادامه با اشاره به سهم بخش تعاوني در اقتصاد، بر ضرورت ارتقاي اين بخش در اقتصاد کشور تأکيد کرد.
وي با بيان لزوم بازخواني اقتصاد تعاوني کشور گفت: اگر اين نوع اقتصاد تحقق يابد، شاهد توسعه متوازن بين استانها در گرو تحقق اين نوع اقتصاد در سطح کشور است.
هفده تن در ادامه افزود: توسعه تعاونيها باعث افزايش درآمدها، ريشهکني فقر و کاهش فاصله طبقاتي خواهد شد.
وي در ادامه با اشاره به ضرورت کاهش حوادث کار در سطح کشور و استان البرز افزود: در حوزه روابط کار صيانت از نيروي کار از هر مبحث ديگري مهمتر است و هرگونه آسيب و فوت در محيط کار خط قرمز ما محسوب ميشود.
هفده تن در ادامه با بيان اين که خوشبختانه حوادث کار در استان البرز ۲۵۰ درصد کاهش داشته است، گفت: وزارتخانه يک سال و نيم است با همکاري دستگاههاي اجرايي از جمله نظاممهندسي در راستاي کاهش خطرپذيري محيط کار دست به کار شده است.
معاون روابط کار وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي در ادامه با بيان اين که در بروز يک حادثه در محيط کار تنها يک دستگاه را نميتوان مقصر جلوه داد بلکه همه افراد و دستگاههاي ذينفع درگير هستند، افزود: براساس آمار سازمان بينالمللي کار سالانه ۲ ميليون و ۲۳۱ هزار نفر در سراسر جهان دچار حوادث ناشي از کار ميشوند.
وي در ادامه با اشاره به هزينه بالاي جبران خسارات حوادث کار در کشور و همچنين کمبود منابع در اين خصوص گفت: بخشي از هزينههاي ناشي از حوادث کار را سازمان تأمين اجتماعي که ۴۰ ميليون نفر سر سفره آن ارتزاق ميکنند متقبل شده است.
هفده تن با اشاره به اينکه ۳۸ درصد پرداختيهاي تأمين اجتماعي به مستمريبگيران مشاغل سخت است، افزود: بيماريهاي شغلي ناشي از آلايندهها شش برابر حوادث فيزيکي است.
وي در ادامه با اشاره به ضرورت تفکيک مشاغل سخت و زيانآور و لزوم ايمنسازي محيطهاي کاري گفت: ضرورت دارد کارگراني که در معرض خطر جسمي هستند با همکاري کارفرمايان محيط کار آنان را ايمنسازي کنيم که اين کار اقدام را از نساجي آغاز کردهايم.
هفده تن در ادامه با اشاره به رعايت کرامت نيروي کار کشور خاطرنشان کرد: اگر به دنبال کرامت نيروي کار هستيم بايد خلاقيت را در کارگر پرورش دهيم.
وي گفت: بيکاري کرامت را از نيروي کار ميگيرد و براي کاهش آن بايد مهارتها را در نيروي کار افزايش دهيم، اما؛ اين طور نبايد باشد که در محيط کارخانه آموزش دولتي داده شود.
وي در ادامه با اشاره به اجراي ناقص برنامههاي هدفگذاري شده در حوزه کار و کارگر، در برنامههاي پنجساله توسعه کشور خاطرنشان کرد: اهداف خوبي در برنامههاي اول تا چهارم پيشبيني شده بود، اما؛ در اجرا دچار مشکل شديم که ضرورت دارد اين انحرافات در برنامههاي در دست اجرا آتي تکرار نشود.
معاون روابط کار وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي در ادامه با اشاره بهضرورت نگاه ويژه و توانمندسازي تشکلهاي کارگري و کارفرمايي کشور گفت: اين تشکلها نقش مؤثري در تأمين خواستههاي نيروي کار دارند، بايد با قدرت پيگير مطالبات آنها باشيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]