تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):بهترین چیزی را که دوست دارید درباره شما بگویند ، درباره مردم بگویید.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860627862




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برجام بي نقص نيست اما پذيرفتني است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۷ شهريور ۱۳۹۴ (۱۰:۲۹ق.ظ)
لاريحاني در گفت و گو با راديو سراسري آمريکا؛ برجام بي نقص نيست اما پذيرفتني است موج- رئيس مجلس شوراي اسلامي گفت: برجام توافق پذيرفتني است، مي‌توان از اين توافق براي حرکت به جلو بهره گرفت اما بدون نقص هم نيست.
به گزارش خبرگزاري موج، علي لاريجاني در روز پاياني اقامت خود در نيويورک در گفت و گو با راديو ملي آمريکا در پاسخ به پرسش استيو اينسکيپ مجري برنامه مورنينگ اديشن مبني بر اين که آيا وي از قانونگذاران آمريکايي براي سفر به ايران دعوت خواهد کرد يا خير افزود: اين روزها قرار است زمينه را براي تأييد و اجراي توافق فراهم کنيم اما هر روز به نظر مي‌رسد وزير دفاع شما صبح که بيدار مي‌شود، پنجره را باز مي‌کند و هر چه مي‌تواند ضد ايران فرياد مي زند و مي‌گويد گزينه نظامي هنوز روي ميز است.
وي ادامه داد: اگر واقعاً آن‌ها دنبال جنگ هستند، خب دست به کار شوند، چرا فقط حرف مي‌زنند؟
رئيس مجلس شوراي اسلامي همچنين در پاسخ به اين پرسش که آيا ايران توافق هسته اي را مي‌پذيرد يا خير، گفت: به عقيده من حتي در طول گفت و گوها هم آمريکايي‌ها تلاش کردند به ما زور بگويند و چندين مورد را به ما تحميل کردند.
لاريحاني اظهارداشت: از نگاه شخصي بايد بگويم اين توافق پذيرفتني است و مي‌توان از اين توافق براي حرکت به جلو بهره گرفت اما بدون نقص هم نيست.
وي همچنين در پاسخ به اين پرسش که اگر آمريکا تحريم‌هاي تازه اي به علت حمايت ايران از گروه مبارز اسلامي حزب الله ضد اين کشور تحميل کند، ايران چگونه پاسخ خواهد داد؟ افزود: اگر احساس کنيم طرف مقابل توافق را نقض مي‌کند ما هم مقابله به مثل مي‌کنيم.
رئيس قوه مقننه گفت: فکر مي‌کنم افرادي هستند که مي‌خواهند توافق را به شکست بکشانند، از اين رو آن‌ها در پي يافتن راه‌هاي تازه اي هستند تا به توافق خدشه وارد کنند. اگر کسي به اين توافق رخنه کند و به هر شکلي آن را به شکست بکشاند، آنگاه مي دانيم چگونه پاسخ بدهيم.
لاريجاني همچنين در پاسخ به اين سؤال که دوست دارد در سايه توافق هسته اي چه اصلاحات سياسي، اقتصادي يا اجتماعي را در ايران شاهد باشد؟ گفت: فکر مي‌کنم نبايد انرژي خود را در بخش‌هايي هزينه کنيم که نمي‌تواند تغييرات ملموس يا عيني در زندگي مردم ايجاد کند؛ بايد تلاش کنيم تمرکز خود را متوجه بخش اقتصادي کرده و آن بخش را تکان بدهيم.
وي همچنين در پاسخ به اين سؤال که آيا راهي عملي سراغ دارد که دولت ايران جيسون رضاييان خبرنگار واشنگتن پست و ديگر آمريکايي‌هاي دربند در ايران را آزاد کند گفت: البته که راه عملي وجود دارد، براي مثال چندين ايراني اين جا در آمريکا زنداني هستند که قطعاً در چنين مواردي مي‌توان به راه حل رسيد؛ فکر مي‌کنم سياستمداران شما اين راه‌ها را بشناسند.
قرار است گفت و گوي کامل علي لاريجاني، رئيس مجلس شوراي اسلامي با راديو ملي آمريکا امروز به طور کامل پخش شود.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن