واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۶ شهريور ۱۳۹۴ (۱۵:۴۶ب.ظ)
رئيس شوراي عالي حوزه هاي علميه: رسالت حوزه هاي علميه هموراه گسترش اسلام و صيانت از آن بوده است موج - قم - رئيس شوراي عالي حوزه هاي علميه گفت: رسالت حوزه هاي علميه وابسته به حضرت مهدي (عج)، همواره گسترش اسلام و صيانت از آن بوده است.
به گزارش خبرگزاري موج از قم، رئيس شوراي عالي حوزه هاي علميه در گفت و گو با خبرنگاران، با اشاره به علت شکل گيري و ماهيت انجمن حاميان توسعه حوزه هاي علميه گفت: رسالت حوزه هاي علميه وابسته به حضرت مهدي (عج)، همواره گسترش اسلام و صيانت از آن بوده است.
وي افزود: به گواه تاريخ ابنيه اين نهاد مقدس به همت خيرين متدينين احداث، مرمت و نگهداري شده است اما ضرورت رشد کمي و کيفي حوزه هاي علميه افزايش داده است.
آيت الله مقتدايي با اشاره به جلساتي که در اين انجمن در سراسر کشور تشکيل شده است، خاطرنشان ساخت: در ضمن جلساتي که در انجمن حاميان توسعه حوزه هاي علميه سراسر کشور داشتيم، اين انجمن آمادگي احداث يا بازسازي تجديد بنا و تعمير حوزه هاي علميه را به عهده گرفته است.
نايب رئيس جامعه مدرسين حوزه خاطرنشان ساخت: در جلسات با معتمدين بازار تهران که عمدتا از افراد دلسوز، متدين و علاقه مند به نظام و حوزه هاي علميه بودند، تصميم بر اين شد که جلسات و کلاس هايي در مدارس علميه براي آگاهي بخشي و آموزش احکام تجارت به بازاريان برگزار شود.
وي با اشاره به سابقه و ارتباط نزديک بازاريان با طلاب گفت: در طول تاريخ همواره بين روحانيت و بازاريان ارتباط تنگاتنگي وجود داشته است و آنها خود را پياده نظام روحانيت و در خدمت دين مي دانستند و روحانيت نيز عنايت ويژه اي به آنان داشت.
رئيس شوراري عالي حوزه هاي علميه نقش تجار و بازاريان را در پيروزي انقلاب اسلامي نقش بي بديل توصيف کرد و ابراز داشت: علاقه و همکاري بازاريان و تجار متدين به امام (ره) و روحانيت از همان دوران آغاز نهضت شروع شده و آنان همراه با امام (ره) و انقلاب به مبارزه با طاغوت پرداختند و امروزه نيز اصناف مختلف بازار و تجار با اعلام آمادگي خود درخواست دارند تا با استفاده از اساتيد حوزه، احکام کسب و کارشان را فرا بگيرند.
وي با اشاره به آموزه هاي دين اسلام و معارف اهل بيت (ع) درباره کسب روزي حلال و دوري از تحصيل مال حرام خاطرنشان ساخت: به منظور فرار از تحصيل مال حرام و يادگيري احکام کسب و کار و معامله حلال، حوزه هاي علميه آماده اند هفته اي يکبار به بازاريان دروس مکاسب مختلف و احکام هر صنفي آموزش داده شود تا آنان احکام تجارت را فراگيرند و از افتادن به دام تحصيل مال حرام دور شوند.
رئيس شوراي عالي حوزه هاي علميه با اشاره به حمايت و تشويق مراجع معظم تقليد از آموزش احکام کسب و کار به بازاريان افزود: وقتي خدمت آيت الله العظمي صافي گزارش داده شد، ايشان بسيار استقبال کردند و گفتند، اين سنت حسنه که ترک شده بود را شما دوباره احياء کرديد که کار با اهميتي است.
آيت الله مقتدايي با اشاره به روايتي از پيامبر گرامي اسلام (ص) در مورد اهميت دوري از مال حرام و نقش آن در شقاوت مردم گفت، پيامبر (ص) فرمودند: از هيچ چيز مانند مال حرام بر امتم نمي ترسم؛ چرا که آثار مال حرام نه تنها عقوبتش شامل حال خود شخص مي شود، بلکه فرزندان و نسل او را گرفتار مي کند.
رئيس هيأت امناي انجمن حاميان توسعه حوزه هاي علميه مانوس شدن تجار و بازاريان با طلاب جوان حجره نشين را از ديگر برکات شرکت در اين کلاس ها دانست و افزود: اين که بازاريان و تجار به مدارس علميه مي آيند و با طلاب جوان مانوس مي شوند و از نزديک با خلق و خوي ديني آنان آشنا مي شوند برکات زيادي دارد و موجب تاثير پذيري از روحيه معنوي آنان مي شود، چرا که علما و مراجع آينده از همين طلاب جوان مي باشند.
آيت الله مقتدايي در پايان با اشاره به شکل گيري انجمن حاميان توسعه حوزه هاي علميه گفت: انجمن در اين مدت توانسته است منشاء خدمات زيادي باشد و خيرين و معتمدين تلاش داشتند، مدارس علميه اي که نياز به تعمير و يا بازساري داشته را تعمير و بازسازي نمايند و اميدواريم روزي برسد تمامي متدينين در تعامل با انجمن، براي توسعه حوزه هاي علميه مصداق فرمان الهي شوند و در اين امر بر يکديگر سبقت گيرند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]