تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام جواد (ع):اعتماد به خدا بهاى هر چیز گرانبها است و نردبانى به سوى هر بلندایى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870874808




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ایجاد فضای بازارچه ایی در برخی پارک‌های اهواز برای دست‌فروشان


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: قائم‌مقام ستاد امربه‌معروف خوزستان پیشنهاد داد:
ایجاد فضای بازارچه ایی در برخی پارک‌های اهواز برای دست‌فروشان

امر به معروف و نهی از منکر


شناسهٔ خبر: 2907763 - دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۳
استانها > خوزستان

اهواز - قائم‌مقام ستاد امربه‌معروف و نهی از منکر خوزستان گفت: برای حل مشکل دست‌فروشان در هسته مرکزی اهواز، پیشنهاد ایجاد فضای بازارچه ایی در برخی پارک‌های اهواز را به شهرداری ارائه کردیم. به گزارش خبرنگار مهر، سید حمزه حسینی پیش از ظهر امروز در یک نشست خبری اظهار کرد: ستاد امربه‌معروف و نهی از منکر یک دستگاه فرهنگی ـ نظارتی است. این ستاد، معاونت‌های مختلفی داشته که زیر نظر نماینده ولی‌فقیه در خوزستان فعالیت می‌کنند.وی با اشاره به اینکه بحث مهمی که امروز مطرح می‌شود اجرای قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر است، عنوان کرد: اجرای طرح طلایه‌داران معروف نیز یکی دیگر از فعالیت‌های این ستاد در خوزستان بوده تا بتوانیم به وظیفه شرعی که بر عهده ما گذاشته‌شده جامه عمل بپوشانیم.حسینی تصریح کرد: ستاد امربه‌معروف و نهی از منکر، حافظ حقوق عمومی بوده و اختصاص به گروه‌های چپ و راست نیز ندارد. همچنین همه مردم نیز در قبال قانونی که برای حمایت از آمران به معروف و ناهیان منکر تصویب شده مسئولیت قانونی دارند.قائم‌مقام ستاد امربه‌معروف و نهی از منکر خوزستان تصریح کرد: قطعاً اگر همه ما در جامعه برای ارتقای فرهنگ و رفتارسازی تلاش کرده و هر کسی به‌اندازه سهم خودش فعالیت فرهنگی را انجام دهد، جامعه بسیار متعالی خواهیم داشت.حسینی تصریح کرد: فرهنگ جامعه مانند یک کشتی بوده که تمام مردم جامعه بر آن سوار بوده و همه افراد باید در نگهداری از آن تلاش کنند. اگر تقویت زیرساخت‌های فرهنگی را نداشته باشیم در نهایت منجر به شکسته شدن این کشتی می‌شود. از سوی دیگر بحث فرهنگی در اسلام کلی بوده و جدای از نظرهای شخصی است، بنابراین باید همه افراد جامعه را به رعایت حقوق همدیگر دعوت کنیم.وی در پاسخ به سؤال خبرنگار مهر در ارتباط با جمع‌آوری دست‌فروشان هسته مرکزی شهر گفت: عدم توسعه اشتغال بزرگ‌ترین منکر استان بوده که اگر اشتغال‌زایی برای جوانان استان انجام نشود، آنها مجبور به تخلف بوده و اینکه به دست‌فروشی روی بیاورند.حسینی بیان کرد: اگر در برخی موارد برخورد قهری از سوی شهرداری صورت می‌گیرد، به دلیل بالا بودن حجم دست‌فروشان و تکرار کار بسیار زیاد آنها است. همچنین نیروی لازم هم در اختیار شهرداری قرار ندارد.قائم‌مقام ستاد امربه‌معروف و نهی از منکر خوزستان گفت: باید در سطح شهرداری برای عدم چنین برخوردهای قهری رفتارسازی درستی شکل بگیرد. باید راهکارهایی را برای اشتغال دست‌فروشان مطرح کنیم تا آنها نیز به این کار روی نیاورند. البته شهرداری بازارچه‌هایی را نیز برای دست‌فروشان تعریف کرده ولی هنوز هم این دست‌فروشان در هسته مرکزی شهر اصرار بر فعالیت دارند.حسینی گفت: بازارچه‌های محله‌ای و منطقه‌ای یکی از راه‌های اشتغال‌زایی برای دست‌فروشان است. سال ۹۰ به شورای شهر اهواز پیشنهاد دادیم که در پارک‌های وسیع اهواز این بازارچه‌ها را راه‌اندازی کنند. بالاخره پارک‌های وسیعی در اهواز وجود داشته و یکی از نکات ایمن کردن پارک‌ها ایجاد فضاهای بازارچه‌ای در فضای پارک است.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن