واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۶ شهريور ۱۳۹۴ (۱۰:۱۹ق.ظ)
تبديل گميشان به قطب گردشگري دريايي گلستان موج - از آنجا که ساحل گميشان خارج از خليج گرگان واقع شده است، اين منطقه پتانسيل تبديل شدن به قطب گردشگري دريايي گلستان را دارد.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از مانا، مدير کل امور اجتماعي و فرهنگي استانداري گلستان و دبير ساماندهي سواحل اين استان گفت: به منظور تملک اراضي و ساخت و ساز طرحهاي سالم سازي درياي استان سال گذشته مبلغ 500 ميليون تومان اعتبار تخصيص يافته بود.
علي نذيري ادامه داد: با استفاده اين مبلغ اقدامات خوبي در طرح هاي سالم سازي استان اجرا شده است که هم اکنون گردشگران ورودي به استان ميتوانند از اين خدمات استفاده کنند.
به گفته وي، با همکاري مشترک اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان گلستان توانستيم در بخش ساحل سازي طرحهاي نيمه تمام را تکميل کنيم.
مدير کل امور اجتماعي و فرهنگي استانداري گلستان تصريح کرد: ساماندهي سواحل نوکنده، بندرگز و بندرترکمن در اين راستا انجام شده است.
وي در خصوص ساحل سازي در گميشان گفت: راه دسترسي به ساحل گميشان هنوز مهيا نشده است و همين امر يکي از مهمترين مشکلات بر سر راه توسعه گردشگري در سواحل گميشان است.
نذيري اظهار داشت: ساخت حداقل سه کيلومتر راه آسفالته به ساحل گميشان ضروري است که قرار اين مهم توسط فرمانداري گميشان محقق شود.
دبير ستاد ساماندهي سواحل استان گلستان تاکيد کرد: پس از تکميل راه دسترسي، اقدمات لازم جهت ساحل سازي در گميشان آغاز خواهد شد.
به گفته اين مقام مسوول در استان گلستان، گميشان پتانسيل تبديل شدن به قطب گردشگري دريايي استان گلستان را داراست.
وي دليل اين امر اتصال مستقيم سواحل گميشان به درياي خزر عنوان کرد و گفت: از آنجا که اين ساحل خارج از خليج گرگان واقع شده است ميتواند به جاذبه اي منحصر به فرد در گلستان تبديل شود.
مدير کل امور اجتماعي و فرهنگي استانداري گلستان تاکيد کرد: همچنين بکر بودن سواحل گميشان اين ويژگي را ايجاد ميکند تا در راستاي جذب گردشگران بيشتر مورد توجه واقع شود.
نذيري يادآور شد: ايجاد طرح سالم سازي دريا و ساحل سازي در گميشان ميتواند مقدمات ورود سرمايه گذاران بخش خصوصي در سواحل گميشان را براي ايجاد امکانات مناسب گردشگري فراهم کند.
وي در ادامه سخنان خود از هزينه شدن 200 ميليون تومان به منظور خريد تجهيزات امداد و نجات در طرحهاي سالم سازي استان گلستان خبر داد.
وي اذعان داشت: با استفاده از اين اعتبارات جت اسکي و قايقهاي بادي خريداري و در اختيار ناجيان غريق براي افزايش سرعت امداد و نجات به غرق شدگان احتمالي داده شده است.
مدير کل اداره امور اجتماعي و فرهنگي استانداري گلستان تاکيد کرد: همچنين مبلغ 400 ميليون تومان نيز در بخش ايجاد امکانات گردشگري در سواحل گلستان هزينه شده است.
به گفته نذيري، اين ميزان اعتبارات از محل اعتبارات ملي تخصيص يافته بود که به طور کامل تمام آن در سواحل هزينه شد.
وي اظهار اميدواري کرد: وزارت کشور امسال اعتبارات قابل توجهي در راستاي توسعه طرحهاي سالم سازي در نوار ساحلي شمال کشور به ويژه استان گلستان تخصيص دهد.
نذيري با اشاره به اين که در سفر اخير معاون اول رئيس جمهور به استان گلستان، قولهاي بسيار مساعدي در راستاي توسعه سواحل گلستان داده شده است، تصريح کرد: ايجاد بندر آزاد و تجاري در گلستان يکي از موارد بوده است که ميتواند نقش مهمي در توسعه سواحل استان ايفا کند.
دبير ستاد ساماندهي سواحل استان گلستان تاکيد کرد: اميدواريم در آينده اي نه چندان دور شاهد تحول گردشگري در نوار ساحلي گلستان باشيم و بتوانيم با رقابت با استانهاي مازندران و گيلان گردشگران بيشتري را جذب کنيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 10]