تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 13 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):تا زمانى كه مردم، امر به معروف و نهى از منكر نمايند و در كارهاى نيك و تقوا به ي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820417872




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

19 هزار دستگاه خودروي فرسوده از رده خارج مي‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۶ شهريور ۱۳۹۴ (۹:۵۴ق.ظ)
19 هزار دستگاه خودروي فرسوده از رده خارج مي‌شود موج - قائم‌مقام ستاد مديريت حمل‌ونقل و سوخت گفت: طبق برنامه ريزي‌هاي صورت گرفته ستاد سوخت در نظر دارد تا پايان سال جاري 19 هزار دستگاه خودروي فرسوده را از رده خارج کند.
به گزارش خبرگزاري موج، سيد مجتبي شفيعي، قائم‌مقام ستاد مديريت حمل‌ونقل و سوخت، افزود: طي 7 سال گذشته تنها يک هزار و 200 دستگاه خودروي سنگين فرسوده از رده خارج شدند، اما؛ طي پنج ماه نخست سال جاري 8 هزار دستگاه خودروي سنگين از رده خارج شده که تلاش مي‌کنيم روند رو به افزايشي آن همچنان ادامه يابد.
وي با بيان آن که در معادل‌سازي خودروهاي فرسوده يک کاميون 12 دستگاه سواري محسوب مي‌شود، گفت: با معادل‌سازي يک دستگاه کاميون سنگين با 12 خودروي سواري، در مجموع 32 ميليون تومان نقدا به صاحبان خودروهاي سنگين پرداخت مي‌شود و يک دستگاه اتوبوس نيز با 12 سواري، ميني‌بوس با 4 خودروي سواري و وانت بالاي يک تن با 2 سواري معادل‌سازي و وجه آن پرداخت مي‌شود.
به گفته اين مقام مسوول، در معادل‌سازي خودروهاي فرسوده يک دستگاه کاميون سبک با 5 دستگاه، کاميون متوسط با 10 دستگاه خودروي سواري و کاميونت بالاي 2 تا 6 تن با 3 دستگاه خودروي سواري معادل‌سازي مي‌شود و اين در حالي است که به ازاي هر دستگاه خودروي سواري 2 ميليون و 500 هزار تومان به صاحبان خودروهاي فرسوده پرداخت مي‌شود.
شفيعي با بيان آن که خودروهاي کشنده در معادل‌سازي 14 خودرو سواري به حساب مي‌آيند، گفت: امسال با معادل‌سازي در مجموع 107 هزار دستگاه خودرو از رده خارج شده‌اند که 26 هزار دستگاه آن خودروهاي سواري بودند.
شفيعي اظهار داشت: در سال جاري 3 هزار و 500 دستگاه ميني‌بوس، هزار و يک دستگاه اتوبوس و 3 هزار و 483 دستگاه کاميون و کاميونت فرسوده از چرخه حمل‌ونقل کشور حذف شده‌اند که اين خودروها با مصرف زياد گازوئيل، آلايندگي محيط زيست و به خطر انداختن ايمني در ترددهاي جاده‌اي همه ساله هزينه هنگفتي را بر اقتصاد کشور تحميل مي‌کردند.
قائم‌مقام ستاد مديريت حمل‌ونقل و سوخت، تعداد خودروهاي سبک اسقاط شده را طي سال‌هاي اخير بيش از يک ميليون و 700 هزار دستگاه اعلام کرد و افزود: از رده خارج شدن ناوگان فرسوده ميني‌بوس يکي از دغدغه‌هاي اصلي مديران حمل‌ونقل شهري و برون‌شهري است و براي اولين بار در سال جاري بيش از 3 هزار و 500 دستگاه ميني‌بوس از رده خارج شده‌اند که تعداد 2 هزار و 127 دستگاه آن مربوط به استان تهران بوده که اسقاط شده است.
وي اضافه کرد: جلوگيري از هدر رفت مصرف سوخت؛ به‌ خصوص گازوئيل، کاهش ميزان آلايندگي‌هاي هوا و همچنين کاهش ريسک تصادفات جاده‌اي از مزيت‌هاي از رده خارج شدن خودروهاي فرسوده توسط ستاد مديريت حمل‌ونقل و سوخت است که اخيرا طبق مصوبه هيأت دولت اين ستاد جزو مجموعه وزارت راه و شهرسازي در آمده است.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن