تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):خودتان را بر خوش اخلاقى تمرين و رياضت دهيد، زيرا كه بنده مسلمان با خوش اخلاقى خود به در...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870961472




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چمدان آماده رئیس مجلس انگلیس برای سفربه تهران/نقطه مشترک دیدارها


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: حاشیه های سفر لاریجانی به نیویورک؛
چمدان آماده رئیس مجلس انگلیس برای سفربه تهران/نقطه مشترک دیدارها

دیدار رئیس مجلس با رئیس مجلس ایان انگلیس


شناسهٔ خبر: 2904632 - دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۳
سیاست > مجلس

یکی از اعضای هیات پارلمانی ایران در چهارمین اجلاس روسای پارلمان های جهان در خصوص حواشی این سفر گفت: روسای مجالس کشور های جهان در دیدار با آقای لاریجانی سعی داشتند نقاط مشترکی برای رابطه ایران بیابند. موید صدر حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص سفر اخیر هیات پارلمانی ایران به نیویورک برای حضور در چهارمین اجلاس روسای پارلمان های جهان گفت: در این سفر تعداد ملاقات ها و سطح مقاماتی که با رئیس مجلس ایران ملاقات می کردند بالا بود.نماینده مردم خوی در مجلس شورای اسلامی گفت: در این سفر رئیس مجلس شورای اسلامی با دبیر کل سازمان ملل و رئیس بین المجالس دیدار و گفتگو کرد.وی ادامه داد: وقت رئیس مجلس برای دیدار های بین المللی کاملا پر بود و حتی فرصت دیدار با روسای برخی مجالس اروپایی و آسیایی به دلیل هم پوشانی زمانی دیدار ها فراهم نشد.اذعان کشورهای اروپایی و آسیایی به نقش ایران برای حل بحران های منطقهعضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه رویکرد جامعه جهانی کاملا با قبل نسبت به ایران متفاوت بود گفت: اکثر کشور ها شناخت دقیق تری نسبت به ایران پیدا کرده بودند و به این واقعیت اذعان داشتند که بدون مشارکت ایران بحران های منطقه قابل حل نیست.وی افزود: تفاهم مشترکی در جامعه جهانی در ضرورت مبارزه با تروریسم و افراطی گری ایجاد شده است.پیام مهم لاریجانی برای اروپا، آسیا و آمریکا؛ تروریسم برای همه جهان خطرناک استحسینی صدر گفت: آقای لاریجانی در همه دیدار ها تاکید داشت که تروریسم فقط برای کشور های منطقه خاورمیانه خطرناک نیست بلکه برای کل جهان خطرناک است.
دیدار علی لاریجانی رئيس مجلس شورای اسلامی با رئیس مجلس کراواسی
نام کرواسی از نام کوروش پایگاه ایران گرفته شده استعضو کمیسیون صنایع و معادن گفت: در همه دیدارها روسای مجالس کشورها سعی می کردند نقاط اشتراکی با ایران پیدا کنند، به عنوان مثال رئیس مجلس کرواسی می گفت، نام کشور من منشاء ایرانی دارد و از نام کوروش گرفته شده است.وی ادامه داد: رئیس مجلس آذربایجان نیز به فرهنگ مشترک دو کشور و رابطه تاریخی دو کشور در جاده ابریشم اشاره می کرد، رئیس مجلس ایتالیا نیز به برخی خصوصیات مشترک اخلاقی دو کشور اشاره کرده و بر لزوم افزایش روابط صنعتی دو کشور تاکید داشت.حسینی صدر افزود: رئیس مجلس گرجستان نیز در دیدار با آقای لاریجانی ارزش زیادی برای ایرانیان قائل بود.
دیدار رئیس مجلس با رئیس مجلس ایان انگلیس
چمدان آماده رئیس مجلس اعیان انگلیس برای سفر به ایراننماینده مردم خوی با اشاره به دیدار رئیس مجلس اعیان انگلیس با رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در این دیدار رئیس مجلس اعیان انگلیس گفت،چمدان هایمان برای سفر به ایران آماده است و منتظر دعوت شما برای سفر به تهران هستم.وی گفت: برخلاف رئیس مجلس اعیان انگلیس که خانمی متشخص بود رئیس مجلس عوام این کشور موضوع اصلی سخنرانی خود را حمایت از همجنس گرایان قرار داد که نمایانگر پستی این فرد بود.تاثیر توافق هسته ای بر روابط دنیا با ایران/دستاوردی غیر قابل بازگشت/ناتوانی لابی صهیونیسمحسینی صدر اظهار داشت: رویکرد مثبت جامعه جهانی نسبت به ایران و توافق هسته ای نشان داد که دستاوردهای توافق هسته ای غیر قابل برگشت است زیرا در جهان فضایی نسبت به ایران ایجاد شده است که لابی صهیونیستی توانایی تغییر آن را ندارد.
ديدار رئيس مجلس شوراي اسلامي با جامعه يهوديان ضد صهيونيست آمريکا
وی تاکید کرد: با پر فروغ تر شدن جایگاه ایران در جهان همه تلاش های لابی صهیونیستی خنثی شد.به گزارش مهر چهارمین اجلاس روسای پارلمان های جهان با موضوع صلح، دمکراسی و توسعه از نگاه مجالس هفته گذشته برگزار شد. این اجلاس بخشی از مجموعه نشست هایی در سطوح بالا است که به اجلاس سالانه مجمع عمومی سازمان ملل متحد در اواخر سپتامبر ۲۰۱۵ منتهی می شود که در آن اهداف توسعه پایدار پیگیری خواهد شد.این اجلاس توسط اتحادیه بین المجالس جهانی ( آی پی یو) برگزار می‌شود.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن