تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 16 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مؤمن شوخ و شنگ است و منافق اخمو و عصبانى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1850711636




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آمريکا متعهد به پذيرش پناهجويان سوري نيست


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۵ شهريور ۱۳۹۴ (۱۳:۳۲ب.ظ)
آمريکا متعهد به پذيرش پناهجويان سوري نيست گروه بين الملل خبرگزاري موج
پايگاه خبري ديلي استار در گزارشي با اشاره به وضعيت نامساعد پناهجويان سوري که از بيم از دست دادن جان خود در جنگ داخلي، مجبور به ترک خانه هايشان شده اند، به بي توجهي آمريکا در سهم خود نسبت به پذيرش اين پناهجويان تاکيد مي کند. در اين گزارش مي خوانيم، آمريکا که همواره مدعي دفاع از حقوق بشر بوده چگونه به بهانه هاي مختلف حقوق پناهجويان سوري را ناديده مي گيرد و با وجود داشتن ظرفيت هاي لازم سهم اندکي از ميزباني پناهجويان سوري را به خود اختصاص داده است.
از آنجا که جهان در حال تماشاي سيل مهاجران خاورميانه به سمت مرزهاي اروپا است، ايالات متحده آمريکا نيز براي کمک به پناهجوياني که از ترس جانشان مجبور به ترک خانه هايشان شده اند، سهمي براي خود قائل شده است.
از زمان آغاز جنگ داخلي سوريه از سال 2011، کميسارياي عالي سازمان ملل براي پناهندگان، از آمريکا خواسته است که پذيراي 17 هزار نفر از پناهندگان سوري باشد. با اين حال تا پايان ماه اوت 2015 آمريکا فقط ميزبان يکذهزار و 800 پناهجوي سوري بوده است.
با وجود اينکه ايالات متحده از ديرباز پناهگاه بسياري از مهاجراني است که به دليل شرايط نامطلوب زندگي از کشورهايشان مهاجرت کرده اند، اما درباره پناهجويان سوريه بايد گفت که آمريکا کمتر خود را در اين موضوع درگير کرده است.
واشنگتن پيش از اين وعده داده بود که اقدام به پذيرش مهاجران بيشتري از سوريه خواهد کرد. با اين حال آمريکا در پذيرش آن دسته از پناهجويان سوري که مورد تاييد UHNCR هستند نيز تدابير امنيتي شديدي پياده مي کند.
لري يانگ، افسر ارشد اسکان مهاجران در اين باره گفته است که آمريکا با طي مراحل مقدماتي مصاحبه با پناهجويان سوري، فرايند اسکان اين مهاجران را زمانبر و طولاني مدت مي کند.
لري يانگ به خبرگزاري فرانسه در اين باره گفت: «در سال هاي اخير فرايند اسکان مهاجران و گذر از مراحل امنيتي بين 9 تا 12 ماه طول مي کشيد. اما در حال حاضر اين زمان تا 18 ماه و يا حتي بيشتر به درازا مي کشد.»
افسر ارشد اسکان مهاجران افزود: «انتظار کشيدن براي ماه ها يا حتي سال ها جهت اسکان مجدد براي پناهندگان بسيار سخت است. مخصوصا براي مردماني که در شرايط بسيار سخت زندگي مي کنند.»
ديويد ميليبند، رئيس کميته بين المللي نجات نيز در مصاحبه اي گفت: در سال گذشته با رکورد بي سابقه 20 ميليون نفري سيل مهاجران به کشورهاي پيشرفته روبرو بوديم. از اين تعداد 150 هزار نفر در کشورهاي پيشرفته اسکان داده شدند که ايالات متحده پذيراي 70 هزار نفر از آنها بود.
وي افزود: از زمان آغاز جنگ داخلي در سوريه، ايالات متحده آمريکا حدود يک هزار و 234 پناهنده را پذيرفته که در واقع در هر سال کمتر از 250 نفر بوده است.
آمارها نشان مي دهد که در جنگ داخلي سوريه بيش از چهار ميليون نفر به دليل تشديد درگيري ها مجبور به ترک خانه هايشان شده اند و در اردوگاه هاي ترکيه، اردن، ليبي، لبنان و کردستان در شرايط بسيار بدي قرار دارند.
کارکنان کميسارياي عالي سازمان ملل در امور پناهندگان در حال بررسي وضعيت هويتي پناهندگان و شرايط آنها هستند. آنها اميدوارند که بعد از پايان جنگ، پناهندگان بتوانند به خانه هايشان بازگردند. اما بسياري از کساني که بيشترين آسيب را ديده اند بايد در خارج از کشور اسکان داده شوند.
ايالات متحده آمريکا نيز يکي از کشورهايي است که موافقت کرده تا پناهجويان سوري که از بيم جانشان مجبور به ترک خانه هايشان شده اند را بپذيرد. با اين حال فرايند غربالگري اين مهاجران به درازا مي انجامد. آمريکا مي خواهد اطمينان حاصل کند که اين پناهندگان با خود خشونت و افراطي گري را به داخل مرزهاي آمريکا نخواهند برد.
مقامات امنيتي آمريکا شخصا با پناهجويان مصاحبه مي کنند و فرايند غربالگري آنها را از نزديک دنبال مي کنند تا مبادا عناصر افراطي مانند تروريست هاي داعش در اين فرايند نفوذ کنند. آمريکا براي جلوگيري از ورود تروريست ها به داخل کشور اقدامات امنيتي شديدي اتخاذ کرده است.
علاوه بر ملاحظات امنيتيِ ايالات متحده آمريکا، کارکنان کميسارياي عالي پناهندگان تک تک مهاجران را از لحاظ پزشکي مورد بررسي قرار مي دهند.
مارک تونر، سخنگوي وزارت خارجه آمريکا مدعي شده است: "در حالي که آمريکا در تلاش براي يافتن راه حل سياسي دراز مدت براي حل بحران سوريه است، از سوي ديگر قصد دارد سرعت غربالگري پناهجويان سوري را بالا ببرد."
با اين حال هنگامي که از مارک تونر پرسيده شد که چرا فرايند انتقال پناهجويان سوري به داخل آمريکا به کندي پيش مي رود، وي پاسخ داد: «امنيت شهروندان آمريکايي اولويت اوليه ماست و ما نمي توانيم به خاطر بالا بردن سرعت انتقال مهاجران، امنيت شهروندانمان را به خطر بيندازيم.»
سخنگوي وزارت خارجه آمريکا همچنين تصريح کرد که بديهي است که آمريکا بايد در بالا بردن سرعت عمل خود براي انتقال مهاجران و بالا بردن تعداد مهاجراني که اجازه ورود پيدا مي کنند، تمام تلاش خود را به کار گيرد.
مارک تونر مي افزايد: کاملا آشکار است که تعداد مهاجراني که از طريق کميسارياي عالي پناهندگان وارد خاک ايالات متحده مي شوند، اندک است، ما تمام تلاش خود را براي افزايش شمار مهاجران به کار گرفته ايم.
وي در دفاع از حجم پناهجويان سوري پذيرفته شده از سوي آمريکا، تاکيد کرد که کشورش بزرگترين اهداکننده کمک هاي انسان دوستانه به مردم سوريه در جريان درگيري هاي اين کشور است.
از سوي ديگر، آنا گرين، مدير کميته بين المللي نجات به خبر گزاري فرانسه گفت: «سرعت عمل کشورها براي اسکان مهاجراني که بيشترين آسيب را ديده اند در کاهش و يا تشديد بحران تاثير مستقيمي مي گذارد.»
مدير کميته بين المللي نجات افزود: «مردم سوريه از پايان اين جنگ نااميد شده اند و راه حل نهايي را پناه بردن به ساير کشورها مي دانند اين در حالي است که؛ مردم سوريه دو يا سه سال گذشته به چنين درجه اي از نااميدي نرسيده بودند.»
در پايان بايد گفت که پناهجويان سوري که در اردوگاه ها به سر مي برند به دليل محروم بودن از تامين نيازهاي اوليه خود، بهترين راه را راهي شدن به سمت کشورهاي غربي مي دانند که در نهايت با حوادثي که در اين مسير منتظر آنهاست، تاکنون شاهد تراژدي هاي غمگيني بوده ايم.
آنا گرين مي گويد: «گرچه اروپا مي تواند پذيراي پناهجويان بيشتري باشد، اما اگر آمريکا در اين مسير پيش قدم شود ساير کشورها از آن تبعيت خواهند کرد.»



سارا دهاز













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن