واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۵ شهريور ۱۳۹۴ (۹:۴۰ق.ظ)
فصل جديد همکاري بين وزارت ورزش و جوانان و سازمان ميراثفرهنگي موج - امضاي تفاهمنامه بين سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري و وزارت ورزش و جوانان، ميتواند به رونق و افزايش گردشگران ورزشي و حمايت و صيانت از آنها کمک کند.
به گزارش خبرگزاري موج، مسعود سلطاني فر، معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، در مراسم امضاي تفاهمنامه همکاري مشترک بين سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري با وزارت ورزش و جوانان گفت: براساس آمارها در سال 2014 ميلادي يک ميليارد و 200 ميليون نفر گردشگر در تمام دنيا جابهجا شدهاند که از محل جابهجايي اين تعداد گردشگر، هزار و 470 ميليارد دلار درآمد ارزي نصيب کشورها شده است.
سلطاني فر ادامه داد: در حال حاضر آمار رسمي از سوي سازمانهاي بين المللي گردشگري در رابطه با تعداد گردشگران ورزشي اعلام نشده است، اما؛ تخمين زده شده که گردشگران ورزشي خارجي که در المپيکها، مسابقات جهاني يا ليگ قهرمانان اروپا شرکت ميکنند بين هفت تا هشت درصد اين گردشگران را به خود اختصاص ميدهد، که با توجه به اين اعداد و ارقام، هشت درصد گردشگر ورزشي، درآمدي معادل 120 ميليارد دلار در بر خواهد داشت که اين مبلغ قابل توجه است.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در ادامه افزود: زماني که دولت يازدهم کشور را تحويل گرفت آمار گردشگري زير چهار ميليون نفر در سال با درآمد پنج ميليارد دلار بود که آمار پاييني است، اما تعداد گردشگران خارجي کشورمان به بالاي 5 ميليون نفر رسيده و درآمد حاصل از آن به 7.5 ميليارد دلار رسيده است.
سلطاني فر با بيان اين که 50 درصد گردشگران کشورمان را زائرين مشهد مقدس و قم تشکيل ميدهند، تصريح کرد: با توجه به ظرفيتهاي گردشگري، تاريخي، مذهبي، توريسم سلامت و طبيعت گردي که در ايران وجود دارد، کشورمان از نظر جاذبههاي گردشگري جزء 10 تا 15 کشور اول دنياست.
معاون رئيس جمهور در ادامه بيان کرد: با توجه به ظرفيتهايي که در کشورمان وجود دارد سهم ما از گردش مالي گردشگري در دنيا بايد 2 درصد باشد يعني بايد به رقم 25 تا 30 ميليارد دلار برسيم، رقمي که در سند چشم انداز 20 ساله کشور براي حوزه گردشگري پيش بيني شده است و با وجود گذشتن 10 سال از اين سند ما فقط به 5 ميليون گردشگر دست يافتهايم.
سلطاني فر با اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه توسعه و رونق گردشگري گفت: صدور ويزا براي اتباع 190 کشور، افزايش زمان ويزاي فرودگاهي از 15 به 30 روز و آغاز اقدامات اجرايي صدور ويزاي الکترونيک توسط وزارت امور خارجه بخشي از برنامهها و اقدامات سازمان ميراث فرهنگي در اين حوزه است.
معاون رئيس جمهور با اشاره به مشکلات و موانع موجود در بخش زيرساختهاي گردشگري، اضافه کرد: با کمک بخش خصوصي و اراده اي که در تمام مسوولان کشور براي توسعه و رونق گردشگري وجود دارد اين موانع حل رفع خواهد شد.
وي همچنين در مورد فرصتهاي به وجود آمده براي حوزه گردشگري گفت: سه فرصت پيش رو داريم که در پيشبرد اهداف سازمان در حوزه گردشگري مؤثر است، تمرکز تمام مسئولان عالي رتبه کشور از جمله مقام معظم رهبري، نهاد رئيسجمهوري، مجلس و قوه قضائيه که از رشد و رونق گردشگري حمايت ميکنند، اولين فرصت ما در اين بخش است.
سلطاني فر ادامه داد: با توجه به شرايط به وجود آمده پس از تفاهمنامه وين که در بخشهاي مختلف اقتصادي کشور از جمله گردشگري فضاي جديد و اميدوارکننده اي به وجود آورده است، ما معتقديم که گردشگري بيشترين تاثيرات مثبت را در اين فضا خواهد داشت و با رشد و رونق بسياري همراه خواهد بود.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري تصريح کرد: فضاي امن ايران براي حضور گردشگران برخلاف ناامني که در کشورهاي منطقه از جمله عراق، سوريه، ليبي و مصر وجود دارد، باعث شده است تا گردشگران با تمايل بيشتري ايران را براي سفر انتخاب کنند.
وي در پايان اظهار اميدواري کرد: که امضاي تفاهمنامه به پيشبرد اهداف سازمان ميراث فرهنگي، گردشگري و صنايع دستي و وزارت ورزش و جوانان کمک کند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]