تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):چیزی با چیزی نیامیخته است که بهتر از حلم با علم باشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1872001668




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گلايه مندي و نارضايتي مردم از آسفالت برخي خيابان‌هاي خرم آباد/مسوولين ذي ربط مشکلات آسفالت خيابان ها را دريابند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۵ شهريور ۱۳۹۴ (۸:۴۵ق.ظ)
گلايه مندي و نارضايتي مردم از آسفالت برخي خيابان‌هاي خرم آباد/مسوولين ذي ربط مشکلات آسفالت خيابان ها را دريابند موج - خرم آباد - آسفالت نامناسب و خاکي بودن تعدادي از معابر، کوچه ها و خيابان هاي شهر خرم آباد باعث اعتراض شهروندان و ايجاد مشکلاتي براي آنان شده است.
به گزارش خبرگزاري موج، از جمله مهم ترين ويژگي‌هايي که يک شهر را از ساير شهرها متمايز مي‌کند و تاثير زيادي بر منظر شهري دارد، آسفالت يکدست و مناسب معابر است.
يکي از معضلات مهم و اساسي شهرستان خرم آباد نبود آسفالت يکدست در برخي خيابان ها و معابر اصلي شهرستان است که موجب نارضايتي شهروندان و رانندگان اين شهرستان شده است.
طي سال هاي اخير مشکلات مربوط به آسفالت معابر شهري در بيشتر شهرهاي استان از جمله مسائلي بوده است که شهرداري ها با آن دست به گريبان بوده اند. شهر خرم آباد، هم چون ساير شهرهاي استان و به عنوان مرکز استان سال هاست که از کيفيت پايين معابر شهري و به طور خاص کيفيت آسفالت معابر رنج مي برد.
فتحي از شهروندان خرم آبادي در منطقه ميدان تير درباره وضعيت نامناسب آسفالت افزود: به دليل وضعيت نامناسب آسفالت کوچه ها که به خاطر نشست و زيرسازي نامناسب، داراي دست انداز شده اند و جلوبندي و کمک هاي وسائل نقليه به رغم بارها تعمير دچار مشکل مي شوند.
محمدي يکي از شهروندان گفت: شهرستان خرم آباد با جاذبه هاي گردشگري فراوان مي باشد که در سال هاي اخير بخشي از آن معرفي شده است و سالانه گردشگران جديد بين المللي و داخلي از آثار تاريخي و جاذبه هاي اين شهر ديدن مي کنند، بنابراين داشتن خيابان هاي استاندارد و مناسب مي تواند باعث افزايش گردشگران به اين شهرستان شود.
يکي از ساکنان منطقه ماسور در گفت و گو با خبرنگار موج بيان داشت: ماسور محله اي است که به علت کم توجهي شهرداري، معابر و خيابان هاي مناسبي ندارد.
وي در ادامه افزود: از شهردار مي خواهيم يک بار هم که شده، با وسيله شخصي در اين محله تردد کند تا از نزديک مشکلات ما را دريابد.
وي در ادامه با بيان اين که يکي از دلايل گلايه شهروندان و انتقاد آن ها از مسوولان شهر مي شود، پايين بودن کيفيت آسفالت معابر شهري و مواردي مانند ساماندهي نشدن نماهاي گلي در بعضي معابر متذکر شد: اين گونه مشکلات به زيبايي شهر لطمه مي زند و تردد عابران پياده و خودروها را هنگام بارندگي و جاري شدن آب و گل مختل مي کند.

يکي ديگر از شهروندان خرم آبادي نيز در اين باره معتقد است: بيشتر معابر شهر بر اساس استانداردهاي علمي طراحي نشده است به گونه اي که عرض معابر در يک خيابان ۳ تا ۴ متر و در خيابان ديگر يک متر و در بعضي از خيابان هاي پر رفت و آمد، معابر به اندازه اي کم عرض و غير اصولي است که گاهي شهروندان به ناچار حاشيه خيابان را براي تردد خود در نظر مي گيرند.
وي در ادامه گفت: عاجزانه از شهردار و رئيس محترم شوراي شهر درخواست مي کنيم نگاه ويژه اي به آسفالت معابر و خيابان هاي شهر خرم آباد داشته باشند.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن