تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 4 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام حسن مجتبی (ع):كسى كه در دلش هوايى جز خشنودى خدا خطور نكند، من ضمانت مى‏كنم كه خداوند دعايش را ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833253097




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شاگردان پازاج به دنبال تکرار قهرمانی


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
شاگردان پازاج به دنبال تکرار قهرمانی




تیم ملی کشتی فرنگی کشورمان به دنبال تکرار عنوان قهرمانی سال گذشته در لاس‌‌وگاس است.





خبرگزاری تسنیم: پنجاه و هشتمین دوره مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی بزرگسالان جهان در شرایطی از فردا (دوشنبه) در شهر لاس‌وگاس آمریکا آغاز خواهد شد که تیم کشورمان به عنوان مدافع عنوان قهرمانی دوره گذشته برای تکرار قهرمانی کار بسیار سختی دارد.

شاگردان پازاج که با تغییرات زیادی نسبت به سال گذشته راهی لاس‌وگاس شده‌اند به خوبی می‌دانند که قهرمانی در آمریکا در سال قبل از المپیک بسیار سخت است. وجود 4 کشتی‌گیر جوان که برای نخستین بار راهی چنین مسابقاتی شده‌اند کار را برای تیم ایران سخت‌تر کرده است. از سوی دیگر تغییر قوانین کشتی نیز مزید بر علت شده تا شاگردان پازاج سختی کار را به خوبی درک کنند. تاکنون در ادوار گذشته تیم کشتی فرنگی ایران 12 طلا 5 نقره و 15 برنز در این مسابقات به دست آورده است.

در مسابقات جهانی امسال با توجه به در پیش بودن مسابقات المپیک 2016، سهمیه المپیک نیز بین کشورهای شرکت کننده توزیع خواهد شد و در 6 وزن المپیکی یعنی اوزان 59، 66، 75، 85، 98 و 130 کیلوگرم تیم ایران باید سهمیه المپیک 2016 ریو را به دست آورد، البته در دو وزن غیرالمپیکی نیز رقابت خوبی وجود دارد و به نظر می‌رسد نفرات حاضر در این اوزان خود را محک خواهند زد تا در المپیک در وزنی بالا یا پایین‌تر روی تشک بروند.

تیم ایران در مسابقات امسال با حضور نفراتی مثل حمید سوریان و قاسم رضایی که سابقه کسب مدال طلای المپیک را دارند ترسناک‌تر از قبل به کارزار جهانی رسیده اما غیبت امید نوروزی و یک کشتی‌گیر ششدانگ مثل علی‌اکبری در سنگین وزن سبب شده تا کار برای تکرار عنوان قهرمانی کمی سخت شود.

سوریان؛ نابغه بدون باخت به دنبال رکورد هشت قهرمانی

نابغه کشتی فرنگی کشورمان به خوبی می‌داند که میدان لاس‌وگاس با تمامی 6 میدان جهانی گذشته متفاوت خواهد بود و باخت در دو تورنمنت پیش از مسابقات جهانی باعث شده تا رقبا ترس‌شان از سوریان بریزد، البته نابغه، نابغه است و نشان داده که در میدان جهانی به کسی اجازه خودنمایی نمی‌دهد و تنها برای کسب مدال طلا گام به روی تشک خواهد گذاشت.

سوریان در مسابقات بلغارستان و لهستان برابر حریفان خود با ناداوری شکست خورد تا حتی سایت اتحادیه جهانی نیز او را کم شانس بداند اما با وجود این، سوریان در تمرینات روزهای اخیر نشان داده که به مرز آمادگی بالایی دست یافته و قصد ندارد به راحتی هشتمین طلای جهان و المپیک خود را از دست بدهد. سوریان 6 طلای جهان و یک طلای المپیک را در کارنامه خود دارد و شاید اگر در مسابقات سال 2011 و 2013 نیز شرکت کرده بود امسال برای رسیده به باشگاه ده‌تایی‌ها باید تلاش می‌کرد. جالب است که سوریان تاکنون در مسابقات جهانی شکست نخورده و قصد دارد امسال نیز این رکورد را حفظ کند.

مهمترین رقبای سوریان، استفان ماریانیان روس و شاید کیم کره‌ای باشند. ماریانیان به عنوان جایگزین لابازانوف به آمریکا می‌رود و کشتی‌گیر ناشناخته‌ای به حساب می‌آید. او قهرمان جوانان جهان در سال 2010 و قهرمان بازی‌های اروپایی محسوب می‌شود، البته در کنار این نفرات آنگلوف بلغار و تاسمرادف ازبک را نیز باید قرار داد. آذربایجان نیز برای رسیدن به سکوی قهرمانی در وزن اول حساب ویژه‌ای باز کرده و باز هم خیرآبادی به بایراموف با سابقه میدان خواهد داد.

به هر شکل در وزنی که محسن حاجی‌پور با تمامی حرف و حدیث‌ها در نهایت دوبنده تیم ملی را دو دستی به سوریان تقدیم کرده تا به عنوان ذخیره همراه تیم باشد، نابغه ایرانی کار آسانی برای تکرار قهرمانی‌ها اخیرش ندارد.


شاگردان پازاج به دنبال تکرار قهرمانی



امپراتور ریو و کار سخت زیدوند بین بزرگان

وزن 66 کیلوگرم مسابقات جهانی امسال بازهم باید شاهد درخشش ریو هان سو کره‌ای باشد. دارنده مدال طلای جهان در سال 2013 امسال در مسابقات جهانی برخلاف سال قبل حضور دارد و پس از کسب مدال طلای بازی‌های آسیایی قصد دارد قدرت خود را در دنیا به حریفان دیکته کند.

اوور استفانک، قهرمان جهان از صربستان که سال قبل با شکست نوروزی به آن عنوان رسید نیز در این وزن حاضر است و شاید او تنها امید لالوویچ صربستانی و البته تنها سهمیه او در کشتی این کشور باشد. تاماس لورینچ مجارستانی هم در این وزن حاضر است تا زیدوند بین بزرگان کشتی فرنگی دنیا برای رسیدن به سهمیه هم با مشکل مواجه باشد. آرتم سورکوف قهرمان بازی‌های اروپایی در سال 2015 نیز دیگر کشتی‌گیر این وزن است که جایگزین آدام کوراک نامدار شده است.

غیبت امید نوروزی در این وزن شاید مهمترین اتفاق مسابقات امسال باشد. نوروزی با یک ندانم‌کاری با لجبازی، رأی شورای فنی مسابقات امسال را از دست داد تا شاید دود غیبت او به چشم کشتی فرنگی ایران رود. به هر شکل زیدوند با کمترین سابقه و البته عنوان در اولین حضور خود باید برابر بهترین‌های دنیا بایستد.


شاگردان پازاج به دنبال تکرار قهرمانی



بیابانگرد و چالشی به نام چونایف

در وزن 71 کیلوگرم افشین بیابانگرد بعد از کسب مدال برنز در مسابقات جهانی سال گذشته و البته کسب عنوان سومی در مسابقات بازی‌های آسیایی در وزنی پایین‌تر اکنون آبدیده‌تر از قبل شده و قصد دارد برنز خود را به مدالی خوش‌رنگ تبدیل کند. افشین تمرینات خوبی را پشت سر گذاشته و نمی‌خواهد به سادگی مدال طلای مسابقات لاس‌وگاس را از دست دهد، البته هدف اصلی او المپیک است و با توجه به اینکه این وزن سهمیه المپیک ندارد، این کشتی‌گیر اعلام کرده که پس از مسابقات امسال برای حضور در مسابقات المپیک به وزنی پایین‌تر خواهد آمد.

مهمترین حریف بیابانگرد، رسول چونایف آذربایجانی است. آشنایی خیرآبادی مربی تیم آذربایجان با سبک کشتی گوش شکسته‌های کشورمان سبب می‌شود تا کار برابر آذری‌ها سخت شود، البته آدام کوراک نامدار روسی نیز به وزنی بالاتر آمده تا خطری جدی برای افشین باشد. کورباسی مجارستانی را هم نباید در این وزن نادیده گرفت.


شاگردان پازاج به دنبال تکرار قهرمانی



جنگ زیبای بزرگان و بدشانسی به نام عبدولی!

وزن 75 کیلوگرم مسابقات جهانی امسال شاید یکی از زیباترین اوزان مسابقات باشد. حضور کیم کره‌ای، ولاسوف روس، جلفلکیان ارمنستانی، لورینچ مجار و عبدولی در این وزن کافی است تا همگان را به حساسیت بیش از حد این وزن مطلع کند.

کیم هیوون هو کره‌ای سال 2011 استانبول را هنوز فراموش نکرده که با چه شرایطی برابر عبدولی در وزن 66 کیلوگرم شکست خورد تا در سال قبل از المپیک با ناامیدی راهی لندن شود، البته او در لندن پس از حذف ناباورانه عبدولی به راحتی مدال طلای المپیک را به گردن آویخت. سال بعد از آن او راهی وزنی بالاتر شد تا در برابر ولاسوف در یک فینال خونین مدال طلای جهان در سال 2013 را نیز بدست آورد. شاید اگر کره‌جنوبی میزبان بازی‌های آسیایی نبود، کیم در ازبکستان نیز صاحب مدال طلا جهان می‌شد اما او راهی مسابقات آسیایی شد تا صاحب طلا شود. از سوی دیگر ولاسوف که چندین سال در این وزن قدرتنمایی کرده و طلای المپیک را نیز در کارنامه دارد، برای تکرار قهرمانی‌هایش به لاس‌وگاس می‌آید.

آرسن جلفلکیان ارمنستانی دیگر طلای جهان در وزن 66 کیلوگرم در این وزن حضور دارد تا جنگ طلایی‌های وزن 66 کیلو در وزن 75 کیلو تکمیل شود. به این جمع لورینچ مجارستانی را نیز باید اضافه کرد. با این حال عبدولی بدشانس نیز در جمع این بزرگان قصد دارد تا خودنمایی کند. طلای جهان در سال 2011 آخرین باری بود که روی سینه عبدولی درخشید. پس از آن عبدولی هم در مسابقات المپیک و هم در بازی‌های آسیایی با ناداوری از کسب مدال محروم ماند. البته او در مسابقات جهانی 2013 و 2014 نیز غایب بود تا پس از 2 سال غیبت در وزنی جدید روی تشک برود.


شاگردان پازاج به دنبال تکرار قهرمانی



قادریان؛ قادر به کسب مدال طلای جهان

یوسف قادریان با توجه به شرایطی که دارد، توانایی کسب مدال طلای مسابقات جهانی را خواهد داشت. قهرمانی در مسابقات آسیایی قطر باعث شده تا این جوان جویای نام کارش برای رفتن روی سکو آسان‌تر شود و با اعتماد به نفس بالایی در لاس‌وگاس به میدان برود. البته او نیز در وزنی غیر المپیکی روی تشک خواهد رفت و به نسبت حساسیت کمتری را تجربه می‌کند.

با این حال یوگنی سالیف دارنده مدال طلای بازی‌های اروپایی در سال 2015 و نقره جهان در سال 2014 یکی از اصلی‌ترین رقبای قادریان هستند. رفیق حسین‌اف آذری نیز یکی دیگر از رقیبان این کشتی‌گیر محسوب می‌شود. پیتر باشی مجارستانی نیز نباید نادیده گرفته شود. سلجوق سبی ترک هم در این وزن حاضر است.

قادریان با تمام این اوصاف اعلام کرده که برای المپیک باید راهی وزن بالاتر شود. به این ترتیب او ابتدا از سد این حریفان باید بگذرد تا آماده رقابت با اخلاقی شود.


شاگردان پازاج به دنبال تکرار قهرمانی



اخلاقی طلا می‌خواهد

برنز مسابقات جهانی 2009 آخرین دشت اخلاقی در این وزن بود. پس از نعمت‌پور تیم ایران هیچ‌گاه در این وزن موفق نبوده و اخلاقی نیز هرچند همیشه آماده بوده اما روز مسابقه در کارزار جهانی افت محسوسی داشته تا دستش از طلا کوتاه بماند و حتی بین 10 نفر نیز قرار نگیرد، البته شرایط امسال فرق دارد و طلای بازی‌های آسیایی در اینچئون حبیب را با انگیزه‌تر کرده تا معلم خندان کشتی فرنگی درس جدیدی به غول‌های این وزن دهد.

ملونین نمونی فرانسوی، سامان طهماسبی، ویکتور لورینچ مجار و ژان بلنیوک اوکراینی در کنار داوید چکوتادزه روسی از بهترین‌ها در این وزن تلقی می‌شوند که حبیب لازم دارد تا خودش باشد تا دوباره به مدال برسد. رامسین عزیز سیر ترک‌تبار که برای آلمان کشتی می‌گیرد را هم به مدعیان اضافه کنید تا در کنار متوسط‌های دیگر کشورها، رقبای نه چندان زیاد حبیب را تشکیل دهند، البته همه رقبا به کنار طهماسبی آذری به کنار. شاگرد ارشد خیرآبادی و هم‌تیمی سابق حبیب پس از کسب مدال نقره جهان حالا سیری ناپذیر شده و امسال برای مدال طلای جهان و البته المپیک با طمع بیشتری تمرین کرده است. به هر ترتیب اخلاقی اگر خودش باشد می‌تواند پس از نعمت‌پور بار دیگر طلا این وزن را به ایران اختصاص دهد.


شاگردان پازاج به دنبال تکرار قهرمانی



رضایی، راضی به طلا!

در وزن 98 کیلوگرم قاسم رضایی همچون المپیک آماده شده و با شکست دادن علیاری در انتخابی تیم ملی و البته قهرمانی در مسابقات پیت‌لاسینسکی نشان داده که به جهت تمرین نمی‌کند و هرچند سنش زیاد شده اما دود از کنده بلند خواهد شد.

این کشتی‌گیر مازندرانی که با دوپینگ علی اکبری و قربانی در سال 2011 مسیر زندگی‌اش به کلی تغییر کرده سابقه کسب یک طلا و دو برنز جهان را دارد و امسال نیز تنها برای کسب نشان طلا به لاس‌وگاس رفته است. اسلام ماگموداف روس که قهرمان بازی‌های اروپایی در سال 2015 نیز شده است جای تتروف معروف را گرفته تا یکی از مدعیان این وزن باشد. در کنار وی آرتور الکسانیان ارمنستانی یکی دیگر از ستاره‌های ارمنی است که سال قبل نیز روی سکوی نخست دنیا ایستاد و امسال نیز برای تکرار عنوان قهرمانی به آمریکا رسیده است.

ارخان نوریف آذربایجانی کشف جدید خیرآبادی است که او نیز برای رسیدن به سکوی نخست بی تاب است. با این حال رضایی نشان داده استاد انجام دادن کارهای غیر ممکن است و طلای دوم جهان می‌تواند او را سیر کند.


شاگردان پازاج به دنبال تکرار قهرمانی



علیاری بین غول‌های دنیا

کمتر کسی تصورش را می‌کرد که علیاری جوان به یکباره با 25 کیلوگرم اختلاف وزن با رقبا در سنگین وزن مسابقات جهانی روی تشک برود اما محرومیت مهدی‌زاده از یکسو و قهر باباجان‌زاده از سوی دیگر سبب شد تا علیاری آخرین ورژن سنگین وزن‌های ایران در کشتی فرنگی باشد. بهنام مهدی‌زاده خیلی امیدوار بود تا پس از کسب نتایج ضعیف در سال قبل امسال بدرخشد اما به یکباره از اردو کنار گذاشته شد. بشیر باباجان‌زاده نیز بعد از کسب مدال برنز به دلیل مشکلات خانوادگی قید حضور در اردو را زد تا دست کادر فنی بسته‌تر از قبل شود. مهدی نوری آخرین حربه کادر فنی بود که او نیز در لهستان کشتی‌های ضعیفی ارائه داد تا در نهایت انتخابی مجدد بین علیاری و نوری تکلیف این وزن را مشخص کند.

علیاری با شکست نوری راهی کارزار جهانی شد تا به جنگ غول‌های کشتی دنیا برود. از بلال ماخوف گرفته تا لوپز در سنگین وزن آماده پذیرایی از علیاری هستند. مهمترین مدعی این وزن میخان لوپز کوبایی است که با چندین طلا جهان و المپیک بازهم برای ایستادن روی سکوی نخست تشنه باشد. رضا کایالپ ترک تبار دیگر مدعی این وزن است. کایالپ که در مسابقات جهانی 2011 استانبول آنهم با زور دلارهای رئیس جمهورشان توانست در خاک ترکیه با شکست لوپز طلایی شود امسال نیز برای رسیدن به طلا جهان امیدوار است. بلال ماخوف روس که امسال هم در کشتی آزاد و هم رفنگی برای تیم روسیه به میدان خواهد رفت نیز در این وزن حضور دارد.

نابی از استونی که طلای جهان در سال 2013 را دارد به همراه یورن سوئدی دیگر مدعیان این وزن هستند. به این جمع باید صباح شریعتی آذربایجانی که ایرانی‌الاصل است را نیز اضافه کنیم تا بیش از پیش آخرین وزن کشتی فرنگی ترسناک باشد. علیاری به گفته کادرفنی در صورت کسب سهمیه المپیک کار بزرگی را انجام داده و کادرفنی در اندیشه افزایش وزن او و حضور در المپیک هستند.


شاگردان پازاج به دنبال تکرار قهرمانی



برنامه مسابقات جهانی کشتی فرنگی به وقت ایران  به شرح زیر است:

دوشنبه 16 شهریور

ساعت  4:45 تا 5:15: وزن‌کشی اوزان  66 ، 75 و 98   کیلوگرم کشتی فرنگی
ساعت  21:30 الی 4:30 بامداد روز سه‌شنبه: مسابقات مقدماتی اوزان  66 ،  75 و 98 کیلوگرم کشتی فرنگی

سه شنبه 17 شهریور

ساعت 4:45 تا 5:15: وزن‌کشی اوزان 59 ،71   ،80  و 130کیلوگرم کشتی فرنگی
ساعت7 تا 9 صبح : رده‌بندی و فینال اوزان  66، 75 و 98 کیلوگرم کشتی فرنگی
ساعت 21:30 الی 4 بامداد روز چهارشنبه 18 شهریورماه: مسابقات مقدماتی اوزان 59، 71 ، 80 ، 130 کیلوگرم کشتی فرنگی

چهارشنبه 18 شهریور

ساعت 4:45 تا 5:15: وزن‌کشی وزن 85 کیلوگرم کشتی فرنگی
ساعت 6 الی 8:30 : رده‌بندی و فینال اوزان  59، 71 ، 80 ، 130 کیلوگرم کشتی فرنگی
ساعت 21:30 الی 3:30 بامداد روز پنجشنبه 19 شهریورماه : مسابقات مقدماتی وزن 85 کیلوگرم کشتی فرنگی

پنجشنبه 19 شهریور

ساعت6 الی 8:30: رده‌بندی وفینال وزن 85 کیلوگرم کشتی فرنگی


شاگردان پازاج به دنبال تکرار قهرمانی



سابقه ایران از سال 1380 در مسابقات کشتی فرنگی جهان

سال 1380 این رقابت‌ها به میزبانی کشور یونان و در شهر پاترا برگزار شد، تیم ایران با 8 نفر در این مسابقات حاضر شد و صاحب یک طلا توسط حسن رنگرز شد، در این رقابت‌ها 53 کشور دنیا و 253 کشتی‌گیر حضور داشتند که  تیم ایران با 24 امتیاز پنجم شد.

سال 1381 این رقابت‌ها به میزبانی کشور روسیه و در شهر مسکو برگزار شد، تیم کشتی فرنگی کشورمان در این رقابت‌ها با 4 کشتی‌گیر حضور یافتند و صاحب یک مدال برنز توسط حسن رنگرز شدند ، در این رقابت‌ها 53 کشور دنیا و 216 کشتی‌گیر شرکت کردند. در پایان این رقابت‌ها تیم ایران با 13 امتیاز سیزدهم شد.

سال 1382 این رقابت‌ها به میزبانی کشور فرانسه و در شهر کرتل برگزار شد ، تیم ایران در سال قبل از المپیک 2004 آتن  با 7  کشتی‌گیر در این رقابت‌ها حضور یافت وصاحب مدالی نشد. در این رقابت‌ها 62 کشور دنیا و 281 کشتی‌گیر شرکت کردند که تیم ایران چهاردهم شد.

سال 1384 این رقابت‌ها به میزبانی کشور مجارستان و در شهر بوداپست برگزار شد، تیم کشتی فرنگی ایران در این مسابقات با 7 کشتی‌گیر حضور یافت وصاحب یک مدال طلا توسط حمید سوریان و یک مدال نقره توسط علی اشکانی شد. در این رقابت‌ها 60 کشور دنیا و 239 کشتی‌گیر حضور داشتند و تیم ایران با 19 امتیاز دهم شد.

سال 1385 این رقابت‌ها به میزبانی کشور چین و در شهر گوانجو برگزار شد، تیم ایران در این رقابت‌ها با 7 کشتی‌گیر حضور یافت و صاحب یک مدال طلا توسط حمید سوریان و یک مدال برنز توسط سامان طهماسبی شد، این رقابت‌ها با حضور 60 کشور دنیا و  308 کشتی‌گیر برگزار شد. تیم ایران با 27 امتیاز  عنوان پنجمی این رقابت‌ها را کسب کرد.

سال 1386 این رقابت‌ها به میزبانی کشور آذربایجان و در شهر باکو برگزار شد، تیم ایران در این رقابت‌ها با  7 کشتی‌گیر حضور یافت و صاحب یک مدال طلا توسط حمید سوریان و دو مدال برنز توسط قاسم رضایی و سامان طهماسبی شد. این رقابت‌ها با حضور 70 کشور دنیا و 308 کشتی‌گیر برگزار شد، تیم ایران با 26 امتیاز در سال قبل از المپیک 2008 پکن  چهارم شد.

سال 1388 این رقابت‌ها به میزبانی کشور دانمارک و در شهر هرنینگ برگزار شد، تیم ایران در این رقابت‌ها با 7 کشتی‌گیر حضور یافت و صاحب یک مدال طلا توسط حمید سوریان و سه برنز فرشاد علیزاده، حبیب الله اخلاقی و امیر علی اکبری شد. این رقابت‌ها با حضور 54 کشور دنیا و 245 کشتی‌گیر برگزار شد ، تیم ایران با 39 امتیاز عنوان دومی این رقابت‌ها را از آن خود کرد.

سال 1389 این رقابت‌ها به میزبانی کشور روسیه و در شهر مسکو برگزار شد، تیم ایران در این رقابت‌ها با 7 کشتی‌گیر  حضور یافت و صاحب دو مدال طلا توسط حمید سوریان و امیر علی اکبری شد. این رقابت‌ها با حضور 64 کشور دنیا و 245 کشتی‌گیر برگزار شد و تیم ایران با 22 امتیاز هشتم شد.

سال 1390 این رقابت‌ها به میزبانی کشور ترکیه و در شهر استانبول برگزار شد، تیم ایران در این رقابت‌ها با 7 کشتی‌گیر حضور یافت و صاحب دو مدال  طلا توسط سعید عبدولی و امید نوروزی و یک مدال برنز توسط بشیر باباجان‌زاده شد. این رقابت‌ها با حضور 66 کشور دنیا و 256 کشتی‌گیر برگزار شد و تیم ایران با 30 امتیاز در سال قبل از المپیک 2012 لندن سوم شد.

سال 1392 این رقابت‌ها به میزبانی کشور مجارستان و در شهر بوداپست برگزار شد، تیم ایران در این رقابت‌ها با 7 کشتی‌گیر حضور یافت و صاحب یک مدال طلا توسط طالب نعمت‌پور شد. این رقابت‌ها با حضور 67 کشور دنیا و 260 کشتی‌گیر برگزار شد و  تیم ایران در این رقابت‌ها هشتم شد.

سال 1393 این رقابت‌ها به میزبانی کشور ازبکستان و در شهر تاشکند برگزار شد، تیم ایران در این رقابت‌ها با 8 کشتی‌گیر حضور یافت و صاحب یک مدال طلا توسط حمید سوریان، یک نقره توسط امید نوروزی و دو مدال برنز توسط قاسم رضایی و افشین بیابانگرد شد. این رقابت‌ها با حضور 72 کشور دنیا و 286 کشتی‌گیر برگزار شد که  تیم ایران برای اولین بار با 42 امتیاز و بالاتر از کشورهای روسیه و ترکیه با 42 امتیاز قهرمان شد.

به علت برگزاری المپیک، مسابقات قهرمانی جهان در سال‌های 1383، 1387و 1391 برگزار نشده است.






تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۷:۴۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن