تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):زيد بن خالد جُهَنى: پيامبر خدا صلى الله عليه و آله از هيچ نمازى به نماز ديگر مشغول...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868447944




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کی‌روش: تیم ملی به چندین تام کروز نیاز دارد


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
کی‌روش: تیم ملی به چندین تام کروز نیاز دارد




دست راست سرمربی پیشین منچستریونایتد که حالا پنج سال است هدایت تیم ملی ایران را بر عهده دارد از اشتباهات فاحشی که باعث ایجاد مشکل در تیم فعلی شیاطین سرخ شده، گفت.





خبرگزاری تسنیم: کارلوس کی‌روش که بین سال‌های 2002 تا 2008 به عنوان دستیار سرالکس فرگوسن در منچستریونایتد فعالیت کرده و در این بین به مدت 10 ماه هم هدایت رئال مادرید را بر عهده داشته است، به روزنامه «گاردین» انگلیس گفت: پایه و اساس موفقیت منچستریونایتد همیشه بر اساس اعتماد، اعتقاد و تداوم ارزش‌های باشگاه بود. به نظرم در سال‌های اخیر تغییرات زیاد باعث ایجاد اختلال در تداوم و سنت باشگاه شده است.

وی افزود: منچستریونایتد مشکلی با ساختار آینده باشگاه که بر اساس نگرش‌های سرالکس فرگوسن شکل گرفته بود، نداشت و مسیر، مسیر درستی بود. درک می‌کنم که پس از سرالکس فرگوسن انتقال از یک دوره به دوره بعد در منچستریونیاتد کار آسانی نبود. من لوئیز فن‌خال و دیوید مویس را تحسین می‌کنم و برای آنها احترام خاصی قائل هستم. فن‌خال و مویس مربیان بزرگی هستند که آنها را مورد تحسین قرار می‌دهم، ولی به نظرم این دو در مرحله انتقال تیم از دوره سرآلکس به دوره جدیدش مرتکب اشتباهات مهلکی شدند.

سرمربی 62 ساله تیم ملی ایران با اشاره به تغییر کلی کادر مربیگری منچستریونایتد پس از خداحافظی فرگوسن تصریح کرد: نیاز نبود کلیه اعضای کادرفنی زیر و رو شوند و مربیانی همچون مایک فلان که به خوبی از زیر و بم باشگاه باخبر بودند، کنار گذاشته شوند. من این درس فوق‌العاده را از افرادی همچون سِر بابی چارتون و سِر الکس آموختم که باید به افراد خودتان در باشگاه اعتماد کنید. سالی که از رئال مادرید به منچستریونایتد بازگشتم، باید تصمیم‌هایی در خصوص آینده تیم می‌گرفتیم. روی کین، رایان گیگز و پل اسکولز هسته اصلی تیم بودند، ولی ما بازیکنان جوان زیادی همچون کریستیانو رونالدو، وین رونی و نمانیا ویدیچ را هم در ترکیب‌مان داشتیم. این افراد داخل باشگاه هستند که نیاز باشگاه را می‌دانند و کسی به غیر از آنها نمی‌تواند بهترین تصمیم‌ها را برای تداوم سنت باشگاه بگیرد. ما نیاز به یک رهبر داشتیم.

کی‌روش با ابراز امیدواری به تغییرات مثبت این فصل منچستریونایتد اظهار داشت: امیدوارم و البته انتظار دارم نه تنها منچستریونایتد قادر به رقابت باشد، بلکه در کنار کسب پیروزی بازی‌های خوبی را هم ارائه دهد، چون ماهیت منچستریونایتد همین است، یعنی کسب پیروزی با ارائه بازی‌های خوب و سرگرم‌کننده. باشگاهی همچون منچستریونایتد با قدرت مالی بالا باید هر چه سریع‌تر به نتایج دلخواهش برسد. ما همچنین خواهان درخشش بازیکنان خود هستیم. بازیکنان بزرگی نظیر جورج بست، پل اسکولز، روی کین و رود فن‌نیستلروی، کجا هستند؟ ستاره‌های منچستریونایتد کجا هستند؟

وی صحبت‌هایش را اینگونه ادامه داد: در منچستریونایتد همواره تولید بازیکن مطرح بوده است. حالا قضیه کاملاً فرق کرده و می‌بینیم که برخی از بهترین بازیکنان جهان به این تیم می‌آیند و دچار اُفت می‌شوند و حتی برخی از آنها همچون آنخل دی‌ماریا و فالکائو نیمکت‌نشین می‌شوند. فصل گذشته چند بازی دی‌ماریا را دیدم، درست مثل این بود که او هرگز پیش از این فوتبال بازی نمی‌کرده است. خریدهای وحشتناکی می‌شود. باید پیش از هر چیز خود را آماده کرد و سپس بهترین تصمیم‌ها را با یکدیگر گرفت. احتمال اینکه هنوز هم مرتکب اشتباه شوید، وجود دارد، اما به هنگام خرید بازیکنان نباید مرتکب اشتباهاتی وحشتناک شد.

کی‌روش که حالا پنج سال است سرمربی تیم ملی فوتبال ایران است، بدش نمی‌آید پس از جام جهانی 2018 روسیه به فوتبال انگلیس بازگردد. وی در این باره گفت: بازگشت به فوتبال انگلیس برایم یک رؤیاست. من انگلیس را در شرایطی ترک کردم که کارم در آنجا نیمه‌تمام مانده است. در این مدت پیشنهاداتی از تیم‌های انگلیسی دریافت کرده‌ام که متأسفانه در زمان‌هایی بوده‌اند که قراردادی داشتم و نمی‌توانستم بی‌خیال آنها شوم. به مربیان دیگر احترام می‌گذارم، ولی من مربی نیستم که به این راحتی تن به قراردادی بدهم و در نیمه راه بگویم: «خداحافظ، پیشنهاد بهتری در جای دیگر دارم». من نمی‌توانم چنین کاری انجام دهم. حداقل دو پیشنهاد برای بازگشت به فوتبال انگلیس داشتم، اما چون درست شش ماه پیش از جام جهانی 2014 برزیل بود، فکر کردن به آنها کار درستی نبود. به اعتقاد من اگر کسی کارش را اینگونه شروع کند و در بین تعهدش به تیمی دیگر فکر کند، خیلی زود احترام و اعتبارش را از دست می‌دهد و به شما می‌گویند که ممکن است با باشگاه جدیدتان هم این کار را انجام دهید.

کی‌روش در حال حاضر از اینکه هدایت تیم ملی ایران را بر عهده دارد، خوشحال است. وی گفت: پس از جام جهانی 2014 برزیل برای من کار در تیم ملی ایران تمام شده بود، چند موقعیت برای مربیگری در کشورهای دیگر را هم داشتم،اما دو منبع بودند که مرا برای ماندن متقاعد کردند. منبع اول بازیکنان بودند، بازیکنانی که به اعتقاد من شگفت‌انگیز بوده‌اند و ملت و مجموعه‌ای که خواهان ماندن من بودند. مهمترین منبعی هم که مرا برای ماندن در تیم ملی متقاعد کرد، مردم ایران و هواداران بودند. آنها طوری با من رفتار می‌کردند که گفتن «خیر» به آنها دشوار بود.

کی‌روش که در سال‌های اخیر همواره از امکاناتی که در اختیار تیم ملی بوده آن هم با توجه به شرایط تحریمی که کشور ایران در آن قرار داشته انتقاد کرده است، با خوش‌بینی نسبت به آینده تیمش در آستانه رفع تحریم‌ها عنوان کرد: به زودی خواهیم دید که شرایط بهتر خواهد شد یا خیر! ما هرگز امیدمان را از دست نمی‌دهیم، اما اگر اوضاع به همین منوال پیش برود، رسیدن ایران به موفقیت دشوار خواهد شد. من جام جهانی 2018 روسیه را مأموریت غیرممکن می‌خوانم. ما نیاز به تام کروز یا تیمی متشکل از چندین تام کروز داریم تا بتوانیم به مرحله پایانی این رقابت‌ها صعود کنیم.

تیم ملی ایران در حال حاضر با چهار امتیاز پس از تیم‌های عمان و گوام در رده سوم گروه D مرحله اول انتخابی جام جهانی 2019 روسیه و جام ملت‌های 2019 امارات قرار دارد.






تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن