تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس وصيت ميت را در كار حج بر عهده بگيرد، نبايد در آن كوتاهى كند، زيرا عقوبت آ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869168678




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جدال‌هاي شرقي غربي در اوكراين ادامه‌دار است


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: جدال‌هاي شرقي غربي در اوكراين ادامه‌دار است
يك پژوهشگر مسائل اوراسيا بر اين باور است كه اگر دولت مركزي اوكراين هم سعي كند به سمت حل موضوع درگيري ها در شرق اوكراين برود، دوباره آينده ناروشني در پيش روي اين مناطق خواهد بود چرا كه مناطق شرق اوكراين خواهان آن هستند كه به درجه اي از حقوق دست پيدا كنند كه داراي يك نيروي نظامي مختص خود باشند و در روابط خارجي بتوانند به صورت آزادانه عمل كنند.


جوان‌آنلاين: شعيب بهمن در گفت‌وگو با «جوان‌آنلاين» در خصوص موج جديد درگيري ها در شرق اوكراين اظهارداشت: بايد گفت آتش بسي كه در بلاروس منعقد شد خيلي آتش بس پايداري نبود و از همان زمان هم مشخص بود كه مجددا درگيري ها در مناطق شرق اوكراين ادامه خواهد داشت كه البته دلايل متعددي داشت كه يكي از آنها مشخص نشدن مرزهاي بين دو طرف بود بنابراين انتظار مي رفت كه عدم تعيين خط مرزي طرفين باعث ايجاد درگيري شود.


وي تصريح كرد: علاوه بر آن بحث عقب كشيدن سلاح هاي سنگين در واقع مطرح بود كه مشخص نبود تا چه حد بايد سلاح هاي سنگين عقب كشيده شود كه همين مسئله هم يكي ديگر از مسائلي بود كه به درگيري ها شدت داد و در نهايت آن عاملي كه باعث شروع اين درگيري ها شده بود يعني همان شكاف هاي داخلي به ويژه شكاف هاي هويتي و هم بازيگران خارجي و عوامل آن هيچ كدام از ميان نرفته بودند در نتيجه باعث شد كه تنش ها در مناطق شرقي اوكراين تداوم داشته باشد.

اين پژوهشگر مسائل اوراسیا در خصوص تداركات انتخاباتي در دونتسك نيز افزود: در حال حاضر در دونتسك يك دولت خودمختار تشكيل شده است كه از طرف روسيه هم حمايت مي شود و در واقع آن دولت به نوعي  دارد حاكميت خودش را در آن مناطق اعمال مي كند در نتيجه برگزاري انتخابات در آن منطقه چندان دور از ذهن نيست چنانچه مي بينيم دولت خود مختار در آنجا در تدارك انتخاباتي هستند كه نتيجه آن هرچه باشد به نوعي در منطقه اعمال شود.
بهمن ادامه داد: مردم در دونتسك به استقلال و خودمختاري دست پيدا كرده اند علي رغم اينكه نه كي اف و نه ساير دولت هاي اروپايي و غربي موضوع خودمختاري دونتسك را نپذيرفته اند اما واقعيت آن است كه آن مناطق در شرايط فعلي تحت تسلط جدايي طلبان است و دولت مركزي هيچ تسلطي بر آنها ندارد بنابراين استقبال اينكه در آن مناطق انتخاباتي هم برگزار شود بسيار زياد است كما اينكه پيش از اين دولت مركزي نتوانسته بود انتخابات مد نظر خودش و حتي انتخابات رياست جمهوري را در اين مناطق برگزار كند كه اگر اين انتخابات محلي در اين مناطق برگزار شود دولت آقاي پروشنكو هيچ تسلطي بر اين مناطق ندارد و در واقع اين جدايي طلبان هستند كه دارند به صورت كامل اين مناطق را اداره مي كنند.


وي در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه آتش بس اعلام شده تا چه اندازه توان برقراري دارد، نيز بيان داشت: به نظر مي رسد اين موضوع ، مسئله اي ادامه دار و ريشه اي است كه به اين زودي ها پايان پيدا نمي كند چرا كه عواملي كه باعث شروع بحران شده، ادامه دارد، يعني درخواست هاي روس تبارها كه در اوكراين دارند، هنوز توسط دولت مركزي اوكراين ناديده گرفته مي شود و اين شكاف هايي كه بين طرفين به وجود آمده به نظر مي رسد كه در كوتاه مدت قابل تعميم نخواهد بود؛ اگر دولت مركزي اوكراين هم سعي كند كه به سمت حل موضوع برود دوباره آينده ناروشني در پيش روي اين مناطق خواهد بود چرا كه مناطق شرق اوكراين خواهان آن هستند كه به درجه اي از حقوق دست پيدا كنند كه داراي يك نيروي نظامي مختص خود باشند و در روابط خارجي بتوانند به صورت آزادانه عمل كنند. 


اين پژوهشگر تصريح كرد: اگر دولت مركزي بخواهد يك چنين آزادي عملي به اين مناطق بدهد، عملا قوه تسلط خودش را كاهش داده و مي توان گفت به شكل واقعي ديگر هيچگونه تسلطي بر اين مناطق ندارد. بنابراين اين ها مسائل لاينحلي است كه بين طرفين باقي مانده ضمن آنكه آتش بس هم به دلايل مختلف نقض شده و در آينده هم خواهد شد كه عمده دلايلش همان نامشخص بودن مرزها و نامشخص بودن حدود عقب نشيني طرفين است كه اين ها مجموع مسائلي است كه به ادامه درگيري ها در شرق اوكراين دامن مي زند.
 
 

منبع : جوان آنلاين



تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن