واضح آرشیو وب فارسی:مهر: محتشمي در گفتگو با خبرنگاران:هنوز بيماري مربي خارجي ژيمناستيك محرز نشده است/ به دنبال توسعه همگاني و قهرماني ژيمناستيك هستيم
رئيس فدراسيون ژيمناستيك صبح امروز در نشستي خبري، برنامه ها و اهداف اين فدراسيون را تشريح كرد.
به گزارش خبرنگار مهر، در اين نشست كه با حضور نمايندگان رسانه هاي خبري و برخي از اعضاء تيم ملي در محل فدراسيون ژيمناستيك برگزار شد، احمد محتشمي با بيان اينكه "ما به دنبال توسعه همگاني اين رشته هستيم"، افزود: به طور جدي به دنبال توسعه قهرماني ژيمناستيك در كشور هستيم اما اين مهم تنها با برنامه ريزي و حضور مربيان با دانش در كشور ميسر خواهد شد.
وي با اشاره به اينكه فدراسيون در بخش داوري نياز به يك برنامه ريزي جدي نياز دارد، اظهار داشت: ما حتي اگر قهرمان خوب پرورش دهيم اما در زمينه پرورش داوران خوب گامي برنداريم، نمي توانيم در ميادين برون مرزي از حق خود دفاع كرده و موفق شويم . فدراسيون با همين هدف براي ارتقاء داوران برنامه ريزي كرده و از اين پس در تمامي مسابقات بين المللي حداقل دو نماينده داور را اعزام خواهيم كرد.
رئيس فدراسيون ژيمناستيك گفت: مربيان كره اي حاضر در كشور به مدت شش ماه با ما قرارداد دارند كه هم اكنون سه ماه و نيم از اين زمان گذشته است. در مجموع از عملكرد آنها رضايت داريم اما يك يا دو نفر از آنها با نظر مسئولان استان ها كم كار هستند. در صورتي كه ارزيابي هاي ما هم اين مورد را نشان دهد با كسي تعارف نداريم و با آنها قطع همكاري مي كنيم.
وي افزود: ما به دنبال حضور دو مربي براي ايروبيك و يك سرمربي براي بانوان ژيمناست كار در ايران هستيم.
محشتمي از ساخت و تجهيز خانه ژيمناستيك ايران و تبديل آن به كمپ تيم ملي خبر داد و گفت: اين مكان قبل از اين جوابگوي نياز ما نبود اما با كمك كميته ملي المپيك تا حداكثر دو ماه آينده شاهد بهره برداري از امكانات مختلف اين مجموعه خواهيم بود، به طوريكه اين مكان تبديل به كمپ تيم ملي و با امكاناتي چون كلاس آموزشي، سونا، سالن بدنسازي و غيره مي شود.
رئيس فدراسيون ژيمناستيك از رشد جايگاهي ايران در آسيا و جهان ياد كرد و گفت: ما در حال حاضر به طور كامل جايگاه خود را در سطح غرب و كل آسيا و جهان مي دانيم . در غرب آسيا قبل از اين چهارم بوديم اما امروز به طور مطلق اول منطقه هستيم.
وي تصريح كرد: در سطح آسيا ايران در جايگاه سيزدهم قرار داشت اما در مسابقات دوحه قطر ما در مجموع عنوان هشتم را بدست آورده و حتي از قزاقستان نيز پيشي گرفتيم. در رده سني جوانان آسيا هم اول هستيم كه اين يكي از افتخارات اين رشته ورزشي طي سال هاي گذشته است.
وي خاطر نشان كرد: هرچند پس از حضور در مسابقات اشتوتگارت موفق به كسب سهميه المپيك نشديم اما جايگاه خود را در جهان به خوبي شناختيم. ايران پيش از اين رقابت ها عنوان سي وهفت را در اختيار داشت اما هم اكنون در رتبه بيست وهفتم يا هشتم قرار داريم.
وي با ابراز رضايت از عملكرد تيم هاي ملي در مسابقات بين المللي گفت: ژيمناست كاران ما در مسابقات اخير نتايج خوبي را بدست آورده اند به طوريكه حضور رمضان پور در بين فيناليست هاي مسابقات جام جهاني چين نشان دهنده رشد ورزشكاران ماست.
محتشمي در خصوص مربي خارجي كه مشكوك به بيماري هپاتيت "ب" است، اظهار داشت : اين مربي همچنان به كار خود در كشور ادامه مي دهد. متولي تاييد بيماري وي فدراسيون پزشكي است نه فدراسيون ژيمناستيك!
وي تاكيد كرد: قطعا در صورتي كه بيماري وي از سوي مراجع ذيصلاح پزشكي بر ما محرز شود حتي لحظه اي درنگ نكرده و با اين مربي قطع همكاري مي كنيم اما تا اين لحظه بيماري اين مربي خارجي براي ما محرز نشده و منتظر نظر پزشكان هستيم.
محتشمي همچنين تاكيد كرد: ايروبيك زير مجموعه رشته ژيمناستيك بوده و فدراسيون جهاني ژيمناستيك برنامه هاي آن را اعلام كرده و در تمام دنيا هم روال كار بر همين است. كار ما اصولي و با استانداردهاي جهاني دنبال مي شود.
وي گفت: در صورتي يك ورزشكار به تيم ملي راه پيدا مي كند كه به حد نصاب هاي ما برسد. البته در اعزام برخي از ژيمناست كاران نظر مربي و بررسي عملكرد چند ماهه گذشته وي براي ما ملاك انتخاب بوده است. يك ژيمناست براي رسيدن به نمره 80 يك سال و نيم و براي رسيدن به نمره 84 به دوسال زمان نياز دارد كه هم اكنون بسياري از اعضاء تيم ملي ايران به اين نمره رسيده يا به آن نزديك شده اند.
شنبه 4 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 203]