تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه سفره پهن مى‏شود، چهار هزار فرشته در اطراف آن گرد مى‏آيند. چون بنده بگويد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819578368




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اختصاص يک سوم بازار داروي داخل به داروهاي وارداتي


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۲ شهريور ۱۳۹۴ (۹:۴۵ق.ظ)
اختصاص يک سوم بازار داروي داخل به داروهاي وارداتي موج - رئيس سازمان غذا و دارو 96 درصد داروهاي مصرفي کشور را توليد داخل بيان کرد و گفت: يک سوم بازار دارو در داخل به داروهاي وارداتي اختصاص داده شده است.
به گزارش خبرگزاري موج، رسول ديناروند در مراسم معرفي چهار داروي جديد در شرکت بيوشيمي باختر کرمانشاه اظهار کرد: شرکت بيوشيمي باختر يکي از شرکت‌هاي پيشرو در زمينه تحقيق و توسعه است.
معاون غذا و داروي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي توليد داروهاي جديد را نياز کشور دانست و گفت: با توليد داروي سوبايووير مي‌توان از ورود بيماري هپاتيت C به مراحل خطرناک بيماري جلوگيري کرد.
ديناروند با يادآوري هزينه‌هاي گزاف داروي مشابه خارجي براي بيماران ام.اس، افزود: قيمت اين دارو در يک دوره درماني سه ماهه 100 هزار دلار است که با توليد اين دارو در داخل هزينه به ميزان بسياري کاهش يافته است.
رئيس سازمان غذا و دارو با اشاره به تکنولوژي پيشرفته به‌کار رفته در ساخت اين داروها، بيان داشت: توليد داروي خوراکي براي بيماران ام.اس يک موفقيت بسيار بزرگ است.
به گفته ديناروند، 30 هزار نفر از بيماران ام.اس کشور زير نظر درمان‌هاي روزمره هستند و 80 درصد اين بيماران داروي ايراني مصرف مي‌کنند که دولت نيز همچنان از بيماراني که وابسته به داروهاي خارجي هستند، حمايت مي‌کند.
معاون غذا و داروي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي عملکرد وزارت بهداشت را در حوزه دارو خوب ارزيابي کرد و گفت: همه داروهاي مختص بيماران ام.اس، جز چند قلم در داخل کشور توسط شرکت‌هاي داروسازي توليد مي‌شود.
وي با اشاره به پتانسيل‌هاي استان کرمانشاه در مجاورت مرز عراق، گفت: بازار کشورهاي همسايه بايد در اختيار شرکت‌هاي دارويي داخلي کشور و به‌خصوص استان کرمانشاه قرار گيرد؛ چرا که استان کرمانشاه زيرساخت‌هاي کاملاً مناسبي دارد.
اين مسوول نقطه ضعف حوزه دارو را عدم صادرات به منطقه دانست و بر لزوم فروش دارو به کشورهاي همسايه و به‌خصوص کشور عراق تاکيد کرد.
رئيس سازمان غذا و دارو تصريح کرد: دولت 95 درصد هزينه داروهاي توليد داخل را براي بيماران ام.اس محتمل مي‌شود و حتي در برخي موارد درمان بيماران به‌ طور 100 درصدي زير پوشش دولت صورت مي‌گيرد.
ديناروند 96 درصد داروهاي مصرفي کشور را توليد داخل بيان کرد و گفت: چهار درصد داروي وارداتي به‌دليل قيمت بالا يک‌سوم بازار را به خود اختصاص داده‌اند.
به گفته معاون غذا و داروي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي، داروهاي توليد داخل پس از طي مراحل تأييد کيفيت، براي تست وارد آزمايشگاه مي‌شوند و درصورت تأييد وارد بازار مي‌شوند.
وي در پايان خاطر نشان کرد: شرکت‌هاي ايراني در سال حداقل 50 قلم داروي جديد توليد مي‌کنند که هيچ رونمايي قبل از تأييد دارو انجام نمي‌شود.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن