واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۱ شهريور ۱۳۹۴ (۱۳:۱۹ب.ظ)
اداره تامين منابع مالي پايدار حوزههاي علميه خواهران تاسيس شد موج - قم - اداره تامين منابع مالي پايدار حوزههاي علميه خواهران در مرکز مديريت حوزههاي علميه خواهران تاسيس شد.
به گزارش خبرگزاري موج از قم به نقل از مركز خبر حوزه، رئيس اداره تامين منابع مالي پايدار حوزههاي علميه خواهران در اين زمينه گفت: اين اداره بر اساس منويات مقام معظم رهبري و تاکيد مراجع معظم تقليد و مفاد اساسنامه و مصوبات شوراي سياستگذاري حوزههاي علميه خواهران با رويکرد امکان کاهش وابستگي به منابع مالي دولتي و تامين استقلال مالي حوزه هاي علميه راهاندازي شده است.
وي با بيان اين که منابع مالي و سرمايهاي پايدار براي حوزههاي علميه خواهران نيازمند چهار خصوصيت است، گفت: خصوصيت اول تداومپذيري است، به اين معنا که اين منابع بايد داراي ثبات و مستمر باشد و دچار نوسانات شديد در مدت کوتاه نباشد. خصوصيت دوم مطلوب و مشروع بودن است، چنان که نبايد منابع مالي به هر قيمت و از هر طريقي تامين شود. خصوصيت سوم انعطافپذيري منابع مالي و سرمايه اي است، با توجه به اين که پايه درآمدي طي زمان رشد ميکند، همزمان با رشد پايه مالي، مخارج نيز گسترش مييابد، بنابراين بايد منابع رشد يابند. چهارمين و مهمترين خصيصه منابع پايدار حوزههاي علميه مغاير نبودن با شئونات و عزتمندي حوزههاي علميه و اهداف فرهنگي و اجتماعي آن است.
حجتالاسلام محسن محدث گفت: طرحي را معاون اداري مالي حوزههاي علميه خواهران مطرح کرده است که در حال نهايي شدن است و بر اساس آن «شوراي راهبري و توسعه حوزههاي علميه خواهران» در استانها راهاندازي ميشود؛ به اين معنا که در هر استان شوراي راهبري و توسعه حوزههاي علميه خواهران با عضويت نماينده ولي فقيه در استان، استاندار، مدير کل آموزش و پرورش، مدير کل راه و شهرسازي، مدير کل اوقاف و امور خيريه، مدير کل سازمان تبليغات اسلامي، رييس شوراي اسلامي استان و مدير استاني حوزه علميه خواهران و بعضي معاونين تشکيل ميشود تا اگر حوزههاي علميه خواهران نيازي در مورد احداث بنا، توسعه و پشتيباني مالي و سرمايهاي، هدايت و هماهنگي ظرفيتهاو امکانات استاني و جلب مشارکتها و کمکهاي استاني داشتند تمام ظرفيتها به کمک حوزههاي علميه خواهران آورده شوند.
وي با بيان اين که در طول تاريخ يکي از دغدغههاي مهم براي حوزههاي علميه که رسالت بزرگي بر دوش داشتهاند، رفع مشکلات و معضلات در مسير تعليم و تربيت طلاب بوده است، گفت: در طول تاريخ، پشتيباني مالي حوزههاي علميه از ديرباز توسط علماي سلف با اتکال به خداوند متعال و توجهات خاصه حضرت ولي عصر(عج) و مساعدت هاي مومنين انجام ميشده است و اميدواريم اکنون نيز به جايي برسيم که دغدغه اصلي مديران مدارس علميه تعليم و تربيت طلاب فاضل باشد و از دغدغههاي مالي فارغ شوند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]