واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۱ شهريور ۱۳۹۴ (۱۲:۳۴ب.ظ)
رئيس بنياد پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي: تمام ارگان ها بايد در کاهش آسيب هاي اجتماعي سهيم شوند موج- اميدواريم به جز ارگان هاي درگير شاهد همراهي ديگر ارگان ها در کاهش آسيب هاي اجتماعي باشيم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، مصطفي راستينه رئيس بنياد پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي در اولين همايش نقش ورزش در پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي که صبح امروز برگزار شد اظهار کرد: با توجه به اينکه وظيفه ما آسيب شناسي است و در مورد معضلات بايد فعاليت کنيم، کار ما صددرصد با نيروي انتظامي همراه است و خوشبختانه با دستور مسئولان اين ارگان، همه ارکان با ما همراه بوده اند.
وي با اشاره به نقش ورزش در آسيب هاي اجتماعي تصريح کرد: به طور کلي نقش ورزش در آسيب هاي اجتماعي مشخص است و اين موضوع همراهي و مساعدت وزير ورزش و اداره کل را مي طلبد البته با دستور وزير محترم از سال گذشته و در بحث ورزش و جوانان اداره کل و مجموعه وزارتخانه پاي کار بودند.
راستينه در ادامه با نقل قولي از مقام معظم رهبري مبني بر اينکه فرهنگ سازي و ورزش مهم ترين مقوله جلوگيري از آسيب ها است اظهار کرد: بحث آسيب هاي اجتماعي تعارف ندارد. با توجه به رهنمون هاي رهبر معظم انقلاب، تا سرحد دستورات ايشان جلو مي رويم و هيچ خط قرمزي در مسير ما وجود نخواهد داشت.
وي افزود: سازمان بهزيستي، وزارت ورزش، کميته امداد و نيروي انتظامي در اين مقوله درگير هستند اميدوار هستيم با وجود 17 ارگان مربوط در بحث کاهش آسيب هاي اجتماعي تنها نمانيم.
وي ادامه داد: انتظار داريم ارگان هاي همچون وزارت ارشاد، وزارت کشور، استانداري با ما همکاري هاي بيشتري داشته باشند زيرا با حجم وسيعي از آسيب ها مواجه هستيم که اين موضوع بدون شک مساعدت و همکاري بيشتر اين ارگان ها را مي طلبد.
رئيس بنياد پيشگيري آسيب هاي اجتماعي با تأکيد بر اينکه کار مقابله با آسيب هاي اجتماعي از حد حرف گذشته و بايد وارد عمل شد اذعان کرد: نبايد ارگان هاي همچون نيروي انتظامي را تنها بگذاريم.
وي ادامه داد: شايد بودجه هاي زيادي در فعاليت هاي اجتماعي هزينه شود اما اگر جوانان و مشکلات آنها در اولويت باشد آسيب هاي کمتري را شاهد خواهيم بود.
راستينه با بيان اينکه منکر آسيب در کشورهاي ديگر نيستيم اظهار کرد: حتي در امريکا هم که هزينه هاي زيادي بابت مبارزه با آسيب هاي اجتماعي مي شود هم شاهد مشکلات و آسيب هاي جدي اجتماعي هستيم.
رئيس بنياد پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي ادامه داد: با توجه به فرهنگ ناب اسلام که ما با آن مواجهيم وجزء ذخيره هاي فرهنگي ما به حساب مي آيد آسيب هاي اجتماعي بايد در کشور ما نمود کمتري داشته باشد. من معتقدم هر چيزي که وارد مي کنيم بايد فرهنگ آن را نيز وارد کنيم.
وي با اشاره به فعاليت سراي محلات ونقش ويژه آنها در کاهش آسيب هاي اجتماعي گفت: يک کار بزرگي که توسط شهردار تهران انجام گرفت، بحث راه افتادن سراهاي محلات بود اتفاق ويژه اي که باعث شد در شهر تهران شاهد فعاليت 400 مجموعه باشيم که فعاليت پوياي آنها مي تواند در فرهنگ سازي و جلوگيري از آسيب ها به ما کمک جدي کند.
راستينه ادامه داد: شايد علت جواب نگرفتن فعلي از پتانسيل ويژه عدم استفاده بهينه از اين مجموعه ها باشد که مي توانند در کنار نيروي انتظامي يک کار بزرگ را رقم زده و در عرصه ورزش هم با هماهنگي بيشتر با اداره کل ورزش مشکلات جوانان را به خوبي حل نمايند.
رئيس بنياد پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي در پايان با تأکيد بر لزوم همراهي و همکاري ويژه ارگان هاي مختلف با نيروي انتظامي گفت: اميدوارم شاهد نقش ويژه و پررنگ تر ارگان هاي مختلف در پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي باشيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]