واضح آرشیو وب فارسی:فارس: برنامهریزی برزیلیها برای موفقیت در المپیک 2016
از هزینه 10 میلیارد دلاری تا تغییر رویه دولتمردان برای سرمایهگذاری غیر فوتبالی
دولتمردان برزیل به این نکته پی بردهاند برای قرار گرفتن در جمع مدعیان مدالآور در المپیک باید به رشتههای دیگر غیر از فوتبال هم توجه کنند.
به گزارش خبرگزاری فارس، در فاصله تقریبا یک سال مانده به المپیک ریو، این شهر 6 ورزشگاه خود را با برگزاری رقابتهای مختلف تست میکند. مردم محلی برزیل رشتههای دیگری را غیر از فوتبال تمرین میکنند و منطقه بارا که در آن پارک المپیک واقع شده است درست مثل یک سایت ساخت و ساز بزرگ با چند مترو و خطوط BRT به نظر می رسد که برای خدمت به رویداد ورزشی بزرگ ساخته شده است. برزیل کشوری شناخته شده در رشته فوتبال است، اما یکی از اهداف این کشور از سال 2009 وقتی میزبانی المپیک 2016 را گرفت تبدیل شدن به یک ملت از ورزشها بوده است. شینهوا با ارائه این گزارش در ادامه اشاره کرد: پیش از این برزیل روی فوتبال تمرکز و سرمایهگذاری کرده بود، به همین دلیل ورزشکاران المپیکی همیشه در این خصوص شکایت داشتند که چرا سرمایهگذاری روی رشتههای دیگر صورت نمیگیرد. هیوج تونی گزارشگر برزیلی گفت که مردم به جای رشتههای دیگر فقط به فوتبال توجه میکردند، آنها به جای توجه به ورزش کشورشان دنبال سوپر استارهای فوتبال بودند.
ماریو فرناندز دیگر گزارشگر برزیلی اعتقاد دارد: فوتبال اولویت برزیل است و بعد از آن والیبال در جایگاه دوم قرار دارد، در حالی که ورزش های دیگر مانند بسکتبال و شنا مجبور هستند برای محبوبیتشان رقابت کنند. به هر حال این موضوع از وقتی ریو در سال 2009 به عنوان برنده برای میزبانی المپیک 2016 انتخاب شد تغییر کرد. با توجه به اینکه کشورهای میزبان المپیک در تلاش هستند نمایش خوبی در این مسابقات داشته باشند، دولت فدرال برزیل نیز روی رشتههای المپیکی سرمایهگذاری زیادی کرد. چین در سال 2008 که میزبان المپیک بود در صدر مدالآوران قرار گرفت و انگلیس هم نتایج خوبی در المپیک 2012 لندن داشت. کمیته ملی المپیک برزیل نیز برنامهریزی کرده تا دو برابر 17 مدالی که در لندن به دست آورد را در ریو کسب کند و در جمع 10 کشور برتر در المپیک 2016 قرار بگیرد.
برزیل 350 میلیون دلار از سال 2009 تا المپیک لندن سرمایهگذاری کرد. با هدف جدید در ذهن دولتمردان برزیل یک طرح در سال 2012 طراحی و تلاش شد برای افزایش عملکرد این کشور ساخت مراکز آموزشی جدید و استخدام مربیان خارجی در دستور کار قرار بگیرد. 700 میلیون دلار در بودجههای دولتی و خصوصی برای 4 سال تا المپیک ریو در این کشور هزینه شده است. گرمای المپیک به برزیل میرسد و خبرنگاران این کشور بیش از پیش به رشتههای المپیکی توجه میکنند. گزارشهای رشتههای المپیکی مانند مسابقات جهانی شنا و دوومیدانی جایگزین اخبار فوتبال در برزیل شده است. گزارشها نشان میدهد 67 درصد مردم برزیل به المپیک علاقمند هستند. این بازیها متفاوت از جام جهانی 2014 است که سال گذشته منتقدان زیادی را در برگرفت. معاون مدیر اجرایی کمیته ملی المپیک ریو در این باره گفت: ما کنجکاو بودیم ببینیم آیا بنرها و انتقاداتی درباره جواب منفی به برگزاری المپیک میبینیم یا خیر. هیچ چیزی مانند جام جهانی ندیدیم و مردم خیلی راحت فایدههای برگزاری المپیک را متوجه میشوند. 10.8 میلیارد دلار برای المپیک بودجه کنار گذاشته شد که از این مبلغ 2.06 میلیارد دلار برای ساخت ورزشگاهها و و دهکده ورزشکاران کنار گذاشته شد. انتهای پیام/م
94/06/11 - 12:06
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]