تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نيت خوب صاحب خويش را به بهشت مى برد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1872211652




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

انتقاد شدید روزنامه‌های اصلاح‌طلب به سخنان وزیر صنعت شرق: چرا نعمت‌زاده عده‌ای را «ضدانقلاب» می‌نامد/ آفتاب‌یزد: آقای وزیر این ادبیات دولت نیست/ قانون: نخریدن یک کالا هیچ ارتباطی با علاقه یک فرد به نظام ندارد


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: انتقاد شدید روزنامه‌های اصلاح‌طلب به سخنان وزیر صنعت
شرق: چرا نعمت‌زاده عده‌ای را «ضدانقلاب» می‌نامد/ آفتاب‌یزد: آقای وزیر این ادبیات دولت نیست/ قانون: نخریدن یک کالا هیچ ارتباطی با علاقه یک فرد به نظام ندارد
سخنان جنجالی روز گذشته وزیر صنعت مبنی بر این که راه‌اندازی و حمایت از کمپین «نخریدن خودرو» خلاف، گناه و کار ضدانقلاب است با موجی از اعتراضات روزنامه‌های اصلاح طلب روبرو شد.

خبرگزاری فارس: شرق: چرا نعمت‌زاده عده‌ای را «ضدانقلاب» می‌نامد/ آفتاب‌یزد: آقای وزیر این ادبیات دولت نیست/ قانون: نخریدن یک کالا هیچ ارتباطی با علاقه یک فرد به نظام ندارد



به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی خبرگزاری فارس، محمدرضا نعمت زاده، وزیر صنعت، معدن و تجارت روز گذشته (دوشنبه 94/6/9) در نشست خبری خود با رسانه‌ها، «راه‌اندازی و حمایت از کمپین نخریدن خودرو را خیانتی به منافع ملی عنوان کرد» همچنین وی افزود: «ایجاد این کمپین خلاف و گناه است و کار ضدانقلاب است که به ضرر اقتصاد داخل خواهد بود». این بخش از صحبت‌های وزیر صنعت با واکنش روزنامه‌های اصلاح‌طلب مواجه شد به طوری که برخی از این روزنامه‌ها، امروز سه شنبه دهم شهریورماه با تیتر کردن سخنان جنجالی آقای وزیر و برخی دیگر با نگارش یادداشتی اعتراض خود را به صحبت‌های نعمت‌زاده نشان دادند. روزنامه شرق: چه چیز به آقای وزیر حق داده تا عده‌ای را «ضد انقلاب» بنامد/ مگر نعمت زاده صاحب فتوا است روزنامه اصلاح‌طلب شرق امروز سه‌شنبه 94/6/10 علاوه بر انتشار سخنان وزیر صنعت در یادداشتی جداگانه به شدت علیه اظهارات آقای وزیر موضع گرفت. در بخشی از یادداشت روزنامه شرق آمده است: «سؤال اساسی این است که چه‌چیز یا عاملی به آقای وزیر حق می‌دهد که گروهی از افراد را، ولو بدون ذکر نام، با اوصافی از قبیل «ضدانقلاب» و «خیانت به منافع ملی» مورد خطاب قرار دهد. آقای وزیر محترم پا را از این نیز فراتر گذاشته و در هیأت یک «صاحب فتوا» حکم به «گناه‌بودن» این کمپین داده‌‌اند. دقت زیادی لازم نیست تا بدانیم این نسبت‌ها، قانونا و شرعا، نسبت‌های سنگین و دشواری هستند. اصلا فرض کنیم حرف‌هایی که در این کمپین گفته شده، غلط است. باز هم آیا صفت‌هایی چون خیانت به منافع ملی و ضدانقلاب و گناه را می‌توان در مورد آن به کار برد؟»

    * آفتاب یزد: آقای نعمت‌زاده! این ادبیات دولت نیست روزنامه آفتاب یزد نیز که برای مشروح نشست خبری نعمت‌زاده تیتر «نعمت‌زاده: کمپین نخریدن خودرو ایرانی خیانت است!» انتخاب کرد در یادداشتی با عنوان «آقای نعمت‌زاده! این ادبیات دولت نیست» به شدت اظهارات وزیر صنعت را محکوم کرد. علیرضا کریمی در این یادداشت با تامل‌برانگیز خواندن ادبیات وزیر دولت تدبیر و امید در قبال منتقدان کیفیت خودروی داخلی نوشت: حال چه شده که وزیر این دولت، خود با این ادبیات به استقبال منتقدان می‌رود؟ منتقدانی که حرفشان حق است و سزاوار این برخورد نیستند. بجاست رئیس جمهور محترم در این خصوص به وزیر مربوطه تذکر دهند. همچنین یادداشت نویس این روزنامه اصلاح طلب در پایان تاکید کرد: آقایان بایستی در جریان باشند مردم کشور «من» سلطه پذیر نیستند و با ادبیات تحکم نمی توانند راه به جایی ببرند.

  * روزنامه قانون: خریدن و یا نخریدن یک کالا نیز هیچ ارتباطی با علایق یک فرد به نظام ندارد «دفاع تکراری وزیر صنعت از خودروهای بی کیفیت، کمپینی‌ها ضد انقلاب هستند!» عنوان تیتر و روتیتر روزنامه قانون از سخنان وزیر صنعت در نشست خبری دیروز بود. این روزنامه همچنین در این رابطه یادداشتی از سعید لیلاز از اقتصاددانان کشور منتشر کرد. لیلار در روزنامه قانون نوشت: با این جمله آقای نعمت‌زاده که گفته‌اند هر فردی در «کمپین نخریدن خودروی داخلی» شرکت کند ضد انقلاب است مخالفم. به این دلیل که فکر می‌کنم در یک اقتصاد آزاد هر فردی این حق را دارد که کالای خود را برای خریدن یا نخریدن انتخاب کند. خریدن و یا نخریدن یک کالا نیز هیچ ارتباطی با علایق یک فرد با نظامی که در آن زندگی می کند ندارد.

  به گزارش فارس، روزنامه اصلاح طلب اعتماد نیز تیتر «نخریدن خودروهای داخلی گناه است» به نقل از وزیر صنعت را برای صفحه اصلی خود انتخاب کرد و با این خبر به بازتاب اظهارات جنجالی روز گذشته نعمت زاده پرداخت.

      بازگشت به صفحه نخست گروه فضای مجازی   انتهای پیام/  

94/06/10 - 10:55





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 107]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن