واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: حمایت هشت میلیارد ریالی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان از بیماران بی بضاعت و سرطانی استانها > چهارمحال و بختیاری - معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری، در نشست مطبوعاتی با خبرنگاران در تشریح اهم اقدامات صورت گرفته در حوزه این معاونت از تاریخ یکم مردادماه سال ۹۳ لغایت سی و یکم تیرماه سال جاری گفت: مبلغ هشت میلیارد ریال طی یکسال اخیر از طریق معاونت غذا و دارو به بیماران بی بضاعت خصوصا بیماران سرطانی در پرداخت هزینه دارویی کمک گردیده است.
به گزارش خبرگزاری خبرانلاین به نقل از وب دا، دكتر رضا محمدي با بيان اينكه، حوزه معاونت غذا و دارو در سه حوزه دارو، غذا ومواد آرايشي، بهداشتي و آزمايشگاه فعاليت دارد افزود: در بحث تامين دارو با توجه به اجرايي شدن برنامه تحول نظام سلامت و ابلاغ بسته كاهش فرانشيز پرداختي توسط بيماران و تهيه و تدارك دارو و تجهيزات مصرفي بيماران و عدم مراجعه بيمار يا همراهان آنان به خارج از بيمارستان، در ابتدا با همكاري بخشهاي هر بيمارستان، پزشكان متخصص شاغل و كميته دانشگاهي، فارماكوپه دارويي و تجهيزات مصرفي هر بيمارستان تهيه و هم اكنون در حال اجرا و به روز رساني مي باشد.
وي اضافه كرد: هم اكنون كليه بيمارستانها بر اساس فارماكوپه تهيه شده ملزم به تهيه و تدارك دارو و تجهيزات مي باشد همچنين در بخش سرپايي با توجه به نظارت در سطح داروخانه ها و شركتهاي توزيع و پيگيري كمبودهاي دارويي بصورت هفتگي وضعيت دارويي در سطح استان مطلوب گزارش مي گردد.
وي گفت: در بخش بيماران خاص نيز هم اكنون كليه داروهاي بيمارن خاص در سطح استان وجود دارد و خدمات از طريق داروخانه هاي دولتي به بيماران ارائه مي گردد.
به گفته وي، طي يكسال اخير از طريق تلفن ۳۳۳۳۵۵۱۱ و ۳۳۳۴۲۴۱۳ و ۱۴۹۰ نزديك به يكهزار و ۲۰۰ مورد تماس تلفني در خصوص كمبودهاي دارويي شكايات و اطلاعات در خواستي بيماران و مردم پاسخگويي گرديده است.
دكتر محمدي، راه اندازي نرم افزار پرداخت نسخ تحت وب و پردازش دو ميليارد و ۳۳۵ ميليون نسخه را از ديگر فعاليت هاي صورت گرفته در يكسال اخير در اين حوزه برشمرد.
معاون غذا و داروي اين دانشگاه، در خصوص فعاليت حوزه غذا و آرايشي و بهداشتي اظهار داشت: اجراي طرح PMS جهت محصولات غذايي ، آشاميدني ، آرايشي و بهداشتي طي ۴ مرحله در سطح عرضه، نمونه گيري و به آزمايشگاه كنترل ارسال و پس از اخذ نتايج كيفيت محصولات مورد ارزيابي قرار مي گيرد.
وي، تعداد موارد تمديد و پروانه هاي بهداشتي (بهره برداري، مسئول فني و ...) و صدورگواهي بهداشتي صادرات جهت محصولات استان از جمله محصولات لبني، گز ، شكلات، نبات، آب معدني و شير خشك را به ترتيب حدود ۱۸۶ و ۱۹۲ مورد اعلام كرد.
دكتر محمدي، تهيه برنامه مستند با همكاري صدا و سيما و ستاد مبارزه با كالا و ارز و قاچاق استان در خصوص اطلاع رساني و آشنائي مردم با مخاطرات و عوارض مصرف كالاهاي قاچاق از جمله لوازم آرايشي و بهداشتي، تهيه برنامه جامع عملياتي با محوريت معاونت غذا و دارو و همكاري صنعت، معدن ، تعزيرات حكومتي و اماكن نيروي انتظامي و تصويب در ستاد مبارزه با قاچاق كالا و ارز استان و اجراي آن از ابتداي تيرماه سال جاري بصورت بازديد مشترك و برگزاري كلاسهاي آموزشي جهت صنوف آرايشي بهداشتي و عطاريها و آرايشگاه هاي زنانه را از ديگر اقدامات حوزه غذا و آرايشي و بهداشتي عنوان كرد.
وي، از ادامه طرح غني سازي آرد با آهن و اسيد فوليك با همكاري كارخانجات توليدي آرد استان خبر داد و افزود: در اين مدت حدود ۴۱۰ مورد بازديد فني و بهداشتي از كارخانجات سطح استان و پيگيري موارد بازديد انجام شد.
تجهيز و راه اندازي دستگاه GC جهت انجام آزمايشات روغن خصوصا اسيدهاي چرب ترانس، ارسال تعداد هفت هزارو ۷۹۱ نمونه به آزمايشگاه از طريق همكاري كارشناسان بهداشت محيط در سطح عرضه و نظارت بر مواد غذايي در سطح توليد و انجام حدود ۳۵هزار مورد آزمايش بر روي نمونه هاي دريافتي بخش ديگري از فعاليت هاي اين معاونت در حوزه آزمايشگاه كنترل مواد در مدت مذكور مي باشد.
معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد ، برگزاري جشنواره غذائي سالم باهمكاري روابط عمومي اين دانشگاه در جهت اطلاع رساني به مردم و تشويق آنان به مصرف مواد غذايي ارگانيك(سنتي و سالم)، برگزاري جشنواره كالاهاي قاچاق و غير مجاز را از اقدامات صورت گرفته جهت آموزش و آگاهي بخشي به مردم عنوان كرد.
دكتر محمدي افزود: بخش ديگري از اين فعاليت ها مربوط به برگزاري كارگاه آموزشي جهت ۱۵۰ مسئول فني معرفي شده از سوي كارخانجات مواد غذايي، آموزش دانشجويان رشته بهداشت محيط و صنايع غذايي، راه اندازي آزمايشات تكميلي مواد غذايي در بخش ميكروبي، بازديد دانش آموزان و اولياء از معاونت غذا و دارو ، آزمايشگاه كنترل و برگزاري كارگاه آموزشي با موضوع فرآورده هاي غذايي سالم و مناسب و مصرف منطقي دارو حداقل به تعداد ۱۰ مدرسه و در هر بازديد حدود ۵۰ نفر مي باشد.
کلید واژه ها: استان چهارمحال و بختیاری -
سه شنبه 10 شهریور 1394 - 08:57:00
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 110]