واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: فتيله استكبارستيزي پايين بيايد، فلسفه انقلاب زير سوال ميرود
مـدير مسئول روزنامه «جوان» با حضور در كنفرانس خبري در محل خبرگزاري آريا پاسخگوي سؤالات خبرنگاران بود.
مـدير مسئول روزنامه «جوان» با حضور در كنفرانس خبري در محل خبرگزاري آريا پاسخگوي سؤالات خبرنگاران بود.
به گزارش آريا، عبدالله گنجي دراين نشست با اشاره به اظهارات برخي از منتقدان مذاكرات هستهاي در داخل كشور گفت: بخشي از كساني كه فكر ميكنند رهبري تحت فشار مذاكرات را پذيرفتهاند استنباط عاطفي و اشتباهي دارند.
وي با تأكيد براين مطلب كه جايگاه اجتماعي رهبري بسيار عميقتر شده است، تصريح كرد: برخي ميخواهند شرايط صفين را بازسازي كنند در حالي كه در واقعيت اينگونه نيست.
مدير مسئول روزنامه جوان همچنين گفت: اگر فتيله استكبارستيزي را پايين بكشيم فلسفه انقلاب زير سؤال ميرود.
وي معتقد است: برخي مسئولان ما دشمن را نميشناسند. گنجي در بخش ديگري از اين گفتوگو عملكرد دولت روحاني را در حوزه كارشناسي قابل دفاع دانست و تأكيد كرد:اين از نقاط قوت اين دولت است. اين چهره رسانهاي درباره نسبت سياسي روحاني با اصلاحطلبان نيز اظهار داشت:روحاني از منظر انديشه اصلاحطلب نيست. روحاني به لحاظ رفتاري در كانتكس اصلاحطلبان تعريف ميشود.
وي همچنين تأكيد كرد در انتخابات رياست جمهوري 92، اصلاحطلبان عارف را اصلاحطلب بدلي ميدانستند. گنجي همچنين گفت: محاكمه موسوي و كروبي كه حكم مجرميت آنان ميتوانست بسيار سنگين باشد به خاطر زحماتشان در انقلاب به حصر تقليل داده شده است. رفع حصر دو راه دارد يا محاكمه يا دوطرف به مطالبات هم تمكين كنند. وي معتقد است: اصلاحطلبان و روحاني اصراري بر رفع حصر ندارند. گنجي در ادامه افزود:حفاظت از موسوي و كروبي خيلي بيشتر از قبل شده است. اينها به مسافرتهاي شمال، سرعين و... هم ميروند.
مديرمسئول روزنامه جوان در بخش ديگري از اين گفتوگو درپاسخ به سؤالي درباره رد صلاحيت هاشمي در انتخابات مجلس خبرگان گفت كه مسئله انتخابات رياستجمهوري كه آقاي هاشمي رد صلاحيت شد با انتخابات مجلس خبرگان تفاوت دارد، چراكه در انتخابات رياستجمهوري مسئله سن حائز اهميت است و ايشان هم به دليل سني كه داشتند رد صلاحيت شدند اما در انتخابات مجلس خبرگان آقاي هاشمي رفسنجاني رد صلاحيت نميشود.
گنجي همچنين علت عدم موفقيت سعيد جليلي در انتخابات رياست جمهوري 92 را مذاكرات هستهاي دانست و گفت: مردم آقاي جليلي را نماد مذاكراتي ميديدند كه در سايه آن مشكلات اقتصادي پديد آمد.
وي معتقد است اگر جليلي وارد انتخابات نميشد شايد دوگانهاي كه باعث شد روحاني رأي بياورد شكل نميگرفت. مدير مسئول «جوان» در پاسخ به اين سؤال كه جليلي در انتخابات 96 بيايد بهتر است يا نيايد، تأكيد كرد: بهتر است آقاي جليلي كانديداي انتخابات 96 نشود.
منبع : روزنامه جوان
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۲:۴۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]