واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: جزئیات پرداخت وام به مددجویان کمیته امداد
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره) به جزئیات وام های پرداختی به مددجویان تحت پوشش اشاره کرد و گفت: امسال وامها حداقل به هفت میلیون تومان و حداکثر به ۷۵ میلیون تومان افزایش یافته است.
آفتاب : محمد امید اشتغال را مهمترین سرفصل کمیته امداد امام خمینی(ره) را اشتغال دانست و گفت: امروزه مهمترین مساله کشور، اشتغال بوده و کار کمیته امداد، ایجاد شغل های کوچک و خانگی است.
به گزارش مهر، وی با بیان اینکه استعدادیابی، گام اول اشتغالزایی است افزود: این کار توسط مشاوران کمیته امداد امام خمینی(ره) انجام می گیرد.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره) بیان کرد: آموزش و مهارت آموزی، ارائه تسهیلات و تزریق منابع، نظارت، کمک به ارائه و فروش محصولات، بودجه سالانه کشور، صندوق توسعه ملی و کمک های مردمی از گام هایی است که برای اشتغالزایی مددجویان برداشته می شود.
امید یادآور شد: با کمک به ارائه و فروش محصولات مددجویان، توانستیم ۲۲۰ هزار فرش را به مبلغ ۲۵۰ میلیارد تومان در بازار ارائه کنیم.
وی ادامه داد: بودجه سالانه کشور در سال ۹۴-۹۳ مبلغ دو هزار میلیارد تومان از سهمیه قرض الحسنه برای ۲۰ بانک در نظر گرفته شده است و میزان وام پرداختی تا سال گذشته برای افراد ۱۵ میلیون و امسال وام های گروهی تا ۷۵ میلیون افزایش می یابد.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره) با بیان اینکه سالانه میزان ۱۲۰ میلیارد تومان نیز دولت به کمیته امداد پرداخت می کند، عنوان کرد: صندوق توسعه ملی نیز به میزان ۱۰۰ میلیارد تومان به کمیته امداد برای اشتغالزایی کمک می کند.
امید با بیان اینکه آموزش، رکن اصلی کمیته امداد است، خاطرنشان کرد: تعداد ۳۸۰هزار آموزش مانند جوشکاری های صنعتی، غواصی و سنگ های قیمتی برای اشتغالزایی به مددجویان ارائه شده است.
وی با بیان اینکه کمیته امداد یک اداره کاریابی دارد، تصریح کرد: به بنگاه های اقتصادی نیز کمک می کنیم تا مددجویان در آنجا مشغول به کار شوند و تا یک سال سهم بیمه آنان را پرداخت خواهیم کرد.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره) ادامه داد: برای برخی از مراکز کاریابی نیز بابت اشتغالزایی برای مددجویان، ۴۰۰ هزار تومان به ازای هر فرد پرداخت می شود.
امید افزود: تعداد ۴۱۰هزار خانوار طی چهار سال گذشته خودکفا شده اند و اگر امروز تحت پوشش کمیته امداد قرار می گرفتند، این کمیته باید سالانه ۸۰۰ میلیارد تومان بلاعوض به آنان کمک می کرد.
وی با اشاره به دارایی های ۶۰۰ هزار طرح فعال مددجویان، عنوان کرد: مددجویان توانستند تعداد ۴.۵ میلیون دام سبک، ۱.۵ میلیون دام سنگین، ۱۷ درصد صنعت حمل و نقل درون شهری، ۳۷ درصد قایق سبک و ۱۶ درصد صنایع دستی از تسهیلات کمیته امداد بهره مند شده اند.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره) بیان کرد: کمیته امداد طی چهار سال گذشته توانسته است مبلغ ۴۲۰۰ میلیارد تومان از منابع بانکی دریافت کند که ۱۵۰۰ میلیارد تومان هزینه ایجاد اشتغال شده و ۶۰۰ فرصت شغلی ایجاد کرده اند.
امید تصریح کرد: در سال جاری تاکنون از اعتبار دو هزار میلیاردی بانک ها، هزار میلیارد تومان ابلاغ شده است و سال گذشته نیز از دو هزار میلیارد تومان، تنها ۱۲۰۰ میلیارد تومان تخصیص داده شد.
وی افزود: از هزار میلیارد اعتبار ابلاغ شده، ۲۵۰ میلیارد تومان وصول شده است؛ در صورتی که در مدت مشابه سال گذشته مبلغ ۱۹۷ میلیارد تومان وصولی داشته ایم که توانسته ایم با همین وصولی ها، ۱۹ هزار اشتغال ایجاد کنیم.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره) یادآور شد: جلسات متعددی را با بانک ها برگزار کرده ایم تا پایان شهریورماه ۱۵۰۰ میلیارد تومان ابلاغ شود و در تلاش هستیم تا پایان سال دو هزار میلیارد تومان را دریافت کنیم.
امید با بیان اینکه مقام اول اشتغال را در کسب و کارهای کوچک بدست آورده ایم، افزود: کمیته امداد سال گذشته ۱۲۷ هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی ایجاد کرده که مجموعاً ۱۵۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است که حداقل تسهیلات پنج میلیون و حداکثر ۴۰ میلیون بوده است اما امسال حداقل وام ها هفت میلیون تومان و حداکثر ۷۵ میلیون تومان است. همچنین در سال گذشته ۴۵ درصد اشتغال های کوچک را کمیته امداد ایجاد کرده است.
وی با بیان اینکه امسال پیش بینی شده تا ۱۱۰ هزار نفر خودکفا شوند، تصریح کرد: جشن ملی خودکفایی اردیبهشت ماه برگزار می شود.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره) یادآور شد: ۳۷ درصد افراد خودکفا، خانم بوده که از این تعداد، ۱۰۰ درصد زنان سرپرست خانوار و ۴۰ درصد دختران مجرد تحت پوشش کمیته امداد هستند.
امید با اشاره به معیار خودکفایی بیان کرد: باید کف درآمدهای ماهیانه خانواده های خودکفا از ۸۰۰ هزار تومان تا یک میلیون و ۴۰۰هزار تومان باشد که این طرح باید خانواده های دو تا سه نفره در نظر گرفته شده است.
وی با بیان اینکه خودکفایی در کمیته امداد اجباری نیست، تصریح کرد: بسیاری از مددجویان مستمری نمی خواهند و دوست دارند تحت آموزش های خودکفایی قرار گیرند.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره) با بیان اینکه نظارت بر کسانی که خودکفا می شوند، وجود دارد خاطرنشان کرد: یک کارت همت به این خانواده ها داده می شود و نظارت، پشتیبانی و ارائه وام های قرض الحسنه همچنان ادامه دارد؛ تنها مستمری آنان حذف می شود و از تعداد ۱۰۰ هزار نفر خودکفا به طور میانگین سه درصد مجدداً تحت پوشش کمیته امداد قرار می گیرند.
امید افزود: تمام طرح های کمیته امداد شامل بیمه هستند که از ۲۵۰ هزار مددجو، سهم بیمه ۱۳۰ هزار نفر را دولت پرداخت می کند.
وی ادامه داد: تعداد یک میلیون و ۱۰۰ هزار خانوار از طریق بیمه تامین اجتماعی خودکفا شده اند و اکنون مستمری دریافت می کنند.
به گفته معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره)، بیشترین تاخیر و معوقات مددجویان در پرداخت اقساط وام های زیر پنج درصد بوده، اما به طور میانگین تعویق ها سه درصد است.
امید با بیان اینکه زنان سرپرست خانوار که ضمانت وام ندارند، کمیته امداد ضمانت آنان را انجام می دهد، گفت: هر ساله ۱۰ هزار نفر را کمیته امداد ضمانت می کند و این در حالی است در سال گذشته تمام کمک ضمانت ها را مددجویان پرداخت کرده اند و تنها یک استان به دلیل مشکلاتی که داشت، ضمانت آن را کمیته امداد پرداخت کرد.
وی بیان کرد: پرداخت اقساط برای ۱۰ میلیون وام، نزدیک به ۲۰۰ هزار تومان و برای ۱۵ میلیون، ۲۵۰ هزار تومان است و طرح های کشاورزی هر شش ماه یکبار اقساط وام خود را پرداخت می کنند و دامداران نیز هنگام زاد و ولد دام ها، هزینه های اقساط خود را می پردازند.
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۰:۵۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 272]