تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 24 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):غِنا از خود نفاق بر جای می گذارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829148048




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بايد تحقيق و پژوهش را به مدارس برد و با دانش آموزان ارتباطي عاطفي ايجاد کرد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۹ شهريور ۱۳۹۴ (۱۷:۵۴ب.ظ)
رئيس پژوهشکده ليزر و پلاسماي دانشگاه شهيد بهشتي تهران: بايد تحقيق و پژوهش را به مدارس برد و با دانش آموزان ارتباطي عاطفي ايجاد کرد موج - رئيس پژوهشکده ليزر و پلاسماي دانشگاه شهيد بهشتي تهران گفت: براي موثر بودن در حال و به خصوص در آينده بايد ديد علمي تقويت شود و ارتقاي پايه‏‎هاي علمي در سايه خوب درس خواندن است که کليد اوليه شروع کار است.
به گزارش خبرگزاري موج، عزالدين مهاجراني، رئيس پژوهشکده ليزر و پلاسماي دانشگاه شهيد بهشتي تهران، افزود: بايد تحقيق و پژوهش را به مدارس برد و با دانش آموزان ارتباطي عاطفي ايجاد کرد.
وي در شانزدهمين کنفرانس آموزش فيزيک کشور به ميزباني لرستان با بيان اين که خلقت به وجود آمده تا هنري به خرج دهد، اظهار کرد: هر کسي بايد از توانايي‎هايي که در وجودش نهاده شده در جهت اهداف خلقت آنها را متبلور کند تا بتوانيم در راستاي اهداف خلقت گام برداريم.
وي با بيان اين که در پژوهشکده ليزر و پلاسما دانشجويان ارشد و دکتري تحقيقاتي را که ارائه مي‎دهند بايد به روز باشند، افزود: در کنار کار تحقيقات بايد با عموم مردم و دانش‎آموزان بتوان ارتباط برقرار کرد.
مهاجراني گفت: اگر جامعه را بتوانيم متحول کنيم قطعا آينده را کمک کرده‎ايم.
اين دکتراي فوتونيک با اشاره به اين که زماني که سوابق تاريخي کشورمان را در حوزه نجوم بررسي مي‎کنيم مي‎بينيم که قرن‎هاست که علم نجوم در کشور ما خيلي کمرنگ شده است پس چه بايد کنيم تا اين هويت را برگردانيم.
مهاجراني ادامه داد: در چند سال اخير شاهد رشد علمي بوده‎ايم و در کنار آن انتظارات بيشتر و تلاش براي برگشت اين هويت زياد شده است.
وي ادامه داد: الان در موقعيت و وضعيتي هستيم که همه به فکرند که بايد اتفاقي رخ دهد و اين در حاليست که در چند قرن اخير هيچ اتفاق و ايده جديد رخ نداده است.
رئيس پژوهشکده ليزر و پلاسماي دانشگاه شهيد بهشتي تهران اظهار کرد: قرن فعلي از قِبل قرن تکنولوژي مبتني بر نور نام نهاده شده که با وجود بروز ليزر اين اثر محسوس شده که مي‎تواند در تکنولوژي روز اثرگذار باشد.
مهاجراني گفت: قدم‎هاي مختلفي برداشته شده و ديدي قوي در مورد نور داريم و بايد بگويم نور ماهيت پيچيده‎اي دارد اما نمي‎توان با جرات گفت نور چيست فقط بدانيد نور در همه جا رخنه دارد و هيچ کجا عاري از نور نيست.
وي تصريح کرد: سده 16 و 17 يعني زمان ابن هيثم و ابوريحان رشد علم نور را مشاهده کرديم.
رئيس پژوهشکده ليزر و پلاسماي دانشگاه شهيد بهشتي تهران با اشاره به ويژگي‎هاي نور ليزر، ادامه داد: فوتونيک به عنواني استفاده شد که بتواند توليد، پردازش و آشکارسازي نور را پوشش دهد و بايد اين سهم، ذوق و انگيزه آنقدر قوي شود که افرادي که با اين مفاهيم زندگي مي‎کنند بتوانند در اين محيط تفکر کنند.
مهاجراني عدم رشد تکنولوژي و عدم خلاقيت را فقدان تفکر دانست و با اشاره به اينکه متاسفانه در دانشگاه‎ها مقالاتي بيرون مي‎آيد اما در کشورهاي ديگر مورد استفاده قرار مي‎گيرد، تصريح کرد: وقتي شناخت پيدا کنيم و ذوق شناخته شود و فکر ايجاد شود قطعاً اتفاقات مهمي رخ خواهد داد و اين در حايست که ما مقاله ايجاد مي‎کنيم اما نمي‎توانيم ارتباط برقرار کنيم و قطعاً خود را در رقابت‎هاي علمي با کشورهاي پيشرفته درگير نکرده‎ايم.
وي گفت: براي موثر بودن بايد زحمت کشيد بايد دانش را قوي و با آن زندگي کنيم.
رئيس پژوهشکده ليزر و پلاسماي دانشگاه شهيد بهشتي تهران بيان کرد: براي رسيدن به نتايج جديد بايد جسارت داشت و چارچوب‎هايي را که قرن‎ها ديگران براي ما ساختند و در آن منجمد شديم، بشکنيم و براي شکستن اين چارچوب‎ها بايد برنامه داشته باشيم.
مهاجراني اظهار کرد: يکي از مشکلات اساسي ما اين است که در اين چارچوب‎ها گير کرده‎ايم در حالي که هنر انسان ابزارسازي و کمي کردن پديده‎هاست.
وي افزود: براي موثر بودن در حال و به خصوص در آينده بايد ديد علمي تقويت شود و ارتقاي پايه‏‎هاي علمي در سايه خوب درس خواندن است که کليد اوليه شروع کار است.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن