تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز شب، موجب رضايت پروردگار، دوستى فرشتگان، سنت پيامبران، نور معرفت، ريشه ايم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869130975




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

امروز ايران در معادلات دنيا عزت و اقتدار دارد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۹ شهريور ۱۳۹۴ (۱۱:۳۰ق.ظ)
نماينده مجلس شوراي اسلامي: امروز ايران در معادلات دنيا عزت و اقتدار دارد موج - قم - نماينده مجلس شوراي اسلامي گفت: امروز ايران در معادلات دنيا عزت و اقتدار دارد. امروز پس از سال ها رفت و برگشت و برگزاري نشست درباره سوريه، متوجه شده اند نمي توانند ايران را کنار بگذارند.
به گزارش خبرگزاري موج از قم، نماينده مردم تهران، ري و شميرانات در مجلس شوراي اسلامي، در همايش روز قشر بسيج کارمندان كه با حضور مسوولان و کارمندان بسيجي در سالن همايش هاي شهرداري قم برگزار شد، درباره مذاکرات هسته اي گفت: غرب در مذاکره با ايران راست و دروغ را قاطي مي کند و تحويل مي دهد. آن ها از اول هم مي دانستند ما دنبال سلاح نيستيم و به اعتراف بازرس هاي خودشان با چينش کنوني سانتريفيوژها در فردو، نطنز و اراک بمب توليد نمي شود.
وي به تحريم هاي ناعادلانه غرب عليه ايران اشاره کرد و گفت: تحريم هايي که عليه ايران اعمال شد در دنيا بي سابقه بود، زيرا ايران کانون تفکري است که در دنيا دومي ندارد و هدف کشورهاي غربي نيز ضربه زدن آرام و تدريجي به اين تفکر است.
حسين نجابت ابراز اميدواري کرد نظر مجلس در اين زمينه سرمايه اي براي نظام جمهوري اسلامي شود.
وي با تاکيد بر اين که رابطه با آمريکا ما را رستگار نمي کند، افزود: عده اي تلاش مي کنند آمريکا را بزک کنند و با شعارهاي صلح و دوستي کينه مردم از آمريکا را از دلها ببرند.
نجابت تصريح کرد: چطور مي توانيم به آمريکا نزديک شويم وقتي آن ها مي خواهند جمهوري اسلامي نباشد؟
عضو کميسيون ويژه بررسي برجام (برنامه جامع اقدام مشترک) و نماينده مردم تهران، ري و شميرانات در مجلس شوراي اسلامي با بيان اين که شمار افرادي که خواهان رابطه با آمريکا هستند زياد نيست، ولي دسترسي زيادي به رسانه هاي مکتوب دارند، تاکيد کرد: بايد در برابر استکبار روي اصول خود بايستيم و محکم باشيم و شيوه کار را با سخنان رهبر معظم انقلاب ميزان کنيم و افراط و تفريط در عرصه هاي مختلف را از سخنان ايشان تشخيص دهيم.
وي با تاکيد بر اين که نمي توانيم جبهه مقاومت را در منطقه کنار بگذاريم و دشمني با آمريکا را فراموش کنيم، افزود: ساده لوحانه است اگر فکر کنيم وقتي کسي به ما خنديد رفتارش هم عوض شده است. اگر رفتار آمريکا عوض شود، شاخص دارد.
نجابت افزود: غرب با تمام وجود به ايران فشار مي آورد و مي خواهد ما يک کشور هنجارپذير شويم؛ يعني مانند کشورهاي حاشيه جنوبي خليج فارس نوکر غرب باشيم.
وي با تاکيد بر اين که نمي توانيم دشمني با استکبار را کنار بگذاريم، افزود: امروز ايران در معادلات دنيا عزت و اقتدار دارد؛ امروز پس از سالها رفت و برگشت و برگزاري نشست درباره سوريه، متوجه شده اند نمي توانند ايران را کنار بگذارند.
نماينده مردم تهران، ري و شميرانات در مجلس شوراي اسلامي به حمايت غرب از تکفيري ها اشاره کرد و گفت: در 30 مرتبه که قرار بود آمريکا به مبارزان عليه داعش کمک کند، 17 مرتبه دچار اشتباه شده و کمک ها را به داعش رسانده است.
وي گفت: زنان و کودکان بيگناه در يمن زير آتش بمب و خمپاره هستند و کشورهاي غربي به جاي صدور يک قطعنامه عليه تجاوزات عربستان، انصارالله را محکوم مي کنند.
نجابت به سفر وزير امورخارجه انگليس به ايران اشاره کرد و گفت: همه ديديم که فيليپ هاموند در ايران از توسعه روابط ايران و انگليس سخن گفت ولي در عربستان، ايران را خطر راهبردي در منطقه توصيف کرد.
نجابت با اشاره به تاکيد رهبر معظم انقلاب بر بصيرت افزايي گفت: شرط بصيرت اين است که هميشه اطلاعات خود را نسبت به وقايع روز افزايش دهيم و توان تحليل شرايط موجود را داشته باشيم.
نماينده مردم تهران، ري و شميرانات در مجلس شوراي اسلامي به تفکر و فرهنگ بسيجي اشاره کرد و گفت: اگر کارکنان بسيجي نباشند، شيرازه کار به هم مي ريزد و بسياري از کارهاي کشور روي دوش بسيجيان است.
وي تاکيد کرد: بسيجي واقعي کسي است که به سخنان رهبر معظم انقلاب گوش سپرده باشد تا خط درست انقلاب و راه امام راحل را به خوبي بياموزد.
نماينده مجلس شوراي اسلامي با اشاره به خودباوري، استکبارستيزي و عدالت خواهي جوانان بسيجي گفت: جوانان کشور با روحيه بسيجي موفق به ساخت موشک هاي بالستيک با برد بيش از 2 هزار کيلومتر و دقت بالا شده اند که حدود 6 ساعت بدون نياز به سوخت گيري پرواز مي کند.
وي افزود: در همين راستا در اوج تحريم ها جستجوگري طراحي کرده اند که به موشک وصل مي شود و هرچه مکان هدف تغيير کند، موشک رهايش نمي کند.
نجابت همچنين افزود: در اختيار گرفتن کنترل پهپاد آمريکايي ساعت ها کار تخصصي و علمي نياز داشت تا متخصصان ما بتوانند بدون هيچ آسيبي اين پهپاد را به سلامت در خاک ايران بنشانند.
عضو فراکسيون اصولگرايان مجلس شوراي اسلامي با اشاره به هجمه گسترده دشمنان عليه فرهنگ و سبک زندگي اسلامي گفت: اکنون بيش از 400 رسانه ديداري و شنيداري و بيش از سه هزار رسانه ديجيتال فارسي زبان با هدف ضربه زدن به بنيان خانواده هاي ايراني فعاليت مي کنند.
نجابت افزود: اگر بنيان خانواده مستحکم شود دينداري فرزندان تقويت مي شود و اگر اين بنيان تضعيف و يا نابود شود، لاابالي گري نيز رواج پيدا مي کند و شاهد گسترش سبک زندگي غربي از جمله ازدواج سفيد و هم جنس بازي خواهيم بود.
وي با بيان اين که متاسفانه استفاده از ماهواره در کل کشور و همچنين استان قم بالاست، گفت: برخي مي گويند ما فقط به اخبار شبکه هاي ماهواره اي نگاه مي کنيم. اين افراد بايد بدانند جهت گيري فرهنگ غربي در بخش هاي خبري اين شبکه ها نيز رسوخ دارد و ساده انگاري است اگر تصور کنيم فقط در فيلم هاي مستهجن اين جهت گيري وجود دارد.
نجابت افزود: البته برخي آمارها نشان مي دهد خانواده ها با تجديد نظر در رويه خود، استفاده از ماهواره را محدود کرده اند.
نماينده مردم تهران، ري و شميرانات در مجلس شوراي اسلامي با تاکيد بر لزوم اقدام قاطع بسيجيان عليه فرهنگ غربي تصريح کرد: در درجه نخست اين مسووليت متوجه مسوولان نظام و سپس توده مردم است که بايد با اين جنگ مقابله کنند.
وي همچنين با ابراز تاسف از اين که برخي به شيوه هاي مختلف حجاب را مي کوبند، گفت: در همين راستا نيروي انتظامي و موضوع امر به معروف را تضعيف مي کنند و تلاش مي کنند سبک زندگي را تغيير دهند و تقابل با خط استکبار را تضعيف کنند.
نجابت با بيان اين که 2 نوع تفکر الهي و شيطاني در دنيا وجود دارد، گفت: خط الهي همان نهضت ائمه و انبيا و خط شيطاني همان نهضت شياطين است و خداوند به انسان اختيار داده است يکي از اين 2 راه را انتخاب کند.
وي با بيان اين که اين 2 تفکر از آغاز خلقت انسان با هم درگير بودند، افزود: ساده لوحانه است اگر کسي تصور کند جهان را فقط يک نوع تفکر اداره مي کند بلکه اين 2 تفکر همواره با يکديگر درگيري دارند و درگيري آن ها نيز فراگير است و فقط بعد نظامي ندارد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن