تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 23 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):ما (اهل بيت) ستون هاى حق را استوار و لشكريان باطل را متلاشى كرديم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815355493




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چگونه خانواده شادتری داشته باشیم؟


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



چگونه خانواده شادتری داشته باشیم؟
روز نو :  خوشبختی و شادکامی کلمه ساده ای است، اما برای بعضی افراد، شاید غیر قابل لمس باشد. چگونه یک فرد می‌­تواند یک خانواده خوشبخت و خوشحال داشته باشد؟
 
برای شاد شدن و خوشبخت بودن تلاش کنید.
آیا ممکن است که همیشه شاد باشیم؟ خیلی از ما دوست داریم اینگونه فکر کنیم، اما موقعیت‌­هایی در زندگی پیش می­‌آید که کمی ناراحت و بی حوصله بودن را قابل فهم می کند.
حتی اگر فرد خوشحالی باشید، روزهای بد بعضی اوقات به سراغ شما می‌­آیند و گاهی چیز هایی استرس زا و ناراحت کننده اتفاق می­‌افتند.
هرچند، وقتی برای مقابله با این مشکلات یا برای تضمین سلامتی خانواده تان تلاش می­‌کنید غم و اندوه به مدت طولانی شما و خانواده تان را زمین گیر نمی­‌کند.
حتی وقتی پیشامد‌های زندگی سخت و طاقت فرسا هستند، مثل فوت شخصی از فامیل، که دوره احیا و بازیابی طولانی تری دارند، افراد دور و بر شما می­‌توانند شادتان کنند.
 
چگونه خانواده شادتری داشته باشیم؟
 
رفتار هایی که خوشحالی و شادی را افزایش می­‌دهند.
وقتی افراد خانواده با یکدیگر برای رسیدن به شادکامی تلاش می­‌کنند، روش های خاصی هست که هر عضوی از خانواده می­‌تواند برای شاد کردن خانواده انجام دهد و رفتار هایی نیز هستند که باعث شادی و خوشحالی خانواده می­‌شود.
هر یک از اعضای خانواده به روش خود برای مقابله با مشکلات احساسی تلاش می­‌کنند. حتی اگر گذشته سختی داشته اید، اگر پیوسته و مدام برای حل مشکلات احساسی خود تلاش کنید، در انتها می توان هر چیزی را که از رسیدن به خوشبختی جلوگیری می­‌کند، از سر راه برداشت. بعضی اوقات، این روند نیاز به کمک روانپزشک نیز دارد.
در خانه خود رفتار بد و منزجر کننده را ممنوع کنید. بعضی از این رفتارها عبارتند از: فریاد زدن، درگیری فیزیکی، مقصر نشان دادن دیگران و کمک نکردن به یکدیگر و بی توجهی. فقدان روابط احساسی، پشتیبانی فکری و جسمی نکردن از اعضای خانواده، توهین و خشونت فیزیکی. این کارها محیط را برای رسیدن افراد به شادکامی و کمال سخت و دشوار می‌کند.
بجای انجام کارهایی که باعث تخریب شادکامی می­‌شوند، رفتار هایی مثل اعتماد، همدردی، احترام و همکاری را جایگزین کنید.
در صورت اشتباه کردن راحت عذرخواهی کنید، اما از صمیم قلب این کار را انجام دهید و تلاش کنید که دیگر آن اشتباه را در آینده تکرار نکنید.
راحت ببخشید. اگر نمی‌­توانید، این مشکلی­ست که می­‌توان آن را حل کرد، هرچند زمان­بر است و در بعضی مواقع نیاز به کمک روانپزشک دارد.
کلمه دوستت دارم را به خانواده تان زیاد بگویید. وقتی افراد بدانند که مورد محبت قرار گرفته‌­اند یا کسی هست که دوستشان دارد حس خوبی به آن‌ها دست می­‌دهد.
 
بلند مدت بیندیشید.
احتمالا فرآیند تغییر رفتار کمی زمان می‌برد، اما تلاش برای فراموش کردن درد قدیمی نیز به شما و افراد دور و بر شما کمک می­‌کند.
مدتی طول می­‌کشد تا مشکلاتی را که مانع رسیدن شما به شادمانی می‌شود حل کنید. برای کمک کردن به خودتان می‌­توانید به دیگر اعضا خانواده نیز کمک کنید. خانواده هایی که با تلاش یکدیگر رشد می­‌کنند، با یکدیگر می­‌مانند و به هم کمک می­‌کنند.
البته اگر فکر می­‌کنید مشکلات زیادی مانع شما برای رسیدن به هدف هایتان است، روانپزشک هم می‌­تواند به شما و خانواده تان در حل مشکلات کمک کند.




تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن