واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
چگونه خانواده شادتری داشته باشیم؟
روز نو : خوشبختی و شادکامی کلمه ساده ای است، اما برای بعضی افراد، شاید غیر قابل لمس باشد. چگونه یک فرد میتواند یک خانواده خوشبخت و خوشحال داشته باشد؟
برای شاد شدن و خوشبخت بودن تلاش کنید.
آیا ممکن است که همیشه شاد باشیم؟ خیلی از ما دوست داریم اینگونه فکر کنیم، اما موقعیتهایی در زندگی پیش میآید که کمی ناراحت و بی حوصله بودن را قابل فهم می کند.
حتی اگر فرد خوشحالی باشید، روزهای بد بعضی اوقات به سراغ شما میآیند و گاهی چیز هایی استرس زا و ناراحت کننده اتفاق میافتند.
هرچند، وقتی برای مقابله با این مشکلات یا برای تضمین سلامتی خانواده تان تلاش میکنید غم و اندوه به مدت طولانی شما و خانواده تان را زمین گیر نمیکند.
حتی وقتی پیشامدهای زندگی سخت و طاقت فرسا هستند، مثل فوت شخصی از فامیل، که دوره احیا و بازیابی طولانی تری دارند، افراد دور و بر شما میتوانند شادتان کنند.
چگونه خانواده شادتری داشته باشیم؟
رفتار هایی که خوشحالی و شادی را افزایش میدهند.
وقتی افراد خانواده با یکدیگر برای رسیدن به شادکامی تلاش میکنند، روش های خاصی هست که هر عضوی از خانواده میتواند برای شاد کردن خانواده انجام دهد و رفتار هایی نیز هستند که باعث شادی و خوشحالی خانواده میشود.
هر یک از اعضای خانواده به روش خود برای مقابله با مشکلات احساسی تلاش میکنند. حتی اگر گذشته سختی داشته اید، اگر پیوسته و مدام برای حل مشکلات احساسی خود تلاش کنید، در انتها می توان هر چیزی را که از رسیدن به خوشبختی جلوگیری میکند، از سر راه برداشت. بعضی اوقات، این روند نیاز به کمک روانپزشک نیز دارد.
در خانه خود رفتار بد و منزجر کننده را ممنوع کنید. بعضی از این رفتارها عبارتند از: فریاد زدن، درگیری فیزیکی، مقصر نشان دادن دیگران و کمک نکردن به یکدیگر و بی توجهی. فقدان روابط احساسی، پشتیبانی فکری و جسمی نکردن از اعضای خانواده، توهین و خشونت فیزیکی. این کارها محیط را برای رسیدن افراد به شادکامی و کمال سخت و دشوار میکند.
بجای انجام کارهایی که باعث تخریب شادکامی میشوند، رفتار هایی مثل اعتماد، همدردی، احترام و همکاری را جایگزین کنید.
در صورت اشتباه کردن راحت عذرخواهی کنید، اما از صمیم قلب این کار را انجام دهید و تلاش کنید که دیگر آن اشتباه را در آینده تکرار نکنید.
راحت ببخشید. اگر نمیتوانید، این مشکلیست که میتوان آن را حل کرد، هرچند زمانبر است و در بعضی مواقع نیاز به کمک روانپزشک دارد.
کلمه دوستت دارم را به خانواده تان زیاد بگویید. وقتی افراد بدانند که مورد محبت قرار گرفتهاند یا کسی هست که دوستشان دارد حس خوبی به آنها دست میدهد.
بلند مدت بیندیشید.
احتمالا فرآیند تغییر رفتار کمی زمان میبرد، اما تلاش برای فراموش کردن درد قدیمی نیز به شما و افراد دور و بر شما کمک میکند.
مدتی طول میکشد تا مشکلاتی را که مانع رسیدن شما به شادمانی میشود حل کنید. برای کمک کردن به خودتان میتوانید به دیگر اعضا خانواده نیز کمک کنید. خانواده هایی که با تلاش یکدیگر رشد میکنند، با یکدیگر میمانند و به هم کمک میکنند.
البته اگر فکر میکنید مشکلات زیادی مانع شما برای رسیدن به هدف هایتان است، روانپزشک هم میتواند به شما و خانواده تان در حل مشکلات کمک کند.
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]