تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 25 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):آغاز سال (حساب اعمال) شب قدر است. در آن شب برنامه سال آينده نوشته مى‏شود. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1853093039




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هاموند:می‌خواهیم روابط اقتصادی‌مان با ایران را بازسازی کنیم/مردم انگلیس نیز به ایران اعتماد ندارند/ما می‌خواهیم روابط نوین و علمی بین ایران و بریتانیای نوین برقرار کنیم


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



هاموند:می‌خواهیم روابط اقتصادی‌مان با ایران را بازسازی کنیم/مردم انگلیس نیز به ایران اعتماد ندارند/ما می‌خواهیم روابط نوین و علمی بین ایران و بریتانیای نوین برقرار کنیم
وزیر خارجه انگلیس با بیان اینکه خواستار روابط نوین و علمی با ایران هستیم، گفت: به جای اینکه روی وقایعی که در قرن 20 و 19 رخ داده تمرکز کنیم، باید رو به جلو حرکت کرده و به دنبال برقراری روابط مثبت در قرن 21 و آینده باشیم.
روز نو : وزیر خارجه انگلیس با بیان اینکه خواستار روابط نوین و علمی با ایران هستیم، گفت: به جای اینکه روی وقایعی که در قرن 20 و 19 رخ داده تمرکز کنیم، باید رو به جلو حرکت کرده و به دنبال برقراری روابط مثبت در قرن 21 و آینده باشیم.
به گزارش روزنو، فیلیپ هاموند وزیر خارجه انگلیس در گفت‌وگویی مشروح با شبکه خبر به تشریح مناسبات دوجانبه لندن و تهران و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی پرداخت.


وی گفت: در تهران در خصوص مسائل دوجانبه و منطقه‌ای و بین‌المللی گفت‌وگو کردیم. می‌خواهیم در همه زمینه‌ها به جای چالش از طریق گفت‌وگوهای دوجانبه کار را به پیش ببریم.


وزیر خارجه انگلیس اضافه کرد:‌ما از دو سال پیش از زمان انتخاب ریاست جمهوری روحانی روند ثابتی را در روابط 2 کشور شاهد بودیم به خصوص بعد از دیدار روحانی و کامرون ما این روند را فرصت تازه‌ای دیدم که روابط را که دچار مشکلاتی بوده از سر بگیریم.


وی با بیان اینکه ما در خصوص برخی مسائل دیدگاه‌های یکسان و همچنین متفاوتی داریم، گفت:‌ما در قبال چالش‌های پیش روی جهان تحلیل‌های مشابهی داریم.


هاموند افزود: می‌خواهیم روابط اقتصادی‌مان را بازسازی کنیم.


وی خاطرنشان کرد: می خواهیم بخشی از روند توسعه اقتصادی ایران در آینده باشم. 


وزیر خارجه انگلیس در خصوص بی اعتمادی مردم ایران به انگلیس و اینکه چگونه لندن می‌خواهد این بی اعتمادی را بازسازی کند؟ گفت:‌ اجازه دهید من هم به این نکته اشاره کنم که مردم انگلیس نیز به ایران اعتماد ندارند.


هاموند با ذکر این نکته که بی اعتمادی عمیقی بین 2 طرف شکل گرفته که در رخدادهای گذشته و نبود درک متقابل از مواضع یکدیگر ریشه دارد، خاطرنشان کرد: برای گذشتن از این مرحله و گشایش در کار باید فضا را برای تماس‌های دو ملت ایران و انگلیس و همچنین روابط بین تجار و روابط بین موسسات دانشگاهی را تقویت کرده و روابط فرهنگی را بهبود ببخشید و امکان سفرهای بیشتر و مطالعات بیشتر را برای دو طرف مهیا کنیم.


وی افزود: لازم است مردم ما یکدیگر را بهتر بشناسند و درک بالاتری از یکدیگر به دست آورند. در این صورت سوء تفاهم کمتری بین دو طرف وجود خواهد داشت.


وزیر خارجه انگلیس برای کم کردن این بی اعتمادی گفت: از طریق تماس‌های دوجانبه، گفت‌وگو و زمینه‌ سازی شناخت بیشتر از یکدیگر. چون ایران مسیر پیوستن به اقتصاد جهانی را دوباره آغاز کرده است، مردم ایران قادر خواهند بود با آزادی بیشتری به خارج از کشور سفر و در آنجا تحصیل کنند. مردم انگلیس می‌توانند به ایران بیایند و از این کشور دیدن کنند.


هاموند ادامه داد: می‌بایست از راه دیدارهای رسمی درک بهتری از یکدیگر به دست بیاوریم. این حقیقت که سفارتخانه‌های 2 کشور بازگشایی شده بدین معناست که امکان گفت‌وگوی هر روزه در سطح رسمی فراهم می‌شود و دیدارهای گاه و بیگاه در حد وزرای خارجه صورت خواهد گرفت و این کارها برای کمک به اعتمادسازی صورت می‌گیرد.


وی گفت: از همه مهمتر آنچه اعتمادسازی خواهد کرد این است که همه طرف‌های حاضر در مذاکرات ایران و 1+5 به تعهدات خود براساس توافقنامه برجام پایبند باشند. همانطور که تاکنون مشخص شده و طرفین به این رویه پایبند بوده‌اند. با همین پایبندی است که اعتمادسازی تقویت خواهد شد.


وزیر خارجه انگلیس در پاسخ به سؤالی در خصوص مصاحبه اخیرش با الشرق الاوسط و گفت‌وگو درباره روند انتقالی قدرت در سوریه عنوان کرد: موضع ما در مورد سوریه خیلی روشن است. ما در صورتی می‌توانیم آینده پایداری در سوریه داشته باشیم که یک دولت فراگیر در آنجا وجود داشته باشد و نماینده همه مردم، فرقه‌ها، اقلیت‌ها در فرآیند تصمیم گیری این کشور حضور داشته باشد.


هاموند اضافه کرد: حضور بشار اسد در حکومت آینده سوریه از موضوعاتی است که ایران و انگلیس درباره آن با یکدیگر توافق ندارند با این حال هر دو کشور معتقدند باید برای آینده سوریه مذاکره کرد.


وی با بیان اینکه ترکیه و روسیه نیز در مورد آینده سوریه نقش مهمی بازی می‌کنند، عنوان کرد: مواضع روسیه و عربستان که از دیگر بازیگران سوریه هستند باید در خصوص آینده سوریه مدنظر قرار گیرد.


وزیر خارجه انگلیس در پاسخ به این سؤال که معتقدید برای حل بحران سوریه باید به مذاکرات سیاسی رو آورد؟ گفت:‌ بله؛ همینطور است. مذاکرات سیاسی باید وجود داشته باشد و راه‌حل نظامی نمی‌تواند مشکل سوریه را حل کند. در حالی که سوری‌ها با یکدیگر در حال جنگ داخلی هستند باید کنترل بیشتری بر مرزهای این کشور اعمال شود. در غیر این صورت تغییراتی وجود خواهد داشت.


وی با بیان اینکه ایران و انگلیس بر سر این موضوع با یکدیگر توافق دارند که این جنگ نه فقط تهدیدی برای پایداری در منطقه بلکه امنیت دیگر مناطق را هم تهدید می‌کند، اظهار داشت: باید هر اقدامی را برای از بین بردن تهدیدها انجام دهیم.


هاموند در پاسخ به سؤال دیگری در خصوص گروه تروریستی داعش و اینکه ائتلاف غرب به طور جدی به مواضع داعش در سوریه حمله نمی‌کند؟ گفت:‌ ائتلاف غرب به مواضع داعش در سوریه از طریق هوایی حمله می‌کند نه از طریق زمینی. موضع ما از همان آغاز همین بوده و ایران نیز از به آن آگاه است که اعزام نظامی فاجعه بار خواهد بود و اقدام درستی نیست.


وی ادامه داد: در مقابل ما از قدرت هوایی خودمان برای مقابله با داعش استفاده کرده و البته اقدامات دیگری نیز صورت داده‌ایم. ما از پیوستن نیروهای خارجی به داعش جلوگیری کردیم و مانع از ارسال کمک‌های مالی به داعش شده‌ایم.


وی یادآور شد: معتقدیم پیوستن نظامیان غربی به این درگیری به هیچ وجه سودمند نخواهد بود. عراق و سوریه باید از طریق زمینی مشکل را با داعش مرتفع کنند و در این راه ائتلاف غربی آنها را از طریق لجستیکی و هوایی پوشش خواهد داد.


هاموند در خصوص نقش ایران در مقابله با داعش نیز با بیان اینکه ایران می‌تواند نقش موثری در نابودی داعش ایفا کند، گفت:‌با این حال باید این کار را به شکلی اجرا کند که تهدید و چالشی برای دیگران به وجود نیاید.


وی افزود: ایران باید این مبارزه با هماهنگی کامل با دیگر عوامل مانند ارتش عراق و ائتلاف ضد داعش صورت دهد. ما باید اقدامات را با یکدیگر هماهنگ کنیم تا بدانیم هر یک چه مسئولیتی در این زمینه داریم.


وزیر خارجه انگلیس در پاسخ به این سوال که کشورهای غربی در گذشته خاورمیانه را مرکز تروریسم معرفی می‌کنند ولی الان بسیاری از تروریست‌ها از غرب به سوریه و عراق می‌آیند و به نظر می‌رسد اکنون غرب به مرکز صدور تروریسم مبدل شده است، گفت: منظور شما جنگجویان خارجی است؛ بله؛ این مشکل جهانی است. ما شاهد افزایش شمار جنگجویان خارجی در سوریه و عراق هستیم که نه فقط از غرب بلکه از سراسر جهان به آنجا می‌روند. آنها با تبلیغات داعش که با واقعیت خشونت های آنها متفاوت است، جذب می‌‌شوند.


هاموند ادامه داد: ما در این انگلیس گام‌های خیلی قوی برای جلوگیری از سفر اتباع به سوریه و عراق و پیوستن آنها به داعش برداشته‌ایم. بخش اعظم افرادی که برای جنگیدن در کنار داعش به عراق و سوریه می‌روند، اتباع انگلیسی اما با اصالت خاورمیانه‌ای هستند. ما به سختی تلاش می‌کنیم جلوی افراط گرایی این افراد را در انگلیس بگیریم.


وی گفت: ما قوانین جدیدی تصویب کردیم که از خروج این افراد از انگلیس جلوگیری می‌کند. ما در جلوگیری از عبور افراط گرایان از مرزهای ترکیه به مقصد سوریه و عراق با ترکیه همکاری نزدیکی داریم و چنانچه این افراد به سوریه و عراق سفر کنند در بازگشت دستگیر شده و هدف پیگرد قانونی قرار می‌دهیم، کاری که تاکنون درباره شماری از افراد صورت گرفته است


هاموند در خصوص حضور 700 انگلیسی که در عراق و سوریه در کنار داعش مشغول مبارزه با دولت‌های عراق و سوریه هستند، نیز گفت: انگلیس کشوری آزاد است، مردم نسبتا آزادانه به کشور ما می‌آیند. در عین حال ما قوانین جدیدی وضع کرده‌ایم که این قدرت را به ما می‌دهد که گذرنامه افرادی که قصد سفر به سوریه و عراق با نیت اعمال تروریستی دارند را مصادره کنیم. ما دستگاه قضایی مستقلی داریم که یک قاضی مستقل در دادگاه تصمیم می‌گیرد آیا فرد متهم می‌تواند به سوریه و عراق سفر کند یا خیر. وی گفت: ما هر اقدامی که در دایره قدرت و درون مرزهای دموکراسی باشد برای جلوگیری از سفر افراط گرایان به سوریه و عراق انجام می‌دهیم.


وی در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر اینکه با توجه به اینکه این افراد با گذرنامه‌های آمریکایی،‌انگلیسی و اروپایی وارد سوریه و عراق می‌شوند و چه دولت‌هایی مسئول هستند؟ گفت:‌ ما تمام تلاشمان را برای جلوگیری از خروج این افراد از انگلیس صورت می‌دهیم، با این حال ما در انگلیس جمعیت زیادی از خارجی‌ها را داریم. برای مثال ما شمار زیادی مهاجر پاکستانی داریم،‌میلیون ها نفر از آنها هر سال به کشورشان سفر کرده و باز می‌گردند، یا به ملاقات خانواده‌هایشان می‌روند یا برای شرکت در مناسبت‌های خانوادگی به کشورشان سفر می‌کنند، این امر کاملا قانونی و بدون مشکل است.


وزیر خارجه انگلیس ادامه داد: وقتی شما جمعیت زیادی داشته باشید کنترل رفت و آمد افراد و پی بردن به نیات آنها کار بسیار دشواری می‌شود. بنابراین ما مسئولیتمان را جدی‌تر می‌گیریم، اما در نهایت افراد مسئول اعمال خودشان هستند. دولت مسئول اقدام و رفتار افرادی که به صورت فردی و به میل خود مرتکب جنایت می‌شوند، نیست.


وی افزود: ما آنها را به علت اقداماتشان مسئول دانسته و مجازات خواهیم کرد. اگر افرادی مرتکب اقدامات جنایتکارانه ‌شوند خود آنها مسئول اقدامات خودشان هستند.


هاموند در خصوص مصاحبه اخیرش درباره حمایت انگلیس از ائتلاف سعودی علیه یمن و اینکه آیا این موضوع حقیقت دارد؟ گفت: بله.


وی در پاسخ به این سوال که آیا می‌دانید در هر یک از حملات هوایی عربستان به یمن ده‌ها غیرنظامی مجروح و کشته می‌شوند و چه کسی در این زمینه پاسخگو است؟ گفت: جنگ هوایی در یمن متاسفانه جان شهروندان را گرفته و همیشه همه جنگ ها به کشته شدن بیگناهان می‌انجامد. به همین علت ما به جای راه‌حل نظامی از راه‌حل‌های سیاسی برای مسئله حمایت می‌کنیم. علت اینکه ما با عربستان از نزدیک همکاری می‌کنیم، این است که اطمینان حاصل کنیم زمانی عملیات هوایی در یمن دقیق تر صورت گیرد و شمار قربانیان غیرنظامی کم شود.


هاموند ادامه داد: حقیقت این است زمانی جنگی آغاز شود غیرنظامیان نیز کشته می‌شوند و این همیشه خبر بدی است؛ بحران انسانی در یمن در حال پدیدار شدن است. ما خواستار پایان هر چه زودتر خشونت‌ها در یمن و آغاز گفت‌وگوهای سیاسی مناسب با حمایت سازمان ملل به منظور یافتن راه‌حل بادوام در یمن هستیم.


وی اضافه کرد: این گفت وگوها که عربستان نیز کاملا با آن موافق است، باید در برگیرنده همه عناصر جامعه یمن به منظور دستیابی به راه‌حل سیاسی بلندمدت در یمن باشد.


خبرنگار شبکه خبر با اشاره به کودتای 28 مرداد نظر وزیر خارجه انگلیس را در این زمینه جویا شد که وی گفت: این مربوط به گذشته است. ما باید رو به جلو حرکت کرده و به آینده نگاه کنیم. هدف بازگشایی سفارتخانه ها و گفتگوها این است که باید به آینده نگاه کنیم. اتفاقات بسیاری در گذشته رخ داده دو کشور تاریخ بسیار پیچیده و طولانی دارند. نمی‌توانیم آنچه را در گذشته اتفاق افتاده برگردانیم، نمی‌توان تاریخ را بازنویسی کرد. به جای اینکه روی وقایعی که در قرن 20 و 19 رخ داده تمرکز کنیم، باید رو به جلو حرکت کرده و به دنبال برقراری روابط مثبت در قرن 21 و آینده باشیم.


وزیر خارجه انگلیس گفت: از دید من تاریخ چیزی است که هست ولی ما می‌خواهیم روابط نوین و علمی بین ایران و بریتانیای نوین برقرار کنیم و این بسیار متفاوت از بریتانیای سال‌های 1950 میلادی است.بریتانیا خواستار روابط خوب با همه کشورها در سراسر جهان است. خواستار ارتباط مردم با مردم در همه کشورها و سراسر جهان هستیم. این نیروی مثبتی در جامعه بین‌المللی است،‌نیرویی برای صلح و کامیابی.




تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۱:۰۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 72]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن