تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 30 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دلى كه در آن حكمتى نيست، مانند خانه ويران است، پس بياموزيد و آموزش دهيد، بفهميد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831355131




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

راهکاری برای سه برابر شدن تولید دامداري


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: مسئول گروه جهادي جاويدالأثر متوسليان تأكيد كرد: مهمترين اقدام گروه ترويج فرهنگ بكارگيري علوم روز در توليد محصولات دامي است. ما بايد به روستائيان آموزش بدهيم كه چطور مي توانند توليد را افزايش دهند و آن را بهينه كنند و با استفاده از روش هاي علمي و تعيين جيره غذايي مناسب چگونه دام هايشان را به سوي دوقلو زايي سوق دهند.

به گزارش تراز ،افكار عمومي، گروه هاي جهادي را بيشتر با ارائه خدمات عمراني به مناطق محروم و دور افتاده كشور مي شناسند. با اين وجود به موازات فعاليت گروه هاي جهادي عمراني با هدايت سازمان بسيج سازندگي گروه هاي جهادي تخصصي با حضور متخصصين رشته هاي گوناگون نيز راه اندازي شده است. در اين زمينه مي توان به گروه هاي جهادي تخصصي دندانپزشكان، پزشكان، مهندسان كشاورزي و دامپزشكان اشاره كرد.

گروه جهادي جاويدالأثر حاج احمد متوسليان يكي از گروه هاي جهادي تخصصي است كه در زمينه دامپزشكي فعاليت دارد و از اساتيد و دانشجويان اين رشته تشكيل شده است. خبرنگار بسيج سازندگي براي آشنايي با فعاليت هاي گروه جهادي دامپزشكان با مسئول اين گروه گفت و گويي ترتيب داده است.

واكسيناسيون ۴۰ هزار راس گوسفند

مسعود احمدي، مسئول گروه جهادي جاويدالأثر حاج احمد متوسليان گفت: بسياري از دامداران در مناطق روستايي با روش هاي علمي درمان بيماري ها و تغذيه مناسب دام آشنا نيستند و به همين دليل دام هاي خود را مي فروشند و از توليد كننده روستايي به مصرف كننده شهري تبديل مي شوند، هدف اصلي گروه جهادي تخصصي دامپزشكان افزايش توليدات دامي در منطقه سرفيروزآباد استان كرمانشاه است تا با سوددهي مناسب دامداران براي ماندن در روستا ترغيب شوند.

اين فعال جهادي با اشاره به تاكيدات رهبر انقلاب بر مساله كشاورزي و دامپروري خاطرنشان كرد: ما معتقديم كشاورزي و دامداري را بايد در رأس امور قرار دهيم و فرهنگ جهادي را در اين بخش نهادينه كنيم، به همين خاطر تصميم گرفتيم با حضور در مناطق محروم و آموزش دامداري علمي به روستائيان در راستاي علمي كردن دامداري كشور گام برداريم.

مسئول گروه جهادي جاويدالأثر حاج احمد متوسليان درباره عرصه هاي فعاليت اين گروه جهادي اظهار كرد: اولين هدف ما پيشگيري از شيوع بيماري هاي دامي است و به اين منظور سمپاشي و واكسيناسيون دام هاي منطقه شامل ۴۰ هزار گوسفند، ۴۰۰ رأس گاو و ۱۰۰ قطعه مرغ را انجام خواهيم داد. فعاليت بعدي گروه در بخش درماني است و دام هاي بيمار توسط اساتيد متخصص تشخيص داده شده و درمان مي شوند.

روستائيان به راحتي مي توانند توليد شيرشان را سه برابر كنند

مسئول گروه جهادي جاويدالأثر متوسليان تأكيد كرد: مهمترين اقدام گروه ترويج فرهنگ بكارگيري علوم روز در توليد محصولات دامي است. ما بايد به روستائيان آموزش بدهيم كه چطور مي توانند توليد را افزايش دهند و آن را بهينه كنند و با استفاده از روش هاي علمي و تعيين جيره غذايي مناسب چگونه دام هايشان را به سوي دوقلو زايي سوق دهند. با علمي كردن دامداري مي توان توليد محصولات دامي را تا سه برابر افزايش داد.

وي تصريح كرد: خيلي از دامدارها، به دليل سودآوري پايين دام خود را مي فروشند و به شهر مهاجرت مي كنند، بنابراين افزايش توليدات دامي و سودآوري اثر مستفيمي بر كاهش مهاجرت از روستا به شهر دارد. اگر دام ها درمان شوند و انگل نداشته باشند وزنشان زياد مي شود و حتي با فروش آن سود بيشتري نصيب روستائيان مي شود اما در وضعيت كنوني، دامدار به سادگي دام خود را به دلال مي فروشد و پول كمي به دست مي آورد. وقتي دامدار بداند با يك درمان ساده و تغذيه مناسب دام، مي تواند توليد شير خود را از ۳ كيلوگرم به ۱۰ كيلوگرم برساند، ديگر دام خود را نمي فروشد و در منطقه مي ماند. به عنوان نمونه ورم پستان گاو را به راحتي مي توان درمان كرد و توليد شير را افزايش داد.

احمدي افزود: وقتي از روستائيان سؤال كرديم كه آيا مسئولان كشاورزي و دامپزشكي منطقه به امور شما رسيدگي مي كنند، گفتند در طي سال حداكثر يكبار مي آيند و يك بررسي سطحي مي كنند و مي روند. در حالي كه اگر به صورت عميق و با برنامه ريزي بهتر كار كنيم روستائيان اميدوار مي شوند.

لزوم فعال شدن ۳۰ پايگاه بسيج دامپزشكي

مسئول گروه جهادي تخصصي دامپزشكي بيان كرد: يكي از اهداف گروه ما اين است كه با جريان سازي ظرفيت اساتيد و دانشجويان ۳۰ پايگاه بسيج دامپزشكي دانشگاه هاي سراسر كشور را در همين مسير فعال كنيم. اگر ۳۰ گروه جهادي دامپزشكي در تابستان در نقاط مختلف كشور فعاليت كنند، قطعا موجب افزايش توليد گوشت قرمز در كشور خواهد شد.

احمدي خاطرنشان كرد: سازمان بسيج سازندگي بايد حلقه اتصال گروه هاي جهادي تخصصي شود و همه اساتيد و دانشجويان دامپزشكي علاقمند به خدمت را در قالب گروه هاي تخصصي سازماندهي كند، اين سازمان بايد با بررسي و پايش وضعيت دامداري در سراسر كشور نقاطي را كه نيازمند حضور دامپزشكان جهادي است شناسايي و به گروه هاي جهادي معرفي كند.

مسئول گروه جهادي تخصصي دامپزشكي اضافه كرد: پيشنهاد ما اين است كه گروه هاي تخصصي طيور، دام سبك، دام سنگين و ... با حضور اساتيد و دانشجويان دامپزشكي تشكيل شود و هر گروه براي رفع علمي مشكلات دامپروري كشور برنامه ريزي كند. به عنوان نمونه آنفلونزاي مرغي در مناطق شمالي كشور هر ساله شيوع پيدا مي كند و موجب تلفات طيور مي شود كه دليل اين مساله مهاجرت حيوانات غير اهلي مثل غاز به اين مناطق است، در عين حال تلفات مرغ در مرغداري هاي صنعتي نيز بسيار بالاست، اما همه اين موارد با برنامه ريزي هاي بسيار ساده اي قابل حل است.

اگر دامپزشك نباشد سلامت كل جامعه از بين مي رود

وي خاطرنشان كرد: كار دامپزشك از پزشك مهمتر است چون اگر دامپزشك نباشد سلامت كل جامعه از بين مي رود و گوشت فرآوري شده و ساير محصولات لبني مثل كره، پنير و ... به دست مردم نمي رسد. به همين دليل در كشورهاي پيشرفته تلاش مي شود تا نخبه ترين افراد وارد رشته دام پزشكي شوند اما امروز ديد جامعه ما نسبت به رشته دامپزشكي با آنچه بايد باشد فاصله قابل توجهي دارد.

مسعود احمدي با بيان اينكه از ۲۰ تا ۲۵ شهريور در منطقه سرفيروزآباد استان كرمانشاه اردوي جهادي دامپزشكي برگزار مي شود، بيان كرد: در اين اردو دو نفر از اساتيد به نام و برجسته دامپزشكي دانشجويان دامپزشكي را همراهي و هدايت مي كنند. اميدوار هستيم با رواج تشكيل و فعاليت گروه هاي جهادي تخصصي در كشور به اقتصاد مقاومتي و افزايش توليد ملي كمك كنيم.





زمانبندی انتشار: 7 شهر 1394 - 11:43





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن