واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۶ شهريور ۱۳۹۴ (۱۰:۸ق.ظ)
افزايش ۲۰۰ ميليون مترمکعب ظرفيت توليد گاز کشور در دولت يازدهم موج- معاون برنامهريزي و نظارت بر منابع هيدروکربوري وزارت نفت گفت: آمارهاي موجود و گزارش عملکرد وزارت نفت در دولت يازدهم نشان ميدهد که توليد نفت و گاز در اين دولت کاهش نيافته است.
به گزارش خبرگزاري موج، منصور معظمي،معاون برنامهريزي و نظارت بر منابع هيدروکربوري وزارت نفت در جلسه شوراي برنامهريزي انرژي با اشاره به اظهارنظرهاي صورت گرفته مبني بر کاهش توليد و صادرات نفت در دولت يازدهم، افزود: آمارهاي موجود و گزارش عملکرد وزارت نفت در دولت يازدهم نشان ميدهد که توليد نفت و گاز در اين دولت کاهش نيافته است؛ به نحوي که ظرفيت توليد گاز کشور در اين دولت ۲۰۰ميليون مترمکعب افزايش يافته و ظرفيت توليد نفت کشور نيز با توجه به اعمال تحريمها کاهشي نبوده و وزارت نفت خود را براي دوران پساتحريم آماده کرده است.
وي با اشاره به تدوين طرح جامع انرژي به وسيله موسسه مطالعات بينالمللي انرژي که بالغبر ۱۷ جلد ميشود، گفت:مطالعات خوبي در اين طرح صورت گرفته و به صورت جامع به بحث انرژي کشور پرداخته شده است که ميتواند نقشه راه مناسبي براي اجراي برنامه ششم توسعه کشور باشد.
جلسه شوراي برنامهريزي انرژي با محور کارگروه توليد، با حضور معاون وزير نفت در امور برنامهريزي و نظارت بر منابع هيدروکربوري وزارت نفت، مديران و کارشناسان وزارتخانههاي نفت، نيرو، اتاق بازرگاني، سازمان انرژي اتمي، اتاق تعاون، وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان مديريت و برنامهريزي در محل ساختمان وزارت نفت برگزار شد.
دستور کار اين نشست، ارائه گزارش عملکرد برنامه چهارم و چهار سال برنامه پنجم توسعه و تبيين و تحليل وضع موجود وزارتخانههاي نفت و نيرو و ارائه گزارش پيشبيني آينده ظرفيتها و چالشهاي پيش روي وزارتخانههاي نفت و نيرو بود که بر اين اساس نمايندگان دو وزارتخانه گزارش عملکرد وزارتخانه متبوع خود را قرائت کرده و به بررسي چالشهاي پيش روي آينده اين دو وزاتخانه پرداختند.
در ادامه اين جلسه، کارشناسان و مديران وزارت نيرو سياستهاي وزارت نيرو را در بخش توليد و عرضه برق، ميزان بهرهوري نيروگاهها و قوتها و چالشهاي پيش روي اين صنعت ارائه کرده و به سوالهاي کارشناسان در خصوص آينده انرژي برق کشور پاسخ دادند.
شوراي برنامهريزي انرژي در بخش نفت و نيرو سه کارگروه توليد و عرضه، مصرف و بهينهسازي و خصوصيسازي و زمينههاي گسترش فعاليت بخش خصوصي را تشکيل داده و در اين کارگروهها مسائل مربوط به انرژي نفت و نيرو را مورد بررسي قرار ميدهد و در نهايت راهبردهاي بخش انرژي کشور پس از بررسي جهت تلفيق در اختيار سازمان مديريت و برنامهريزي کشور قرار ميگيرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]