تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):دعاى شخص روزه دار هنگام افطار مستجاب مى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869170978




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

انتخابات باید مبین شکوه وحدت، انسجام و همدلی باشد


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: انتخابات باید مبین شکوه وحدت، انسجام و همدلی باشد
وزیر کشور گفت: حضور حداکثری مردم در انتخابات اسفندماه امسال باید مبین شکوه وحدت، انسجام و همدلی باشد.


به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، عبدالرضا رحمانی فضلی در جریان سفر یک روزه به چهارمحال و بختیاری و در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهرکرد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر گفت: هفته دولت بهانه ای برای ارائه گزارش عملکرد و دستاوردهای دولت به مردم است.
وی اضافه کرد: دولت یازدهم به لطف خدا و با پشتوانه و عنایت مقام معظم رهبری در عرصه های مختلف از جمله مذاکرات هسته ای، دستاوردهای مهمی حاصل کرده است. رحمانی فضلی، از توجه ویژه دولت در تدوین برنامه ششم توسعه به اقتصاد مقاومتی خبر داد و گفت: دولت پس از مذاکرات هسته ای و شکل گیری برجام، تمام توان خود را در راستای حل مشکلات اقتصادی به کار گرفته است. وزیر کشور در ادامه با اشاره به برگزاری انتخابات دهمين دوره مجلس شوراي اسلامی و پنجمين دوره مجلس خبرگان رهبری در اسفندماه امسال، تأکید کرد: این انتخابات باید تبدیل به مانور قدرت ملی شود. وی افزود: حضور حداکثری مردم در این انتخابات باید مبین شکوه وحدت، انسجام و همدلی باشد. رحمانی فضلی با بیان اینکه برگزاری انتخابات سالم و قانونمند با حضور حداکثری مردم و همراه با انسجام ملی از اولویت های وزارت کشور است، اضافه کرد: در حوزه اجرا و نظارت انتخابات، هماهنگی لازم با شورای نگهبان انجام و در این راستا بر وحدت و همدلی تاکید شده است. وزیر کشور در خصوص دیدار روز گذشته اعضای هیأت دولت یازدهم با مقام معظم رهبری هم گفت: همان گونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند، حفظ یکپارچگی مردم از ضروریات است. نماینده ولی فقیه در استان چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد نیز در این دیدار گفت: دولت یازدهم در برخی از حوزه ها گام های موثر و موفقی برداشته است. حجت الاسلام و المسلمین محمدعلی نکونام با تأکید بر ضرورت ایجاد توازن در همه بخش ها و استان ها، خواستار توجه ویژه دولت به این موضوع شد. وی همچنین وحدت را اصل ضروری در جامعه دانست و افزود: ایجاد تعامل باعث وحدت و انسجام می شود. استاندار چهارمحال و بختیاری هم با بیان اینکه دولت یازدهم در تخصیص اعتبار ماده 10 و 12 نگاه ویژه ای به این استان داشته است گفت: با حضور وزیر کشور همزمان 175 طرح عمرانی در استان به بهره برداری می رسد. قاسم سلیمانی همچنین بر تعامل مطلوب مدیران این استان با ائمه جمعه و جماعات و سایر حوزه ها تأکید کرد. انتخابات دهمين دوره مجلس شوراي اسلامی و پنجمين دوره مجلس خبرگان رهبری، روز جمعه هفتم اسفند ماه امسال (۹۴) همزمان در سراسر کشور برگزار می شود. ادای احترام به مقام والای شهدای شهرکرد، دیدار با استاندار، دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهرکرد، افتتاح چند پروژه عمرانی در شهرک صنعتی سفیددشت و حضور در شورای اداری استان از برنامه های سفر یک روزه عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور به چهارمحال و بختیاری اعلام شده است. هفته اول شهریور، به مناسبت شهادت شهیدان رجایی و باهنر، با عنوان هفته دولت نامگذاری شده است.

انتهای پیام/ ا


اشتراک گذاری




مطالب مرتبط

رونمایی از لباس محلی دختران فرخ شهر با حضور وزیر کشور
مقابله و برخورد جدی دولت یازدهم با زمین خواری
جشنواره شهید رجایی و مراسم بزرگداشت روز کارمند در شهرکرد
وزیر کشور وارد شهرکرد شد
آمریکا حق دخالت در امور داخلی ایران را ندارد
وزیر کشور به چهارمحال و بختیاری سفر می کند
یادواره شهدای کارمند و شهید شاخص کارمندی کشور برگزار شد
طرح ملی اطلس نمایشی پایداری سرزمین های ایرانی در دفاع مقدس اجرا می شود
آغاز اختتامیه دهمین جشنواره ادبیات کودک و نوجوان رضوی در شهرکرد
پروژه تولید برق از زباله در استان چهارمحال و بختیاری اجرا می شود
کسب دو نشان طلای رقابتهای دوومیدانی قهرمانی جوانان کشور
رشد دو برابری کشت حفاظتی و خاک ورزی حفاظتی در چهارمحال و بختیاری





۰۵ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن