تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس به صداى قارى‏اى كه بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم را قرائت مى‏كند گوش دهد، براى او...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869704885




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

۱۱ پروژه پژوهشي در شرکت نفت مناطق مرکزي ايران تصويب شد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۵ شهريور ۱۳۹۴ (۱:۰ق.ظ)
۱۱ پروژه پژوهشي در شرکت نفت مناطق مرکزي ايران تصويب شد موج - تعداد ۱۱ پروژه پژوهشي به ارزش ۸۱ ميليارد و ۲۱۷ ميليون ريال از پارسال تاکنون در شرکت نفت مناطق مرکزي ايران تصويب و در دست اقدام است.
به گزارش خبرگزاري موج، پروژه‌هاي تعيين حد برش در ميادين سرخون به روش‌هاي مرسوم و تهيه نرم‌افزار، مطالعه آزمايشگاهي و مدل‌سازي پديده رسوب واکس و آسفالتين در ميدان‌هاي دانان و دهلران و ساخت بازدارنده مناسب از پروژه‌هاي پژوهشي خاتمه يافته در شرکت نفت مناطق مرکزي ايران به شمار مي‌آيند.
همچنين چينه سکانسي ناحيه‌اي و ارزيابي مخزني سازندهاي جهرم/ آسماري، رازک و ميشان در ناحيه بندرعباس و شرق فارس ساحلي و پاک‌سازي زيستي خاک‌آلوده به‌جا مانده در استخرهاي هرزآب حفاري منطقه خانگيران از جمله ديگر پروژه‌هاي پژوهشي به اتمام رسيده در شرکت نفت مناطق مرکزي ايران هستند.
بر اساس اين گزارش پروژه‌هاي بررسي عملکرد فناوري نانو در سيالات حفاري در شرايط يکي از چاه‌هاي شرکت، توليد مواد بازدارنده خوردگي در صنعت گاز و امکان‌سنجي بهينه‌سازي خواص آن‌ها با استفاده از نانو فناوري و ساخت رشته تکميلي درون‌چاهي ۱۰ هزار PSI جهت استفاده در ميادين پرفشار از پروژه‌هاي پژوهشي در دست اقدام است.
همچنين طراحي و تهيه نرم‌افزار خودکار خواص سيالات هيدروکربوري با استفاده از الگوريتم‌هاي پيش‌بيني کننده جهت تنظيم معادلات حالت، بررسي و تعيين ثابت سرعت سايش در خطوط انتقال ميادين کنگان، شانول، شانول و آغاز به صورت ميداني و بومي‌سازي افزودني کاهنده سولفيد هيدروژن متناسب با شرايط سيالات نفت شهر و تنگ بيجار و ارزيابي ميدان نيز امسال به انجام مي‌رسد.
تعداد ۲۳ پايان‌نامه دانشجويي در مقاطع تحصيلات تکميلي با همکاري دانشگاه‌هاي تهران، صنعتي شيراز، شهيد بهشتي، صنعت نفت، شاهرود و دانشگاه آزاد اسلامي براي ارتقاء نيازهاي صنعتي شرکت نفت مناطق مرکزي ايران انعقاد و به مرحله اجرايي رسيده است؛ ضمن آن‌که تعداد ۲۰ عنوان پروژه تحصيلات تکميلي براي سال جاري در دست بررسي قرار دارد.
در حاشيه دومين جلسه کميته عالي مديريت يکپارچه مخزن و توليد شرکت نفت مناطق مرکزي ايران، جلسه شوراي پژوهشي شرکت برگزار شد و برنامه اداره پژوهش و توسعه براي سال ۱۳۹۴ شامل پايان پروژه‌هاي جاري باقيمانده، اجرايي کردن نتايج پروژه‌هاي انجام شده به کمک کميته‌هاي تخصصي، محکم سازي ايده‌هاي جديد در راستاي نظام‌نامه و تبديل آن‌ها به طرح‌هاي پژوهشي کاربردي به سمع و نظر مدعوين رسيد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 78]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن