واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: احتمال به اهتزاز در آمدن پرچم فلسطين در مقر سازمان ملل متحد
به گفته این خبرگزارى برغم آنکه نمایندگی واتیکان در سازمان ملل که پیش از این حمایت های خود درباره درخواست فلسطینی ها را ابراز داشته است، در نامه ای که این هفته منتشر کرد، میان موضع خود با پیش نویس قطعنامه یادشده فاصله ای قائل شد و اکنون نیز حاضر به پاسخگویی درباره تصمیم اتخاذی خود نیست.
کد خبر: ۵۲۷۱۵۸
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۲:۰۶ - 26 August 2015
فلسطینی ها تلاش دارند پرچم خود را در آستانه هفتادمین سالگرد تاسیس سازمان ملل، در کنار پرچم سایر کشورهاى جهان در مقر این سازمان در نیویورک به اهتزاز درآورند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از نیویورک، رسانه هاى آمریکایى روز چهارشنبه گفتند: فلسطینی ها در حرکتی که احتمالا منجر به خشم رژیم صهیونیستی خواهد شد، در نظر دارند پرچم خود را در کنار پرچم واتیکان و به هنگام سفر پاپ که قرار است ماه آینده به نیویورک برود، در مقر اصلی سازمان ملل متحد به اهتزاز آورند.
حامیان این نظریه امید دارند مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه ای را در همین زمینه و کمی پیش از ورود پاپ به نیویورک تصویب کند.
طرفداران این ایده معتقدند که آمریکا و دیگر متحدان رژیم صهیونیستی چنین طرحی را مسدود نمى کنند تا در معرض اتهام توهین به پاپ در نخستین دیدارش از سازمان ملل قرار نگیرند.
آسوشیتدپرس نوشت: پیشنهاد فلسطینی ها در زمان حاضر مطرح و متن پیش نویس قطعنامه نیز به دفتر این خبرگزاری ارسال شده است.
به گفته این خبرگزارى برغم آنکه نمایندگی واتیکان در سازمان ملل که پیش از این حمایت های خود درباره درخواست فلسطینی ها را ابراز داشته است، در نامه ای که این هفته منتشر کرد، میان موضع خود با پیش نویس قطعنامه یادشده فاصله ای قائل شد و اکنون نیز حاضر به پاسخگویی درباره تصمیم اتخاذی خود نیست.
آمریکا و رژیم صهیونیستی همواره به رسمیت شناخته شدن کشور فلسطین را به چالش گرفته و معتقدند چنین اقدامی تضعیف کننده تلاش ها برای مذاکرات در مسیر توافقی برای صلح است.
این مذاکرات از سال گذشته و بعد از حمله رژیم صهیونیستی به نوار غزه متوقف شده است.
بسیاری از کشورهای عضو سازمان ملل متحد از جمله نمایندگی واتیکان همواره حمایت خود را از به رسمیت شناخته شدن کشور مستقل فلسطین اعلام کرده اند.
واتیکان در ماه مه سال جاری میلادی به رسمیت شناختن کشور فلسطین را رسما اعلام کرد و متعاقب آن وزارت خارجه رژیم صهیونیستی اعلام کرد چنین امری به ناامیدی این رژیم منجر شده است.
در عین حال پاپ فرانسیس در سال 2014 میلادی محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطینی ها را رئیس جمهور فلسطین اعلام کرده بود.
واتیکان در سال 2012 میلادی نیز از رای مجمع عمومی سازمان ملل متحد مبنی بر به روز کردن وضعیت فلسطینی ها به عنوان عضو ناظر در سازمان فوق استقبال کرد و هیئت آنان پس از رای گیری، پرچم فلسطین را به نشانه خرسندی از نتایج این رای گیرى بالا گرفته بود.
پاپ فرانسیس سال گذشته نیز از رئیس تشکیلات خودگردان فلسطینی ها و البته رئیس جمهور رژیم صهیونیستی دعوت کرد برای شرکت در روز برگزاری نیایش صلح در واتیکان حضور یابند.
برخی کشورهای اروپایی به همراه بسیاری از کشورهای آفریقایی، آسیایی و آمریکای جنوبی کشور مستقل فلسطین را به رسمیت می شناسند.
رهبر کاتولیک هاى جهان سوم مهر امسال، در نشست سالانه رهبران کشورها در مجمع عمومی سازمان ملل که به اهداف توسعه به منظور پایان فقر و گرسنگی طی 15 سال آینده اختصاص دارد، سخنرانی خواهد کرد.
بیش از یکصد نفر از سران و رهبران کشورها در نشست های عالیرتبه سالیانه سازمان ملل متحد شرکت خواهند کرد.
آقاى روحانی رئیس جمهور کشورمان نیز از جمله حاضران در این نشست است که همزمان با روساى جمهور آمریکا، روسیه و چین در صبح نخستین روز این نشست عالیرتبه سخنرانی خواهند کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]