تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):از خوشبختى انسان خوش اخلاقى و از بدبختى انسان بد اخلاقى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1844943473




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سهم نان صنعتي از کل نان مصرفي کشور کمتر از 2 درصد است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۴ شهريور ۱۳۹۴ (۱۷:۱ب.ظ)
زرگران: سهم نان صنعتي از کل نان مصرفي کشور کمتر از 2 درصد است موج-رئيس کميسيون کشاورزي، آب و صنايع غذايي اتاق تهران گفت: در حالي که قرار بود تا پايان سال 1394 حدود 40 درصد از نان مصرفي مردم در کشور از نان صنعتي تامين شود، تا امروز سهم نان صنعتي از کل نان مصرفي کشور کمتر از 2 درصد است.
ششمين نشست کميسيون کشاورزي، آب و صنايع غذايي اتاق تهران که برابر دستور جلسه خود قرار بود وضعيت کنوني توليد نان صنعتي در کشور را مورد بررسي قرار دهد، علاوه بر موضوع اصلي وارد مساله مهم سلامت نان نيز شد. مساله‌اي که با هشدار نماينده سازمان استاندارد در مورد استفاده از افزودني‌هاي غيرمجاز به خمير نان سنتي و ماشين‌هاي پخت غيراستاندارد آغاز شد و با تأييد ديگر اعضا در مورد پايين بودن ميزان سلامت نان مصرفي مردم همراه شد. در اين نشست که حاضران، خود از فعالان عرصه توليد آرد، نان صنعتي و نهادهاي نظارتي دولتي بودند، کميته‌اي براي پيگيري مسائل مرتبط با توليد نان سنتي و صنعتي شکل دادند تا مشکلات موجود در اين حوزه را پيگيري و براي حل آن راهکار ارائه دهد.
مساله وجود بلانکيت در نان سنتي که از سوي مشاور رييس سازمان استاندارد اعلام شد قرار است مورد پيگيري سازمان غذا و دارو قرار بگيرد.
در ابتداي اين نشست کاوه زرگران به اختلافي که روي تعيين قيمت شير بين دامداران و صنايع لبني وجود دارد، اشاره و عنوان کرد که اکنون نمايندگان اين دو صنعت با حضور نمايندگان دولت در حال بحث و بررسي براي به نتيجه رساندن اين مساله هستند.
به گفته رئيس کميسيون کشاورزي، آب و صنايع غذايي اتاق تهران قيمت تعيين شده براي شير هر کيلو 1440 تومان از سوي دامداران است که اين قيمت مورد پذيرش صنايع لبني قرار نگرفته است.
زرگران هم‌چنين گريزي به توصيه‌هاي رسول ديناروند، معاون وزير بهداشت و رئيس سازمان غذا و دارو در مورد استفاده از شير پاستوريزه زد و اعلام کرد: ديناروند با هشدار نسبت به بروز بيماري تب مالت، توصيه کرده است که مردم حتماً شير پاستوريزه مصرف کنند.
وي پس از اين سخنان به دستور جلسه ششمين نشست کميسيون کشاورزي، آب و صنايع غذايي پرداخت که بحث و تبادل‌نظر در مورد سلامت نان بود.
زرگران با بيان اين که 43 درصد کالري خانوار شهري و 56 درصد کالري خانوار روستايي کشور از نان تأمين مي‌شود گفت: در حال حاضر در شهر تهران هشت هزار واحد توليد نان وجود دارد. اما ترديدهاي فراواني در مورد سلامت نان وجود دارد که کميسيون کشاورزي، آب و صنايع غذايي اتاق تهران اميدوار است بتواند با پرداختن به اين مساله گامي در جهت سالم‌سازي بيشتر و افزايش کيفيت نان به عنوان قوت لايموت مردم بردارد.
وي عنوان کرد: در اين مبحث پرداختن به نان صنعتي و مجموعه قوانيني که در سال‌هاي 79، 80 و 86 در اين مورد تصويب شده نيز ضروري است.
در ادامه مهدي خان‌محمدي که به عنوان مديرعامل گروه توليدي نان سحر و يکي از فعالان حوزه توليد نان صنعتي کشور در اين نشست حضور داشت، سخنان خود را با سوءاستفاده‌اي که از قانون مصوب بودجه در سال‌هاي 1379 و 1380 صورت گرفته آغاز کرد.
خان‌محمدي گفت: برابر اين قانون قرار بود به واحدهاي نان صنعتي که ظرفيت توليد پنج تن نان در روز را داشته باشند در مناطق مختلف شهر تهران زمين واگذار کنند. اما از ميان تمام کساني که براي اين کار زمين در اختيار گرفتند تنها سه واحد وارد توليد نان صنعتي شدند و بقيه از اين زمين استفاده‌هاي ديگري کردند.
مديرعامل گروه صنعتي سحر افزود: زمين‌هايي که قرار بود در آن واحد نان صنعتي تاسيس شود تبديل به مرکز تجاري، مرکز خريد و يا مجتمع مسکوني در شهرآرا، آرياشهر، ميني‌سيتي، نياوران و ... شد.
خان‌محمدي با اشاره به روند طولاني کار روي تدوين آيين‌نامه براي قانون مصوب سال 1386 از عدم‌اجرايي شدن آن به خاطر سليقه شخصي يک نفر انتقاد کرد.
وي گفت: وقتي اين قانون در سال 1386 تصويب شد ما يکسال روي تدوين آيين‌نامه آن کار کرديم و در نهايت قرار شد هر چهار تا پنج نانوايي در تهران يک واحد صنعتي احداث کنند و از نانوايي‌هاي خود به عنوان فروشگاه اين محصولات استفاده کنند. براي اين کار نيز 10 درصد سرمايه را بايد خودشان تامين مي‌کردند و 90 درصد بقيه از طريق سيستم بانکي تامين مي‌شد.
خان‌محمدي افزود: اين قانون در شرکت بازرگاني دولتي ايران متوقف و زمين‌گير شد در حالي که 1000 ميليارد تومان بودجه ريالي سالانه و 500 ميليون دلار بودجه ارزي سالانه براي اين اجرا در نظر گرفته شده بود. اکنون بخش خصوصي بايد از دولت يازدهم پيگير باشد که تکليف آن زمين‌هايي که براي احداث کارخانه نان صنعتي اختصاص داده شد و بودجه‌اي که برابر قانون سال 86 براي توليد واحدهاي 20 تني تخصيص يافت از کجا سر در آورده است.
مهدي خان‌محمدي تاکيد کرد: کميسيون کشاورزي، آب و صناع غذايي اتاق تهران به عنوان نماينده بخش خصوصي بايد به جد پيگير اين مساله باشد.
پس از اين سخنان کاوه زرگران نيز توضيح داد: با کمک بند يک تبصره پنج قانون بودجه سال 1380 حدود 300 واحد توليد نان صنعتي با ظرفيت 400هزار تن در کشور ايجاد شد که تنها 50 واحد موفق به تداوم کار شدند و بقيه خيلي زود به کار خود خاتمه دادند.
رئيس کميسيون کشاورزي، آب و صنايع غذايي اتاق تهران گفت: در طرح تفصيلي شهر تهران در هر منطقه، زميني براي احداث کارخانه نان صنعتي اختصاص داده شده است که متاسفانه بسياري از اين زمين‌ها بعد از واگذاري دچار تغيير کاربري شده‌اند.
وي افزود: مطابق بند «ي» تبصره 5 قانون بودجه سال 1380 نبايد به اين زمين‌ها اجازه تغيير کاربري داده شود و هر زميني که براي اجراي کاري غير از احداث واحد نان صنعتي مورد استفاده قرار گرفته باشد بازپس گرفته شود.
رئيس کميسيون کشاورزي، آب و صنايع غذايي اتاق تهران هم‌چنين به قانون سال 1386 اشاره کد و گفت: با اجراي آن 24 واحد توليد نان صنعتي با جانمايي نادرست احداث شد که از اين بين تنها يک يا دو کارخانه آن هم با ظرفيت بسيار پايين به کار خود ادامه مي‌دهند.
کاوه زرگران گفت: اجراي بد اين قانون از سوي شرکت بازرگاني دولتي باعث هدررفت سالانه يک هزار ميليارد تومان سرمايه شد.
به گفته زرگران برابر اين قانون به واحدهايي با توليد روزانه 20 تن نان صنعتي تسهيلات پرداخت شد بدون اين که بازار مصرف اين واحدها ديده شود. او توضيح داد که يک کارخانه در آمل با صرف هزينه 15 ميليون يورويي خط توليدي 20 تني از اروپا وارد و راه‌اندازي کرد اما به دليل نبود بازار مصرف، اين خط پنج سال بدون توليد مانده است و با دستگاه‌هاي معمولي و سنتي روزانه 700 تا 800 کيلو نان صنعتي توليد مي‌کند.
کاوه زرگران تصريح کرد: در حالي که قرار بود تا پايان سال 1394 حدود 40 درصد از نان مصرفي مردم در کشور از نان صنعتي تامين شود، تا امروز سهم نان صنعتي از کل نان مصرفي کشور کمتر از 2 درصد است.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن