محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1827312456
دستاوردهاي طرح تحول نظام سلامت در حوزه تجهيزات و ملزومات پزشکي اعلام شد
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۴ شهريور ۱۳۹۴ (۱۰:۴ق.ظ)
دستاوردهاي طرح تحول نظام سلامت در حوزه تجهيزات و ملزومات پزشکي اعلام شد موج - همزمان با هفته دولت، دستاوردهاي طرح تحول نظام سلامت در حوزه تجهيزات و ملزومات پزشکي تشريح شد.
به گزارش خبرگزاري موج؛ حوزه تجهيزات و ملزومات پزشکي با حدود 1 ميليارد دلار ارزبري و ارزش تقريبي 300 ميليون دلار توليدات داخلي يکي از موضوعات بسيار مهم، کليدي و قابل توجه در اجراي طرح تحول نظام سلامت بوده است. به طوري که دو رکن مهم بسته کاهش فرانشيز، يعني عدم ارجاع بيمار به خارج از بيمارستان براي تهيه دارو و تجهيزات پزشکي و کاهش پرداخت از جيب بيمار به کمتر از 10 درصد، مستقيماً با حوزه تجهيزات و ملزومات پزشکي و البته دارو ارتباط داشته است. لذا کاهش هزينه در اين خصوص در دو حوزه کنترل قيمت خريد ملزومات پزشکي و کنترل استفاده از آن در دستور کار وزارت بهداشت قرار گرفت.
وضعيت قيمت تجهيزات و ملزومات پزشکي قبل از اجراي طرح تحول نظام سلامت
عدم قيمتگذاري ملزومات پزشکي عمومي و تخصصي مورد نياز مراکز درماني از يک طرف و ارجاع بيماران يا همراهان وي به خارج از بيمارستان به منظور تهيه ملزومات پزشکي تخصصي از طرف ديگر، منجر به بروز مشکلات عديدهاي براي بيماران، همراهان وي و مراکز درماني ميگرديد. از جمله اين مشکلات ميتوان به موارد ذيل اشاره نمود:
الف) افزايش قيمت ملزومات پزشکي مورد نياز مراکز درماني به علت عدم شفافيت قيمت
ب) وجود واسطههاي غيرضرور باعث افزايش بدون دليل قيمت ملزومات پزشکي ميگرديد.
ج) درخصوص خريد ملزومات تخصصي توسط بيمار يا همراهان وي با ارجاع بيمار توسط پزشک معالج به شرکتهاي خاص، در بسياري از موارد پرداختهاي چند برابر قيمت واقعي اتفاق ميافتاد که اين پرداختها به دليل عدم اطلاع و شناخت خريدار از نوع کالا بوده است.
اقدامات ضروري در حوزه تجهيزات و ملزومات پزشکي جهت اجراي طرح تحول نظام سلامت
به منظور اجراي موفق طرح تحول نظام سلامت اقدامات زير ضروري به نظر ميرسيد:
الف) کاهش قيمت ملزومات پزشکي به منظور استفاده بهينه از منابع مالي محدود طرح
ب) تعيين قيمت ملزومات مصرفي و اعلام آن به کليه مراکز به منظور شفاف سازي
ج) کنترل و نظارت بر ميزان مصرف ملزومات پزشکي
قبل و پس از آغاز طرح تحول نظام سلامت اقدامات زير صورت گرفت:
الف) ايجاد فهرست اقلام ضروري طرح (فهرست پايه) در حوزههاي عمومي و تخصصي و فراخوان کليه شرکتهاي توليدکننده و واردکننده جهت اعلام قيمت رقابتي براي قرار گرفتن در فهرست پايه.
ب) تدوين «دستورالعمل توزيع، عرضه و مصرف ملزومات پزشکي فهرست پايه در مراکز درماني و مؤسسات پزشکي دولتي سراسر کشور» که در اين دستورالعمل کميتههايي به منظور انتخاب و خريد ملزومات پزشکي با محوريت کنترل هزينهها و ارتقاء خدمات پيشبيني گرديده است.
نتايج به دست آمده در حوزه تجهيزات و ملزومات پزشکي
کاهش ارجاع بيماران به خارج از بيمارستان به 3.2 درصد. لازم به ذکر است درخصوص ملزومات تخصصي مانند پيچ و پلاک و پروتزها ارجاع بيمار عموماً به خارج از بيمارستان بوده است.
قيمت ملزومات پزشکي مورد نياز مراکز درماني کاهش محسوسي داشته است.
کاهش ارزبري در حوزه ملزومات پزشکي
به دليل کاهش قيمت پايه ارزي متعاقب چانهزني با کمپانيهاي توليدکننده و نمايندگان آنها و همچنين ايجاد رقابت در سطح کمپانيها صرفهجويي ارزي محسوسي در بخش واردات ملزومات پزشکي اتفاق افتاده است.
اقدامات انجام شده و برنامههاي در دست اقدام درخصوص حمايت از توليدات داخل تجهيزات پزشکي
ايجاد موانع فني براي واردات
به منظور ارتقاء سطح کيفي توليدات داخل و ايجاد رقابت عادلانه براي محصولات موجود در بازار، سازمان غذا و دارو به وسايل پزشکي وارداتي که داراي کيفيتي پايينتر از محصولات داخلي ميباشند اجازه ورود به کشور را صادر نمينمايد.
تشکيل کميته فني براي ثبت اقلام جديد
اين کميته متشکل از رياست سازمان غذا و دارو، معاون درمان، مديرکل تجهيزات پزشکي، رييس هيات امناي صرفهجويي ارزي، سه نفر از متخصصين پزشکي و يک نفر از توليدکنندگان هست که با حکم وزير منصوب شده و مسئوليت بررسي وسايل پزشکي وارداتي و توليدي را برعهده دارند، لذا در صورتي که توليدات داخل تکافوي نياز کشور را داشته باشند و توليدکنندگان متعددي وجود داشته باشند، اجازه واردات محصولات مشابه صادر نميگردد.
سياستها انقباضي درخصوص قيمتگذاري ملزومات وارداتي
سياست اين سازمان درخصوص قيمتگذاري اقلام توليد داخل در مقايسه با اقلام وارداتي به نحوي است که فعالان در حوزه تجهيزات پزشکي را تشويق به سرمايهگذاري در حوزه توليد نمايد.
اعلام توليدات داخل در فهرست پايه دانشگاه در صورت تقاضا
درخصوص خريد تجهيزات پزشکي قيد شده در فهرست پايه (فهرستي که در آن سقف قيمت ملزومات به دانشگاهها اعلام شده و دانشگاهها مکلف به تبعيت از آن فهرست ميباشند)، اين سازمان طي بخشنامههاي متعدد به مراکز درماني اعلام نموده است که در خريد ملزومات پزشکي خريد از توليدات داخل در اولويت قرار گيرد.
تعريف واژه ساخت داخل
به منظور حمايت از توليدکنندگان داخلي واقعي، ارزيابي ميزان توليد محصول در داخل کشور هست. لذا طبق ضابطه تدوين شده اگر يک کالا بيش از 50% توليد داخل داشته باشد، توليدکننده مجاز به الصاق واژه ساخت ايران بر روي توليدات خود هست و از امتياز در اولويت قرار گرفتن براي خريد توسط مراکز دولتي برخوردار خواهند شد. اين کالاها توسط کار گروههاي مربوطه با عضويت توليدکنندگان مرتبط بررسي و اعلام ميگردد.
تشکيل کارگروه بسته حمايتي
اين کار گروه در بسته حمايتي از توليدات داخلي که توسط مقام محترم وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي ابلاغ گرديده است تبيين شده و با عضويت انجمنهاي توليدکنندگان، مهندسي پزشکي، متخصصين تجهيزات پزشکي و اتحاديه صادرکنندگان و با مديريت اداره کل تجهيزات پزشکي تشکيل ميگردد و راهکارهاي حمايت از توليد را بررسي و ابلاغ مينمايد.
تغيير روال صدور پروانه به منظور تسهيل و تسريع در اخذ مجوز براي توليدکنندگان
عقد تفاهمنامه با انجمن صنفي توليدکنندگان تجهيزات پزشکي به منظور خدماترساني بهتر به توليدکنندگان در اين حوزه
طراحي و پيادهسازي سامانههاي نرمافزاري براي جمعآوري و مديريت هرچه بهتر اطلاعات و آمار توليد تجهيزات پزشکي در کشور به منظور اتخاذ تصميمات دقيقتر و سياستگذاري توليد تجهيزات پزشکي در کشور
تفويض برخي اختيارات ستاد وزارت بهداشت در حوزه توليد تجهيزات پزشکي به دانشگاههاي علوم پزشکي واجد شرايط
در اين خصوص پس از ارائه آموزشهاي لازم به کارشناسان دانشگاههاي علوم پزشکي،
انجام بازديد از خطوط توليد و همچنين بررسي فايل فني محصولات توليدي
اقدامات انجام شده و برنامههاي دردست اقدام در حوزه نظارت و ارزيابي
نظارت و ارزيابي مؤثر در حوزههاي توليد، واردات، قيمتگذاري، توزيع، عرضه و صادرات تجهيزات پزشکي به منظور ايجاد احساس امنيت در آحاد جامعه و کليه ذينفعان مهمترين هدف در حوزه نظارت و ارزيابي بوده است. که براي تحقق اين هدف اقدامات زير صورت گرفت:
-تدوين برنامه نظارت بر فرآيند واردات، توليد، قيمتگذاري، توزيع، عرضه و استفاده تجهيزات پزشکي با توجه به قوانين و مقررات جاري کشور از جمله آييننامه تجهيزات پزشکي با هماهنگي ادارات مربوطه
-برنامهريزي جهت بازديد و بازرسيهاي ميداني دانشگاههاي علوم پزشکي و مراکز درماني با همکاري کارشناسان مرتبط ساير ادارات مطابق تبصره 2 ماده 52 آييننامه تجهيزات پزشکي
-استفاده از توان دانشگاههاي علوم پزشکي در حوزههاي بازرسي و نظارت و ايجاد شبکه نظارت دانشگاهي در سراسر کشور (تفويض اختيار)
-ايجاد سامانه ثبت رويدادها و شکايتهاي ذينفعان با حداکثر سهولت ارسال درخواست
-ارزيابي مؤسسات پزشکي در حوزههاي رعايت الزامات، قيمتگذاري توزيع و عرضه تجهيزات پزشکي و معرفي مؤسسات پزشکي نمونه که مطابق ضوابط و مقررات در حوزههاي فوق فعاليت مينمايند.
-برخورد مؤثر با متخلفين حوزه تجهيزات پزشکي و رسيدگي مؤثر به شکايات مرتبط به حوزه فعاليتهاي اداره مطابق ماده 50 آييننامه تجهيزات پزشکي (جلوگيري از شرکت در نمايشگاهها، ارجاع به مرجع قضايي يا اطلاعرساني از طريق سايت و ....)
-اطلاعرساني جهت جلوگيري از مصرف کالاهاي قاچاق و ابلاغ دستورالعملهاي مربوط در صورت لزوم
-همکاري با ساير ادارات جهت معرفي شرکتهاي خوشنام مطابق ماده 11 دستورالعمل پيشگيري و مبارزه با قاچاق تجهيزات پزشکي
حوزه قيمتگذاري
-تدوين دستورالعملهاي مربوطه با توجه به ضوابط جاري کشور در حوزه قيمتگذاري
-قيمتگذاري تجهيزات پزشکي و ارائه قيمت مصوب مطابق آييننامه تجهيزات پزشکي و قوانين جاري کشور و ايجاد دسترسي به مراکز درماني و دانشگاههاي علوم پزشکي
-ارائه قيمت ارشادي در موارد خاص با توجه به ماده 55 آييننامه تجهيزات پزشکي
-مشارکت در بازرسيهاي مربوط به رعايت قيمتگذاري در شرکتهاي تجهيزات پزشکي و مراکز درماني
حوزه توزيع
-اصلاح نظام توزيع تجهيزات پزشکي و ايجاد شبکه توزيع تجهيزات پزشکي در کشور (بازنگري در ضوابط مربوطه، تدوين ضوابط توزيع تجهيزات توسط داروخانهها، مراکز درماني و ...)
-صدور حواله جهت کالاهاي مشمول ارز حمايتي با توجه به دستورالعملهاي جاري
-ارائه آمارهاي تخصصي درخصوص کالاهاي مشمول ارز حمايتي با توجه به نحوه صدور حوالهها
-برآورد نيازسنجي مصرف کالاهاي حمايتي
-مشارکت در بازرسيهاي مربوط به رعايت ضوابط توزيع و عرضه در شرکتهاي تجهيزات پزشکي و مراکز درماني
حوزه کالاهاي قاچاق
-صدور دستورالعملهاي مربوطه به منظور فرهنگسازي جهت عدم مصرف کالاهاي قاچاق
-صدور تأييديه به متقاضيان پروانه کسب با توجه به ماده 25 دستورالعمل پيشگيري و مبارزه با قاچاق تجهيزات پزشکي
-تدوين برنامههاي نظارتي به منظور حسن رعايت ضوابط و دستورالعملهاي مربوطه از جمله دستورالعمل پيشگيري و مبارزه با قاچاق تجهيزات پزشکي
-ساماندهي صدور مجوزهاي نمايشگاههاي تجهيزات پزشکي در کشور و نظارت بر نحوه فعاليت نمايشگاهها
-پيگيري درخصوص نصب برچسب شناسه کالا (برچسب اطمينان) با توجه به ماده 9 دستورالعمل پيشگيري و مبارزه با قاچاق تجهيزات پزشکي
-پيگيري جهت سامانه استعلام کالاهاي مجاز
نتايج اقدامات انجام شده در حوزه قيمتگذاري:
ارائه سقف قيمت پيشنهادي ملزومات پزشکي به دانشگاههاي علوم پزشکي
در حوزه قيمتگذاري براي اولين بار بعد از انقلاب اسلامي اقدامات موثري جهت دسترسي به قيمت واقعي کالاهاي ضروري (حدود 100 قلم کالا) صورت گرفته که منجر به کاهش قيمت ملزومات پزشکي تا 50 درصد نسبت به قبل از اقدامات فوق گرديده که به شرح ذيل ميباشند.
-تهيه ليست کالاهاي ضروري اعم از کالاهاي مصرفي چشمپزشکي، قلبي ارتوپدي مصرفيهاي تخصصي و عمومي
-مطالعه قيمت بازار از حدود 200 شرکت واردکننده تجهيزات و ملزومات پزشکي و مراکز درماني تابعه دانشگاههاي علوم پزشکي و بررسي قيمت اقلام مورد عرضه
-کنترل دقيقتر قيمت ارزي کالاهاي فوقالذکر در هنگام مجوز ورود
-اخذ پايينترين قيمت فروش از شرکتهاي تجهيزات پزشکي بر اساس انجام بيش از 30 فراخوان
-ارائه قيمت به دانشگاههاي علوم پزشکي در حوزه کالاهاي مشمول بند 1 و بهروزرساني اطلاعات مذکور (بيش از 4600 قلم کالا در حال حاضر قيمتگذاري گرديده است)
-انجام نظارت بر فرايند تأمين و نحوه خريد کالاهاي پزشکي با توجه به اعلام سقف قيمت پيشنهادي بر اساس بخشنامه وزارت بهداشت (بازرسي از بيش از 20 دانشگاه و 60 مرکز درماني تابعه)
-برگزاري همايش و کلاسهاي آموزشي جهت آموزش دستورالعملهاي ابلاغي و ايجاد پنلهاي پرسش و پاسخ جهت رفع ابهامات و سؤالات موجود
حوزه نظارت
در اين حوزه بيش از 200 بازرسي در گروههاي کارشناسي دونفره انجام گرفته که بازديدهاي به عمل آمده درخصوص موارد ذيل بوده است:
-بررسي قيمت کالاهاي مصرفي در فرآيند قيمتگذاري
-پاسخ استعلام به مراجع قضايي
-کشف کالاهاي قاچاق توسط مراجع قانوني از جمله نيروي انتظامي و دانشگاههاي علوم پزشکي
-نحوه توزيع کالاهاي مشمول ارز مرجع در مراکز درماني
-امحاء کالاهاي پزشکي در شرکتهاي تجهيزات پزشکي
-بازرسي نمايشگاههاي تجهيزات پزشکي
-رسيدگي به گزارشهاي واصله درخصوص تخلفات حوزه تجهيزات پزشکي
اثرات ميداني
با توجه به ارزيابيهاي به عمل آمده (بازرسيهاي منظم بر اساس چکليست ارزيابي طرح تحول بوده و مراکز درماني امتيازبندي گرديدهاند) امتيازات کسب شده توسط مراکز درماني مويد اين نکته است که در طرح تحول نظام سلامت مهمترين دستاورد ايجاد شده، فرهنگسازي و ايجاد عزم جدي جهت اجراي طرح تحول و بهبود نحوه اجراي طرح تحول توسط مراکز درماني و دانشگاههاي علوم پزشکي بوده است چرا که در ابتداي شروع طرح مشکلات فراوان و امتيازات غيرقابل قبولي به دليل عدم آگاهي مراکز از نحوه اجراي طرح وجود داشت ليکن در ادامه اجراي طرح تحول و در حاضر شاهد وضعيت مطلوبتري در حوزه تأمين ملزومات پزشکي هستيم.
اقدامات آتي
از اقدامات آتي تدوين نهايي دستورالعمل قيمتگذاري تجهيزات و ملزومات پزشکي توليدي و وارداتي و همچنين بازرسيهاي مستمر از دانشگاهها و مراکز درماني تابعه هست که طبق برنامهريزي به عمل آمده به فضل خداوند متعال کليه دانشگاههاي علوم پزشکي سراسر کشور در سال 1394 جهت ارزيابي نحوه اجراي طرح تحول نظام سلامت مورد بازرسي و نظارت قرار خواهند گرفت. همچنين مقرر است بخشي از نظارتها در حوزه طرح تحول نظام سلامت به دانشگاههاي علوم پزشکي تفويض گردد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]
صفحات پیشنهادی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم خبر داد هزینه 57 میلیارد تومانی برای تحقق طرح تحول نظام سلامت در قم
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم خبر دادهزینه 57 میلیارد تومانی برای تحقق طرح تحول نظام سلامت در قمرئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم گفت طی یک سال و 6 ماه اخیر در استان قم 57 میلیارد تومان برای طرح تحول نظام سلامت هزینه شده که کاهش پرداختیهای بیماران و بازسازی مراکز درمانی استانتحول درحوزه آموزش پزشکی، گام چهارم طرح تحول سلامت است
سرویس شهرستان ها وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی بااعلام اینکه از ابتدای مهرامسال گام چهارم طرح تحول سلامت که شامل تحول در حوزه آموزش پزشکی است به همه دانشگاه ها برای اجرا ابلاغ خواهد شد گفت دست های آلوده ای در کار هستند که برای تخریب دستاوردهای این وزارت تلاش می کنند دکتر سیاقتصاد سلامت مغفول مانده است / دستاوردهای برنامه تحول نظام سلامت مرهون تلاش جامعه پزشکی
وزیر بهداشت در مراسم گرامیداشت روز پزشک با تبریک این روز به جامعه پزشکی تلاش آنان در همراهی با دیگر اعضای تیم سلامت در تحقق اهداف برنامه تحول نظام سلامت و دستاوردهای آن را شایسته تقدیر دانست به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از وب دا سیدحسن هاشمی در مراسم بزرگداشت روز پزشروحانی در دیدار با خانوادههای معظم 9 تن از شهدا و ایثارگران جامعه پزشکی: اجرای طرح تحول سلامت بدون همراهی و ت
روحانی در دیدار با خانوادههای معظم 9 تن از شهدا و ایثارگران جامعه پزشکی اجرای طرح تحول سلامت بدون همراهی و تلاش جامعه پزشکی کشور مقدور نبودرئیسجمهور در آستانه روز پزشک با خانواده معظم 6 تن از شهدای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و همچنین 4تن از جانبازان و آزادگان دفاع مقدس که همگینوسازی 767 تخت بیمارستانی با اجرای طرح تحول نظام سلامت در گیلان
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت در طرح تحول نظام سلامت از 2هزار و 45 تخت بیمارستانی 676 تخت نوسازی شده است به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه گیلان دکتر محمدتقی آشوبی در مراسم روز پزشک که در سالن اجتماعات بیمارستان الزهراء س رشت برگزار شد با اشطرح تحول نظام سلامت با قوت ادامه مييابد
۴ شهريور ۱۳۹۴ ۹ ۵۰ق ظ طرح تحول نظام سلامت با قوت ادامه مييابد موج - مرکز آموزشي درماني تخصصي و فوق تخصصي قلب و عروق فرشچيان با حضور رئيس جمهور وزير بهداشت درمان و آموزش پزشکي و ديگر مسوولان به طور رسمي افتتاح شد به گزارش خبرگزاري موج حجتالاسلام والمسلمين دکتر حسن روحاني دطرح تحول نظام سلامت انقلابی بزرگ است
رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از طرح تحول نظام سلامت به عنوان انقلابی بزرگ یاد کرد و گفت دسترسی عادلانه مردم به ویژه در مناطق محروم به خدمات بهداشتی و درمانی از مهم ترین مزایایی اجرای طرح تحول نظام سلامت است به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از گیلان دکتر انوش برزیگر در مراسم رومعاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز: گام چهارم طرح تحول سلامت از مهر ماه آغاز میشود
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز گام چهارم طرح تحول سلامت از مهر ماه آغاز میشودمعاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز از بررسی گام چهارم طرح تحول سلامت در تبریز خبر داد و گفت این طرح با حضور وزیر بهداشت در تبریز بررسی و از آغاز مهر ماه در 12 بند در کشور آغاز خواهد شد مجیدپیام وزیر بهداشت به مناسبت روز پزشک دغدغه پزشکان خدمت به مردم و بیماران است/رضایتمندی مردم حاصل تلاش جامعه پزش
پیام وزیر بهداشت به مناسبت روز پزشکدغدغه پزشکان خدمت به مردم و بیماران است رضایتمندی مردم حاصل تلاش جامعه پزشکی در اجرای طرح تحول سلامتوزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی طی پیامی فرا رسیدن روز پزشک را به سپید پوشان کشور تبریک گفت و یادآور شد که رضایتمندی مردم حاصل تلاش جامعه پزشکی دطرح تحول نظام سلامت با قوت ادامه می یابد
رئیس جمهوری در مراسم افتتاح بیمارستان فرشچیان همدان طرح تحول نظام سلامت با قوت ادامه می یابد شناسهٔ خبر 2895833 - چهارشنبه ۴ شهریور ۱۳۹۴ - ۰۱ ۲۵ استانها > همدان همدان - رئیس جمهوری گفت طرح تحول نظام سلامت با قوت ادامه می یابد به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وبدا مرکز آمو-
گوناگون
پربازدیدترینها