تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس به خدا توكل كند، خداوند هزينه او را كفايت مى كند و از جايى كه گمان نمى برد ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816309201




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ناگفته هایی از برنامه تلگرام


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز:

به گزارش تراز ، آمار های شرکت های بزرگ مخابراتی در دنیا نشان می دهد که بیشتر درآمد آن ها از فروش اینترنت به مشترکان خود تامین می شود و دیگر کمتر کسی است که فقط از طریق تفلن و به روش های سنتی با دوستان و آشنایان خود در تماس باشد.کشورهای اروپایی (ایتالیا، اسپانیا، آلمان، فرانسه و بریتانیا که گروه EU5 را تشکیل داده‌اند) سالانه از اینترنت موبایلی درآمدی بالغ بر 92 میلیارد یورو کسب می‌کنند.
پیش‌بینی شده است که در سال 2017 میلادی کشورهای عضو EU5 از خدمات اینترنت موبایلی درآمد خود را با رشد دو برابری به بیش از 230 میلیارد یورو برسانند. این رقم نشان می‌دهد که درآمد این کشورها از بخش یاد شده، رشد سالانه 25 درصدی را دنبال می‌کند که این رقم از رشد درآمد حاصل از ارایه خدمات موبایلی در آمریکا و چین هم بیشتر است. در این بین برنامه های پیام رسان نیز رشد و توسعه بسزایی داشته اند و برنامه های زیادی با قابلیت های مختلف در بازار های جهان ارائه شده است.
 
ورود تکنولوژی به هر کشوری، باید حداقل همزمان با شروع فرهنگ سازی برای استفاده از آن باشد و تاخیر در این فرهنگ سازی و اطلاع رسانی باعث بروز مشکلاتی در جامعه می شود. برای مثال شرکت هایی وجود دارند که با استفاده از این برنامه ها به ارسال هرز نامه و پیام های تبلیغاتی که مشترکان تمایلی به دریافت آن ها ندارند می پردازند و موجب صلب رضایت کاربران از این برنامه ها می شوند. در این بین بعضی از این برنامه ها در کشور ما محبوبیت خاصی بین کاربران اینترنت پیدا کرده اند که یکی از این برنامه ها، تلگرام است.
تلگرام برنامه ای است که با استفاده از آن می شود به دوستان و آشنایان خود پیام های متنی، صوتی و تصویری ارسال کرد. همچنین می شود با تشکیل گروه های تلگرامی به بحث و تبادل نظر و اطلاعات به صورت جمعی پرداخت. از دیگر خصوصیات این پیام رسان، می شود به کد باز بودن این برنامه اشاره کرد. این که کد نوشته شده برنامه در اختیار دیگران باشد، کمک بسیاری به رشد و توسعه یک برنامه می کند که دلیل این امر را با یک مثال توضیح می دهیم.

فرض کنید شما یک برنامه نویس بسیار حرفه ای هستید و برنامه ای بسیار قوی و حرفه را نوشته اید. اما هر چقدر هم که حرفه ای و خلاق باشید، باز هم برنامه شما نقص هایی خواهد داشت که دیگران آن ها را کشف می کنند و به شما اطلاع می دهند. حال اگر تعداد کاربران برنامه شما زیاد شود شما وقت نخواهید کرد که تمام امکانات و پیشنهادات کاربران خود را در برنامه اعمال کنید. حال تصور کنید کد برنامه خود را در اختیار همگان قرار داده اید. برنامه نویسان زیادی که از برنامه شما استفاده می کنند، با خواندن نظرات دیگران به توسعه برنامه شما کمک می کنند. برای مثال برنامه ای که شما فقط به زبان انگلیسی نوشته اید را ترجمه می کنند و با زبان محلی خود ارائه می دهند. برنامه تلگرام نیز از این قاعده مستثنا نیست و توسعه دهندگان در سراسر دنیا به رشد و توسعه این پیام رسان کمک می کنند.


این برنامه محبوبیت بسیاری بین کاربران پیدا کرده است و این امر باعث شده تا 30.8% از ترافیک این پیام رسان از ایران باشد. کشور روسیه با 8.6% بعد از ایران در رتبه دوم و برزیل با 5.7% در رتبه سوم قرار دارند.از دلائل محبوبیت این برنامه می شود به سرعت بالا، رابط کاربری خوب و قابلیت استفاده از ربات ها اشاره کرد. پیام رسان تلگرام به کاربران خود این اجازه را می دهد تا با نوشتن چند خط کد، اقدام به ساخت یک ربات تلگرامی کنند و آن ها را برای استفاده در اختیار دیگران قرار دهند. اما ربات تلگرامی چیست؟ بر اساس تعریف سایت تلگرام (Telegram.org) ربات ها حساب هایی هستند که برای پاسخگویی خودکار به پیام ها طراحی شده اند و کاربران می توانند با ارسال پیام های نوشتاری در چت خصوصی و یا گروه ها، با آن ها تعامل داشته باشند. بر اساس اطلاعات ثبت شده در این سایت، ربات ها می توانند فعالیت های زیر را انجام دهند:
 
* سازگاری با دیگر خدماتیک ربات می تواند به صورت کنترل شده نظر یا Comment ارسال کند. و می تواند زمانی که در یک سایت تعریف شده برای آن ربات، تغییری رخ می دهد به توسعه دهنده یا کاربران خود اعلام کند.
 
* ابزار های سفارشی بسازدیک ربات ممکن است به شما اطلاع رسانی کند، برای مثال اعلام وضعیت آب و هوا، ارسال ترجمه متن و لغت و یا هر سرویس و ابزاری که برایش تعریف شده باشد.
 
* ساخت بازی های تک نفره و گروهیربات می تواند بازی شطرنج و چکرز با شما انجام دهد و می تواند به عنوان میزبان در بازی های مسابقه ای باشد.
 
*ساخت خدمات اجتماعی یک ربات می تواند به افرادی که یک موضوع خاص را جستجو می کنند و به آن علاقه دارند متصل شود و به تبادل اطلاعات بپردازد.
 
در اینجا این سوال پیش می آید که ربات های تلگرامی تا چه میزان قابل اعتماد هستند که در ادامه به آن می پردازیم. برای پاسخگویی به این سوال، باید بدانیم که به صورت کلی یک ربات چطور کار می کند. بر اساس اظهارات تلگرام، ربات ها حساب هایی هستند که احتیاجی به ثبت شماره برای فعال سازی ندارند و این حساب ها تنها با کد هایی که برایشان نوشته شده و در یک سرور میزبانی می شوند کار می کنند.

نکته جالبی که باید به آن اشاره کرد، نحوه کد گذاری پیام های ارسال شده و دریافت شده بین کاربران و ربات ها است. سرور های تلگرام خودشان به صورت خودکار این کار را انجام می دهند. در ادامه باید گفت که برای ربات ها چند دستور پایه و جهانی وجود دارد:
 
start/ که برای شروع ارتباط با ربات است و در واقع ربات با این دستور روشن می شود و منتظر دستور بعدی می ماند.
 
help/ با این دستور، ربات دستورالعمل های نوشته شده برای استفاده را به کاربر ارسال می کند.
 
Setting/ در صورت وجود، کاربر می تواند با این دستور تنظیمات دلخواه نظیر زبان، نحوه ارسال اعلانات و دیگر تنظیمات را انجام دهد.
 
در ادامه برای جواب به سوال بالا باید رجوع کنیم به شرایط استفاده و حریم خصوصی ربات های تلگرام. نکته ای که در اینجا باید به آن اشاره کنیم ، این است که ربات ها برای فعالیت از قوانین پایه ای که در ذیل به آن ها اشاره می شود پیروی می کنند و به هیچ وجه نمی توانند خارج از آن ها عمل کنند:
*ربات ها فقط زمانی شروع به فعالیت می کنند که یکی از پیام های بالا و پیام های تعریف شده برای آن ها که با "/" آغاز می شوند، ارسال گردند.
 
* پیغام هایی که با " @ " یک ربات را صدا می کنند.
 
*پاسخ به پیام های ربات.
 
با توجه به مطالب بالا و دیگر مطالب درج شده در سایت تلگرام، به چند نکته می رسیم:
 
>آن ها هرگز به شماره تلفن های شما، عکس ها و مصالب خصوصی شما دسترسی ندارند.
 
>در صورتی که این ربات ها قابلیت دستیابی به اطلاعات شخصی شما را داشتند شرکت تلگرام فورا جلوی فعالیت آن ها می گرفت و سرور ربات ها را از دسترس خارج می نمود.
 
شما هم لطفا تجریبات خود را در رابطه با استفاده از این ربات ها و برنامه های پیام رسان برای ما ارسال نمایید.

 


منبع: مشرق



زمانبندی انتشار: 4 شهر 1394 - 09:50





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن