تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 15 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):حق زبان، دور داشتن آن از زشت گويى، عادت دادنش به خير و خوبى، ترك گفتار بى فايده و ني...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804691492




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

510 پروژه با سرمایه گذاری 638 میلیارد تومان افتتاح می شود


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: 510 پروژه با سرمایه گذاری 638 میلیارد تومان افتتاح می شود خبرگزاری پانا:ابوالقاسم سیف الهی در خصوص سیاست های دولت در قبال روستاها گفت:بیش از 60 درصد از جمعیت کشور در شهرها و مابقی در روستاها سکنی دارند که این نسبت در استان کرمان هم تقریبا همین است.
۱۳۹۴ چهارشنبه ۴ شهريور ساعت 09:43

خبرگزاری پانا+

   به گزارش خبرگزاری پانا به نقل از ،روابط عمومی استانداری کرمان،سرپرست معاونت عمرانی استانداری کرمان افزود: استان کرمان 11 درصد از خاک کشور را به خود اختصاص داده و 3 میلیون نفر جمعیت را در خود جای داده است که اگر 40 یا 43 درصد  این جمعیت را در روستاها ببینیم باید به دو مولفه توجه کنیم،یکی اینکه روستاهای ما باید اقتصاد پایدار داشته باشند تا جمعیت در روستاها بمانند زیرا اگر تمام امکانات زیر در بنای اعم از جاده ،آب ، برق و... در روستاها  وجود داشته باشد اما اشتغال و معیشت مناسب در روستاها نباشد طبیعی است که مردم روستا را ترک می کنند و فاجعه ای به نام حاشیه نشینی یا گسترش بی رویه شهرها اتفاق می افتد.
وی تصریح کرد: حضور این جمعیت در حاشیه شهرها مشاغل کاذب و مشکلات عدیده ای را برای دولت و مردم  به دنبال خواهد داشت.
سیف الهی با بیان اینکه توسعه پایدار روستایی حول محور اقتصاد مقاومتی در دستور کار است گفت:در استان کرمان حدود 2400 روستای بالای 20 خانوار وجود دارد که بخشی از اینها معیشت کشاورزی و دامپروری دارند و در بعضی روستاها ظرفیت گردشگری و توریست و در برخی نقاط ظرفیت معدنی و صنایع دستی وجود دارد و اگر ما دستگاه ها و نهاد ها ی دولتی و غیر دولتی را هم راستا و با هم کار کنیم می توانیم علاوه بر ایجاد رفاه در روستا اقتصاد پایدار را هم برای روستاییان به وجود بیاوریم.
وی ادامه داد:محور آین طرح دهیاری و شورای ده است و بنا داریم  تا پایان سال برای کلیه روستاهای بالای 20 خانوار طرح هادی تهیه کنیم که این طرح توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی تهیه می شود و تصویب و ابلاغ  خواهد شد و دهیار موظف است مصوبات طرح را در توسعه روستا و ساخت و سازهای روستایی مد نظر قرار بدهد.
وی افزود:بر اساس این طرح ظرف برنامه 5 سال روستاهای استان باید خود کفا بشوند و برای آبادی ها زیر این جمعیت متناسب با اقلیم آن منطقه نسخه مناسبی پیچده خواهد شد.
سیف الهی در خصوص سیاست دولت درباره شهرها نیز گفت:حدود 60 درصد از جمعیت در شهرها زندگی میکنند و طبیعی است که مردم در شهرها از رفاه بیشتری برخوردارند و به امکانات بیشتری نیاز دارند.
وی  با بیان اینکه در شهرها مردم به تنهایی نمی تواند  زندگی کنند و تصمیم بگیرند  اظهار داشت:به همین دلیل ساز و کاری به عنوان شهرداری و شورای شهر پیش بینی شده که یک سیستم دموکراسی منطقی است و دولت نیز حمایت می کند و دستگاه های دیگری هم که در حوزه دولت قرار دارند باید  هم راستا شوند تا مردمی که در شهر زندگی می کنند از خدمات مناسب دولت بهره مند  شوند.
 سرپرست معاونت عمرانی استانداری کرمان شهر را موجودی زنده توصیف کرد و افزود: عملا یک شهر با افراد زنده ای که در آن شهر زندگی می کنند زنده خواهد بود و شهروندان سرنوشت آن را تعیین می کنند .
وی شمار شهرداری های استان  72 شهرداری ذکر کرد و گفت: در سال بیش از 800 میلیارد تومان بودجه های خود شهرداری است که استفاده می کنند و آنچه به عنوان مالیات بر ارزش افزوده گرفته می شود حدود 50 درصد از منابع مالی مستمر و ثابت شهرداری ها را تامین می کند که منابع پایدار و خوبی است و یکی از مصوبات خوب مجلس و از پیگیری های مهم دولت است که این منابع پایدار گرفته و در شهرداری ها تزریق شود.
سیف الهی تاکید کرد: سیاست بر این است که این منابع پایدار صرف امور زیربنایی شود و نه صرف امور جاری .
وی با بیان اینکه سیاست های استاندار  بر هم راستا کردن تمامی دستگاه ها با شهرداری ها در حوزه شهری است ادامه داد:ما  40 دستگاه در حوزه دولت داریم که هر کدام وظیفه ای دارند که اگر این اهداف آنها را یکی کنیم خروجی مثبتی به وجود خواهد آمد که یک نمونه آن افتتاح باغ فتح آباد است که در آن همه دستگاه ها  نقش ایفا کردند و ظرف 14 ماه یک مخروبه به یک مجموعه گرشگری مناسب تبدیل شد.
وی با تاکید بر اینکه شهروندان باید در شهری که در آن زندگی می کند آرامش داشته باشند گفت: امروز یکی از دغدغه  های اصلی شهرها ترافیک است که مشکلات عدیده ای را برای مردم ایجاد کرده و اگر فکری برای آن نشود این شهر با گره های ترافیکی کور مواجه می شود.
سرپرست معاونت عمرانی استانداری کرمان به آغاز تدوین طرح جامع شهری اشاره کرد و افزود: این طرح با همکاری شهرداری ها و شورای شهر در حال تدوین است و نظرات نمایندگان مردم هم گرفته می شود تا طرحی را به عنوان طرح عمران شهری برای شهر کرمان که هم مرکز و پیشانی استان است تهیه کنیم.
وی  ورود قرارگاه خاتم  به شهر کرمان را یک اتفاق خوب دانست و گفت:این قرارگاه علاوه بر پروژه هایی که در انتقال آب از صفا رود به کرمان  دارد که طی آن ظرف سه سال آب را انتقال خواهد داد و آب شرب کرمان را تامین خواهد کرد در زمینه پل سازی هم وارد شده است.
وی اظهار داشت:در شهر کرمان 13 تقاطع غیر هم سطح در قالب 9 پروژه کلید خورده است و عملیات اجرایی دو پروژه آغاز شده و حدود 30 تا 50 میلیارد تومان آن تامین منابع شده  و ساخت تقاطع ابوذر- قدس و ابوذر جنوبی و تقاطع دوم در جاده تهران و بلوار راه آهن شروع کردیم و تقاطع هوانیروز - بلوار غدیر تجهیز کارگاه شده است.
سیف الهی ادامه داد:مهمتر از همه کارخانه ساخت و مونتاژ قطعات پل در مساحت 12 هکتار روبروی ترمینال جدید در حال نصب است که تحولی را در پل سازی ایجاد می کند .
وی با بیان اینکه پروژه میدان آزادی نیز کلید خورده است  افزود:بین میدان آزادی و میدان شهدا یک رگ باریک است که جوابگوی ترافیک شهر نیست و برای رفع این مشکل طرح زیر گذر در میدان طراحی شده که قرارگاه خاتم کار را دو ساله انجام می دهد و طی آن بلوار استقلال از زیر به بلوار بهمنیار متصل می شود و یک راسته دیگر نیز از بلوار جمهوری به این میدان متصل خواهد شد که50 درصد از ترافیک میدان آزادی را کاهش می دهد.
وی با تاکید بر اینکه  میدان آزادی همچنان در سطح  باقی خواهد ماند بیان کرد: یک المان مناسب در میدان طراحی می شود و اصل میدان به دلیل اینکه یک خاطره در کرمان است به عنوان مرکز شهری همچنان باقی خواهد ماند .
سرپرست معاونت عمرانی استانداری کرمان با اشاره به طرح های قابل بهره برداری در هفته دولت گفت: در کل استان در هفته دولت حدود 306 طرح ملی و 332 طرح استانی به بهره برداری می رسدکه شامل طرح های کوچک و بزرگ هستند که جمعا شامل 510 پروژه با  حدود 638 میلیارد تومان سرمایه گذاری می شود.
  وی تاکید کرد:در دولت تدبیر و امید، سیاست بر این است که  طرحی تا به مرحله نهایی بهره برداری نرسیده باشد بی موقع افتتاح نخواهد شد و زمانی طرح افتتاح می شود که بلافاصله مردم بتوانند از آن استفاده کنند.
سیف الهی با بیان اینکه دولت بنا بر کلنگ زنی طرحی که بعدا متوقف می شود را ندارد اظهار کرد: اما 526 پروژه ملی و 91 طرح استانی که منابع مالی آنها تامین شده است آغاز شده و ظرف مدت یک سال آینده به بهره برداری می رسد.
وی با اشاراه به بحران آب در استان کرمان گفت: در گذشته از قنوات استفاده می کردیم اما با  پیشرفت  تکنولوزی حفر چاه های عمیق اتفاق می افتد و آب را از اعماق زمین برداشت می کنند و هر چه تکنولوژی پیشرفته تر شود برداشت آب از سفره های آب زیر زمینی بیشتر می شود و  یکی از بحران ها همین است.
وی افزود:در این دولت ایده طرح همیاران آب توسط استاندار مطرح شد که مورد استقبال قرار گرفت.
سیف الهی متوسط بارندگی دنیا را سالانه حدود 670 میلیمتر عنوان کرد و گفت: این میزان در کشور ما 250 میلیمتر و در استان 129 میلیمتر است  و با نگاه به این اعداد می فهمیم که الویت اول ما پرداختن به مسایل آب است.
وی تصریح کرد: برداشت عمده ما در استان از سفره های آب زیر زمینی است چون آب رودخانه ای و فصلی کمی داریم و با دریا فاصله داریم برای همین آبی که برداشت می شود ثروتی است ازمیلیون ها سال قبل که در زمین ذخیره شده و تجدید ناپذیر است.
وی با بیان اینکه بیلان منفی استان حدود 800 میلیون متر مکعب است  ادامه داد: اگر درسال حدود 5/6 میلیارد متر مکعب آب برداشت کنیم  6 میلیارد متر مکعب آن از سفره های آب زیر زمینی است.
سرپرست معاونت عمرانی استانداری کرمان افزود:حدود 34 هزار حلقه چاه در استان وجود دارد که از این تعداد 24 هزار حلقه مجاز و 10 هزار حلقه غیر مجاز است و 95 درصد از آب برداشت شده در بخش کشاورزی ، یک درصد در بخش صنعت و ما بقی در بخش شرب مصرف می شود.
وی با بیان اینکه کم کردن میزان مصرف آب با روشهای نوین آبیاری امکان پذیر است افزود:در شمال و جنوب استان حدود 17 هزار و پانصد هکتار از اراضی کشاورزی  به سیستم آبیاری تحت فشار مجهز شده اند و استان کرمان در سال گذشته در کشور در این زمینه نمونه شد و امسال هم این راه را ادامه می دهیم.
 وی یادآور شد: در مدت اجرای طرح همیاران آب در مجموع 384 هزار متر مکعب کاهش مصرف آب داشته ایم و یکی از مهم ترین اثرات طرح خاموشی تعدادی چاه توسط خود کشاورزان بوده است.
مدیر کل هماهنگی امور اقتصادی و بین الملل استانداری نیز در گفتگوی ویژه خبری با بیان اینکه استان کرمان پتانسیل های بسیار مطلوبی در تمامی بخش های اقتصادی دارد گفت:ما در استان در بخش صنعت ، معدن ،کشاورزی ، دامپروری ، صنایع فرآوری و تبدیلی ، گردشگری و صنایع دستی قابلیت های بسیاری داریم که بخشی از این قابلیت ها در سالهای گذشته در قالب برخی از طرح های اقتصادی به بهره برداری رسیده است.
رضا سنجری با بیان اینکه دولت طی سه  مرحله از طرح های اقتصادی حمایت میکند افزود:مرحله اول تکمیل طرح های اقتصادی است که از قبل عملیات اجرایی آنها شروع شده و مشکلاتی را چه در زیر ساخت ها و چه در منابع مالی و تسهیلات داشته اند و برخی از آنها در هفته دولت افتتاح می شوند و اشتغال مناسبی هم ایجاد می کنند.
وی ادامه داد:مرحله دوم طرح هایی هستند که از قبل وجود داشتند ولی با تمام ظرفیت کار نمی کردند و نیاز هست که با تزریق سرمایه در گردش ظرفیت آنها به ظرفیت مطلوب برسد، این طرح ها نیاز به سرمایه گذاری مجدد ندارند مگر اینکه در بحث توسعه نیاز باشد اقدام شود. این طرح ها می توانند با اندکی تزریق سرمایه در گردش اشتغال مطلوب تری را علاوه بر چیزی که داشتند ایجاد کنند و نتیجه طرح هم اقتصادی تر شود.
سنجری اضافه کرد:مرحله سوم طرح های جدید است که در راستای پتانسیل های استان در تمامی بخش های اقتصادی با سرمایه گذاران تفاهم نامه امضا شده  است .
وی تصریح کرد:با تبیین طرح مثلث توسعه اقتصادی حجم عظیمی از سرمایه گذاری در شرایطی که فرایند تزریق تسهیلات با محدودیت مواجه بود و تاثیری که برخی از تحریم ها روی طرح های اقتصادی ما گذاشته بود به سمت استان سوق داده شد .
وی ادامه داد:از 16 ماه گذشته که ما اولین تفاهم نامه را امضا کردیم تا کنون 11 درصد مبلغ تفاهم نامه ها یعنی حدود 9 هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری رسوب شده در زمین مشاهده می کنیم که بخشی از این سرمایه ها پیگیری و به ثمر نشستن طرح هایی بوده که از قبل استارت خورده و مشکلات آنها مرتفع شده است و برخی از آنها هم طرح های جدیدی است که توسط هلدینگ های بزرگ سرمایه گذاری در استان و شهرستانها شروع شده است.
سنجری با بیان اینکه برخی طرح ها پیشرفت مناسب نداشته است افزود:چون سیاست شفاف سازی است ما این طرح ها را از دستور کار خارج کردیم و طرح های جدید را جایگزین کی کنیم.
 وی با اشاره به طرح های اقتصادی قابل افتتاح در هفته دولت اظهار کرد:حدود 200 طرح اقتصادی با سرمایه گذاری بخش خصوصی به بهره براری خواهد رسید و مبلغ سرمایه گذاری که در این طرح ها قابل مشاهده است 4 هزار میلیارد تومان برآورد می شود که امیدواریم بالغ بر 2500 شغل مستقیم را ایجاد کند.
مدیر کل هماهنگی امور اقتصادی و بین الملل استانداری در خصوص راه های تامین اعتبار این طرح ها گفت:تامین اعتبار طرح های خصوصی بخشی به عنوان سهم آورده توسط سرمایه گذار و بخشی با مشارکت بانک ها تامین می شود .
وی با بیان اینکه موانع سرمایه گذاری به سه بخش تقسیم می شود ادامه داد:برخی از موانع فرا ملی است و تحت تاثیر روابط دیپلماتیک و سیاسی کشورها قرار می گیرد که هر چه این روابط پر رنگ تر شود موانع کمتر خواهد شد.
وی افزود:برخی از موانع ملی است زیرا امکان صدور بسیاری از مجوز ها تنها در وزارتخانه ها وجود دارد و اختیارات کافی در مدیریت استان و تمام دستگاه ها برای برخی از مجوز ها دیده نشده است که اگر این اختیارات داده شود مدت زمان سرمایه گذاری و طرح اقتصادی تر خواهد شد.
سنجری تصریح کرد:بخش سوم موانع مربوط به محدودیتهای استانی است که اگر هماهنگی بین دستگاه ها افزایش پیدا کند قطعا خیلی از مشکلات در درون استان کمرنگ تر خواهد شد
 















این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 10]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن