واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۴ شهريور ۱۳۹۴ (۲:۳۶ق.ظ)
معاون دانشگاه آزاد کشور: 500 هزار صندلي خالي در مقاطع کارداني و کارشناسي وجود دارد موج - خرمآباد - معاون فرهنگي-دانشجويي دانشگاه آزاد کشور گفت: دانشگاه آزاد زماني در کشور تاسيس شد که کشور نيازمند علم و پژوهش بود ولي در آن زمان رسيدن به دانشگاه يک آرزو بود ولي تاکنون 500 هزار صندلي خالي در مقاطع کارداني و کارشناسي وجود دارد.
به گزارش خبرگزاري موج از خرمآباد، پانزدهمين نشست دبيران شوراي قرآن و عترت استانهاي دانشگاه آزاد کشور شامگاه دوشنبه، دوم شهريور، در سالن جلسات ساختمان اداري دانشگاه آزاد اسلامي واحد بروجرد برگزار شد.
حجتالاسلام سيد طه هاشمي، معاون فرهنگي-دانشجويي دانشگاه آزاد کشور در اين جلسه اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامي زماني در کشور تاسيس شد که کشور نيازمند علم و پژوهش بود ولي در آن زمان رسيدن به دانشگاه يک آرزو بود ولي تاکنون 500 هزار صندلي خالي در مقاطع کارداني و کارشناسي وجود دارد.
معاون فرهنگي-دانشجويي دانشگاه آزاد کشور با بيان اينکه زمانيکه ميرزاده، رياست دانشگاه، شدند 235 واحد زيان ده بودند، افزود: اکنون اين واحدها به 165 واحد کاهش پيدا کردند؛ زيرا تحصيلات تکميلي تا حدودي به کمک دانشگاه آمد.
وي با اشاره به اينکه کار فرهنگي در بازده کوتاه مدت جواب نميدهد، بلکه نيازمند زمان است، بيان کرد: کانونهاي قرآن و عترت ميتوانند توجهات را به دين جلب کنند، لذا درهاي اين کانونها بايد هميشه به روي همه باز باشد.
هاشمي گفت: دبيران کانونهاي قرآن و عترت را عضو شوراي فرهنگي دانشگاه آزاد ميکنيم و بعد از طي سلسله مراتب به آنها حق راي نيز داده ميشود؛ زيرا حضور آنها ضروري است.
وي با بيان اينکه در حال حاضر 20 هزار نيروي اضافه در دانشگاه آزاد وجود دارد، عنوان کرد: ما نميتوانيم نيروي جديدي را براي کانونها جذب کنيم و براي رفع نيروي انساني دبيران بايد از ظرفيت دانشجويان و يا ساعات مازاد اساتيد استفاده کنيم.
معاون فرهنگي دانشجويي دانشگاه آزاد کشور با بيان اينکه پرچم يک ملت دو متر پارچه است اما عقبه آن يک ملت است، تصريح کرد: ظواهر دين، پرچم دين هستند و جوهر دين نيستند و تا زماني به جوهر دين پرداخته نشود، موفق نميشويم.
عبدالرضا صادقي، مدير کل مرکز فعاليتهاي قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامي، نيز در حاشيه اين برنامه در رابطه با فعاليتهاي قرآني دانشگاه آزاد گفت: طرح شناسايي فعالان قرآني به تمام واحدهاي استاني ابلاغ شده است.
وي با اشاره به اينکه طرح شناسايي فعالان قرآني در رشتههاي حفظ، قرائت و ديگر رشتههاست، افزود: پيشبيني ما اين است که در پايان بين سه تا چهار هزار نفر فعال قرآني در سطح دانشگاههاي آزاد کشور شناسايي شوند.
مدير کل مرکز فعاليتهاي قرآن و عترت دانشگاه آزاد، اضافه کرد: از جمله برنامههاي پيشبيني شده براي استفاده از ظرفيت استعدادهاي قرآني اين است که هر يک از اين استعدادها بنا بر حوزه فعاليتي خود کار تربيت 10 نفر از دانشجويان را در طول سال بر عهده بگيرند.
صادقي گفت: با اجراي اين برنامه علاوه بر تقويت فعاليتهاي قرآني دانشگاه آزاد دامنه اين فعاليتها به بيرون از دانشگاه؛ به ويژه در محيط خانوادههاي دانشجويان، مراکز اداري و ديگر نقاط کشيده ميشود.
مدير کل مرکز فعاليتهاي قرآن و عترت دانشگاه آزاد با تاکيد بر لزوم عمقبخشي به برنامههاي قرآني از فعاليت 400 نفر کارشناس قرآني در دانشگاه آزاد خبر داد و گفت: با هدف تقويت ارتباط بين دانشگاه و دانشجويان و همچنين ارتقاي سطح آگاهيهاي قرآني کارشناسان با استفاده از تفسيرهاي قرآني شهيد مطهري و همچنين ارائه مباحث روانشناختي دورههاي آموزشي در اين دانشگاه برگزار ميشود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]