واضح آرشیو وب فارسی:الف: مديري: رضويان بيمعرفت است
كارگردان سريال تلوزيوني «مرد هزار چهره» گفت: «با شناختي كه از اقتضائات كار در تلوزيون پيدا كردهام، خودم قبل از دخالت مسئولان، مميزي سريالهايم را انجام ميدهم».
به گزارش آفتاب و خبرگزاري فارس، مهران مديري جمعه شب در برنامه زنده تلوزيوني «مثلث شيشهاي» كه با اجراي رضا رشيدپور از شبكه پنج سيما پخش ميشد، در پاسخ به شايعاتي مبني بر حذف سكانسهاي قابل توجهي از سريال «مرد هزار چهره» گفت: «اين طور نبود، من با شناختي كه بعد از 15 سال از چارچوبهاي كار در تلويزيون، بهدست آوردهام به هنگام توليد آثارم، آنها را مميزي ميكنم، تا هيچ اشكالي براي پخش از سيما، براي آنها به وجود نيايد».
او افزود: «البته در برخي موارد با مسئولان پخش سيما، تعاملاتي داشتيم و بعضاً آنها نقطه نظراتي را مطرح ميكردند ولي تصميم گيري را به خودمان واگذار ميكردند، تا در صورت آسيب نديدن كليّت مجموعه، درباره برخي سكانسها تجديد نظر كنيم».
مديري درباره دلايل عدم نمايش قسمتهاي مربوط به بازي محمدرضا حسينيان (مجري پخش شبكه سه)، در سريال مرد هزارچهره اظهار داشت: «قرار بود با اقتباس از فيلم سينمايي پدر خوانده كه در آن يك سربريده اسب، در رختخواب بازيگر فيلم نمايش داده ميشد، يك سر بريده مرغ در رختخواب حسينيان در سريال مرد هزار چهره به نمايش درآيد كه ارزيابي مسئولان اين بود كه اين صحنه خشونت زيادي خواهد داشت و براي پخش از تلويزيون مناسب نيست».
در ادامه اين برنامه مجري درباره علت عدم حضور برخي ديگر از چهرههاي مطرح سينمايي كه پيشتر نام آنها به عنوان بازيگران «مرد هزار چهره» مطرح شده بود پرسيد، كه مديري در پاسخ گفت: «حضور آقاي امين حيايي و همسرش در سريال قطعي شده بود و قرارداد هم امضا كرده بوديم، اما همزماني با ضبط يك فيلم سينمايي ديگر مانع از اين حضور شد».
كارگردان مرد هزارچهره در ادامه افزود: «در ابتدا قرار بود خسرو شكيبايي، ايفاگر نقش «قزاقه منديان» باشد، كه او نيز حضور در اين نقش را پذيرفته بود اما اين بازيگر نيز به دليل همزماني فيلمبرداري اين مجموعه با يك پروژه سينمايي ديگر، نتوانست در جمع نهايي بازيگران «مرد هزار چهره» حضور داشته باشد كه در نهايت عليرضا خمسه عهده دار اين نقش شد».
مديري در مورد حضور علي پروين و محمدرضا شريفي نيا نيز در اين سريال گفت: «در ابتدا قرار بود در سكانس پاياني سريال، هنگامي كه «مسعود شصتچي» از زندان آزاد ميشود، علي پروين با او رو به رو شود و او را با يكي از مربيان سرشناس خارجي اشتباه بگيرد، اما به دليل عدم حضور پروين در تهران در هنگام ضبط اين قسمت، با آقاي شريفي نيا تماس گرفته شد تا با تغيير مختصري در فيلمنامه، ايشان به جاي علي پروين در اين سكانس بازي كند كه وي نيز در اين زمان در تهران حضور نداشت كه در نهايت اين سكانس با حضور رضا رشيدپور به گونهاي ديگر فيلمبرداري شد».
مديري همچنين در پاسخهاي كوتاه خود به پرسشهاي رشيد پور در مورد «جواد رضويان» گفت: « او بي معرفت است» و پس از شنيدن نام «لاله صبوري» نيز گفت: «انرژي كه در كار ميگذارد از بازياش قويتر است
«مهران مديري» همچنين براي نخستين بار از حضور خود در عرصه دفاع مقدس سخن گفت.
رشيد پور مجري برنامه كه مديري را در شب سوم خرداد، سالروز آزادسازي خرمشهر، در برنامه مثلث شيشهاي دعوت كرده بود در اواسط اين برنامه دليل اين دعوت را در اين روز آشكار كرد.
او با نشان دادن عكسي از مهران مديري در جبهه از او درباره اين عكس پرسيد و مهران مديري براي نخستين بار از حضور خود در عرصه دفاع مقدس سخن گفت.
او با معرفي افراد درون عكس گفت كه اين عكس متعلق به سال 64 درشهر پاوه است در آن دوران هم ميجنگيديم و هم تئاتر اجرا مي كرديم . اين عكس متعلق به اتاقكي است كه پس از تمرين در آن به سنگرها مي رفتيم و بازي ميكرديم.
او درباره مهمترين ويژگي ايرانيها و فضاي ايران در دوران دفاع مقدس نيز گفت: مهمترين ويژگي ايرانيها عواطفي است كه نسبت به يكديگر دارند البته به شكل درست و به اندازهاش اما گاهي مبالغه در اين موضوع دردسر ساز است. تك تك بچههاي جنگ عجيب بودند و بارها گفته شده است ولي آنچه كه من از نزديك ديدهام بسيار شگفتانگيز بودند به لحاظ باوري واقعياي كه از كاري كه ميكردند داشتند.
وي گفت: دستاوردهاي بسياري وجود دارد كه همه را مديون بچههاي جنگ هستيم مخصوصا در مورد جانبازان و آزادگان البته دستاوردهايي هم هستند كه به آنها نرسيديم. من برنامهاي با عنوان «گفت و گوي انساني» داشتم كه نيمه كاره ماند و در آن با افراد زيادي صحبت كردم با جانباز، سارق مسلح، فرد اعدامي، زوجهايي كه از يكديگر جدا شدند و ... در اين ميان با دو جانباز قطع نخاعي صحبت كردم كه در اين ميان از همه برايم تلختر بود.
شنبه 4 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: الف]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 331]