تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هرگاه نيّت ها فاسد باشد، بركت از ميان مى رود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871520735




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بيماري هاي غير واگير عامل 60 درصد از آمار مرگ و مير در کشور ناشي/ کاهش پرداخت 12 درصد هزينه هاي دارويي از جيب مردم


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۳ شهريور ۱۳۹۴ (۱۷:۴۷ب.ظ)
بيماري هاي غير واگير عامل 60 درصد از آمار مرگ و مير در کشور ناشي/ کاهش پرداخت 12 درصد هزينه هاي دارويي از جيب مردم موج - نايب رييس کميته پيشگيري و کنترل بيماري‌هاي غيرواگير با بيان اينکه سازمان بهداشت جهاني اهدافي را جهت کاهش بيماري‌هاي غيرواگير تعريف کرده است، اظهار داشت: در تلاشيم که مرگ و مير افراد 40 تا 70 ساله را کاهش دهيم و بيماري‌هاي قلب و عروقي را نيز تا 10 سال آينده به ميزان 25 درصد کمتر کنيم.
به گزارش خبرنگار موج، محمدباقر لاريجاني در نشست مشترک با نمايندگان وزارتخانه‌ها به منظور طلب مشارکت برون‌بخشي در راستاي دستيابي به اهداف سند ملي پيشگيري از بيماري‌هاي غيرواگير، با اشاره به اينکه بيماري‌هاي غيرواگير موضوع مهمي است و 38 ميليون نفر در سال به علت بيماري‌هاي غيرواگير در دنيا فوت مي کنند گفت: 60 تا 70 درصد مرگ و ميرها در کشور به دليل بيماري‌هاي غيرواگير است.
لاريجاني افزود: فاکتورهايي مانند فعاليت بدني کم، رژيم غذايي نامناسب، افزايش مصرف نمک و... در مرگ و مير ناشي از بيماريهاي غيرواگير مؤثر است که قابليت اصلاح داشته و مي‌توان از آن پيشگيري کرد.
نايب رئيس کميته پيشگيري و کنترل بيماري‌هاي غيرواگير، اعتياد را يکي از مهمترين مسائل اجتماعي در بروز بيماري‌هاي غيرواگير عنوان داشت و افزود: بيماري‌هاي قلبي و عروقي نيز در دنيا سبب افزايش ريسک ابتلا به بيماري‌هاي غيرواگير هستند.
لاريجاني با اشاره به اينکه مصرف بسياري از روغن‌ها و مواد غذايي منجر به بيماري‌هاي غيرواگير مي‌شود، گفت: سرطان نيز از ديگر بيماري‌هاي غيرواگير به شمار رفته ولي به دليل اينکه کشوري جوان هستيم، هنوز اين موضوع شايع نشده است.
وي در ادامه، حوادث جاده‌اي را از ديگر عامل‌هاي مرگ و مير ناشي از بيماريهاي غيرواگير برشمرد و افزود: وضعيت سيگار نيز در کشور جالب نيست ولي با اين وجود، مصرف سيگار بيشتر از آمريکا و متوسط جهاني در ايران نيست، اين مسئله براي کودکان زير 5 سال نيز به دليل دود ناشي از سيگار توسط والدين و خانواده مشکلاتي را ايجاد مي‌کند.
نايب رئيس کميته پيشگيري و کنترل بيماري‌هاي غيرواگير به وضعيت چاقي مردان در کشور اشاره داشت و گفت: چالش‌هاي چاقي در همه جاي دنيا وجود دارد و کشور ما نيز از اين مسئله مستثني نبوده و در اين ميان استان‌هاي مرکزي، قم، تهران و کرج مشکل چاقي مردان در آن بيشتر است و شهرداران و استانداران لازم است که براي گسترش فضاهاي ورزشي اقدامات بيشتري انجام دهند.
لاريجاني با بيان اينکه سازمان بهداشت جهاني اهدافي را جهت کاهش بيماري‌هاي غيرواگير تعريف کرده است، اظهار داشت: کشور ما نيز تعهد داده که اقدامات لازم را براي رسيدن به اهداف بهداشت سازمان بهداشت جهاني انجام دهد، بر همين اساس تلاش مي‌کنيم که مرگ و مير افراد 40 تا 70 ساله را کاهش دهيم و بيماري‌هاي قلب و عروقي را نيز تا 10 سال آينده به ميزان 25 درصد کمتر کنيم.
نايب رئيس کميته پيشگيري و کنترل بيماري‌هاي غيرواگير با اشاره به اينکه مصرف نمک در برخي از کشورها روزانه کمتر از 3 گرم است، افزود: ما هم در ايران بايد تلاش کنيم ميزان مصرف نمک به ميزان قابل‌توجهي کاهش يابد.
لاريجاني با اعلام اينکه 60 درصد مردم تهران عدم فعاليت فيزيکي دارند، گفت: نداشتن فعاليت فيزيکي، کشور را به سمت افزايش بيماري‌هاي غيرواگير پيش مي برد.
نايب رئيس کميته پيشگيري و کنترل بيماري‌هاي غيرواگير، افزود: کشور ايران نيز متعهد شده است مصرف اسيدهاي چرب را در 10 سال آينده به صفر برساند، همچنين در تلاش هستيم که با کاهش 20 درصدي حوادث ترافيکي، بيماري‌هاي غيرواگير را در کشور بسيار کم کنيم.
لاريجاني با بيان اينکه رئيس‌جمهور و مجلس نيز پذيرفته‌اند که در مسير کاهش بيماري‌هاي غيرواگير در جهت اهداف سازمان بهداشت جهاني پيش برويم، گفت: وزارت بهداشت بر همين اساس چارچوبي را مشخص کرده و خوشبختانه در کشور شبکه‌هاي خوبي را داريم و اميدواريم با کمک رسانه‌ها کار وسيعي را در حوزه آموزش انجام دهيم.
نايب رئيس کميته پيشگيري و کنترل بيماري‌هاي غيرواگير، بيان داشت: در جهت کاهش بيماري‌هاي غيرواگير نيز برنامه‌هايي را براي پزشکان سلامت خانواده داريم و همچنين با وجود اينکه بستر ارائه خدمات پزشکي و درماني، همچنين پيشگيرانه در کشور ارتقاء يافته اما به اين منظور نبوده که هيچ چالشي در اين زمينه نداريم، ولي مسيرها به سمت بهتر شدن بوده است.
لاريجاني از امضا سند ملي پيشگيري و کنترل بيماري‌هاي غيرواگير توسط رئيس‌ مجلس خبر داد و گفت: مهمترين عامل و چالش مرگ و مير در کشور ما بيماري‌هاي غيرواگير است و مسئولين زيادي در جهت رفع آن اهتمام دارند، همچنين ظرفيت‌هاي بسياري در جهت پيشگيري از اين بيماري‌ها در کشور وجود دارد و مي‌توانيم قدم‌هاي استواري را در اين زمينه برداريم.
رسول ديناروند، رئيس سازمان غذا و دارونيز در حاشيه نخستين نشست هم‌انديشي کشوري در جمع خبرنگاران اظهار داشت: دولت به تعهدات خود در حوزه دارويي عليرغم سختي‌هاي موجود وفادار است و وزارت بهداشت نيز حمايت‌هاي لازم را در اين زمينه دارد.
وي با بيان اينکه در سال 92، 62.5 درصد از داروهاي کشور از نظر ريالي توليد داخل بود، افزود: اين ميزان در سال 93 به 67.5 درصد رسيد که اين افزايش مؤيد مشارکت بيشتر توليد کننده‌هاي داخلي در حوزه دارو است.
رئيس سازمان غذا و دارو با بيان اينکه از اقدامات موثر انجام گرفته توسط اين سازمان حمايت از توليد داروهاي صعب‌العلاج و خاص است، افزود: يک سوم کل هزينه‌هاي بازار دارويي را دولت پرداخت مي‌کند که اين ميزان معادل 3500 ميليارد تومان است.
ديناروند در پايان با اشاره به اينکه هزينه دارو از جيب مردم در سال 91 ،45 درصد بود خاطرنشان کرد: در سال 92 سهم مردم در پرداخت هزينه‌هاي دارويي به 22 درصد و در سال 93 به 15 درصد رسيد که اميدواريم تا پايان سال جاري اين رقم به 12 درصد برسد.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن