تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 15 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):همیشه جاهل یا افراط گر و تجاوزکار و یا کندرو و تفریط کننده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1838074406




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آیا عضویت در شبکه های اجتماعی مزیت است؟


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: آیا عضویت در شبکه های اجتماعی مزیت است؟
امروزه انتقال اطلاعات ارزشمند و به صورت کلی بهره ارزشمند و هدف دار از این شبکه ها توسط برخی از کاربران صورت می گیرد اما قطعا کمبود شرایط این چنینی یکی از جدی ترین نگرانی کاربران منظم این شبکه ها است.
به گزارش خبرنگار اخبار داغ  گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ این روزها بازار استفاده از شبکه های مجازی و عضویت اعضاء خانواده های مختلف در این شبکه ها حسابی داغ است.به گونه ای که اغلب زمان آزاد برخی از خانواده ها در این شبکه ها سپری می شود.

در هفته گذشته به این نکته اشاره شد که امروزه دیگر علاوه بر اکثر فرزندان خانواده ها که دائما درگیر تبلت و بازی های رایانه ای هستند، شبکه های اجتماعی سبب شده است تا پدر و مادرها هم غرق در گوشی و تبلت شوند تا حلقه نگرانی از استفاده بیش از حد کودک از رایانه و تبلت گسترده تر شود و به پدر و مادرها هم برسد.

بدون شک همانطور که در مطلب قبلی هم بیان شد استفاده از شبکه های اجتماعی به اندازه ای که انسان معتاد استفاده از این شبکه ها نباشد می تواند مثمر ثمر واقع شود چرا که بر کسی پوشیده نیست که فضای مجازی و شبکه های اجتماعی در خود علاوه بر مطالب کذب و بی ثمر، مطالب ارزشمند و آموزنده هم جای داده است.


آیا عضویت در شبکه های اجتماعی مزیت است؟



امروزه انتقال اطلاعات ارزشمند و به صورت کلی بهره ارزشمند و هدف دار از این شبکه ها توسط برخی از کاربران صورت می گیرد اما قطعا کمبود شرایط این چنینی یکی از جدی ترین نگرانی کاربران منظم این شبکه ها است.

در شبکه های مختلف اجتماعی که هر چند وقت یک بار یک شبکه در کشور یکه تازی می کند، گروه های مختلف با عنوان های جورواجور توسط کاربران ساخته می شود تا با بحث و تبادل نظر شاید اتفاقات جدیدی در اذهان عمومی رخ بدهد.

اما با جرات می توان گفت که یکی از مشکلات جدی شبکه های اجتماعی که سبب شده است برخی افراد به آن اعتماد نکنند، پایین بودن سطح مطالب و گروه های ساختگی است.به گونه ای که اکثر گروه ها جنبه طنز پیدا کرده و بیشتر به منظور ردوبدل شدن لطیفه و خاطره ساخته شده است.

از سویی دیگر رشد بی رویه گروه هایی که به مفاهیم کذب دامن می زد دردسرساز شده است.به گونه ای که اکثر اعضاء گروه با دامن زدن به اخبار دروغ و صد در صد کذب، ارزش این شبکه ها و مهمتر از آن ارزش کار رسانه ای خبرنگاران را نزد افکار عمومی کاهش می دهند.

یکی از مهمترین اخبار دروغی که همواره در شبکه های اجتماعی پخش شده و بعد از ساعتی توسط افراد مختلف تکذیب می شود، انتشار خبر فوت بازیگران و برخی از هنرمندان است که این روزها برای برخی از افراد به یک تفریح لذت بخش تبدیل شده است."1"

این در حالی است که انتشار چنین اخبار کذبی نه تنها افکار عمومی را بدبین می کند بلکه خاطره بسیار تلخی از زندگی را در ذهن بازیگر و یا هنرمندی که درباره اش دروغ پردازی شده استف را به جا می گذارد.

اما دروغ پردازی همه زشتی ها و پلشتی های گروه های شبکه های اجتماعی نیست، ساختن لطیفه و توهین به قومیت ها و اقوام مختلف در کشور،به جان هم انداختن مذهب های مختلف با اشاختن اخبار کذب،طراحی عکس و کاریکاتورهای زننده درباره افراد بخشی دیگر از مسائل آزار دهنده شبکه های اجتماعی است.

در هر صورت در این میان با توجه به وجود اگر چه بسیار اندک گروه های ارائه کننده مطالب مفید که در آن افراد باسواد و فرهیخته عضو هستند، نمی توان کل مطالب شبکه های اجتماعی را با یک چوب راند اما نکته قابل تامل درباره این گروه ها عدم یکپارچگی و به نوعی انسجام کامل است.

پراکندگی این گروه ها و در نهایت عدم انسجام مطالب آن، سبب شده است که مطالب غیر علمی و غیر مستند بر مطالب این چنینی در فضای مجازی غلبه کند.رشد قارچ گونه شبکه های اجتماعی در گوشی همراه و تبلت های مردم به گونه ای در حرکت است که بعید  است بتوان آن را با اقدامات بازدارنده کنترل کرد، به همین منظور همه این شرایط سبب می گردد تا هر نهادی و یا شخصی به جای اقدامات بازدارنده به فکر ساماندهی و انسجام مطالب گروه های مناسب باشد.

البته هم اکنون در این راه با توجه به دربرگیری بیشتر شبکه های اجتماعی در میان مردم و البته با توجه به استفاده بیشتر چهره های مختلف کشور از جمله هنرمندان این بحث در حال ساماندهی است.به گونه ای که چهره ها و یا حتی مردم عادی با تشکیل گروه های مختلف و با نام گذاری گروه حول یک یا چند محور مشخص بحث و تبادل نظر می کنند و بارها مشاهده شده است که مدیران گروه ها دائما به اعضا تذکر می دهند که فقط حول محور بحث صحبت کنند در غیر این صورت از گروه حذف می شوند.

چنین اقداماتی می تواند هم مثمر ثمر باشد و هم امیدوارکننده تا در زمانه ای که وسایل ارتباطی و شبکه های اجتماعی که کار را برای رد و بدل کردن هرگونه اطلاعات ولو اطلاعات غلط آسان کرده اند، اقدام مثبتی صورت گرفته باشد.

از طرفی دیگر فعالیت افراد مامور برای ایجاد بحث بر موضوعی کذب که از اساس دروغ است در این شبکه ها روند نگران کننده ای دارد.در مطالب بعدی از این زاویه هم به آسیب شناسی شبکه های اجتماعی می پردازیم.



منبع: فرهنگ نیوز


انتهای پیام/




اشتراک گذاری




مطالب مرتبط

ناگفته هایی از برنامه تلگرام
بزرگترین هک ها در شبکه های اجتماعی





۰۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن