واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۳ شهريور ۱۳۹۴ (۱۲:۴۱ب.ظ)
رئيس فدراسيون ورزش روستايي و بازي هاي بومي محلي: وزارت ورزش هميشه بيش از اعتبار مصوب به ما کمک کرده است/ براي توسعه ورزش روستايي به يک نگاه حاکميتي نياز داريم موج - نشست خبري رئيس فدراسيون ورزش روستايي و بازي هاي بومي محلي صبح امروز در رابطه با جشنواره فرهنگي ورزشي اقوام ايراني در محل اين فدراسيون برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، غلامرضا جعفري ضمن تبريک هفته دولت با اشاره به برنامه هاي جشنواره فرهنگي ورزشي اقوام ايراني، اظهار کرد: اين فدراسيون با اينکه نوپا بوده و 10 سال از قدمت آن مي گذرد، جزو مجموعه فدراسيون هايي است که توانسته در جهت نمايش هدفمندي هاي جامعه مخاطب خود کارهاي خوبي انجام دهد.
وي افزود: قرار بود براي برگزاري اين جشنواره يک برنامه مستقل در تالار هندبال داشته باشيم که با توجه به سياست هاي وزارت ورزش قرار شد يک جشنواره بزرگ و متمرکز را در نظر بگيريم.
رئيس فدراسيون ورزش روستايي و بازي هاي بومي محلي در ادامه با اشاره به شرکت کنندگان در اين جشنواره گفت: 15 استان در قالب 9 قوم و با حضور 400 ورزشکار در اين جشنواره که طي دو روز برگزار خواهد شد، با يکديگر رقابت خواهند داشت. از اين تعداد شرکت کننده 150 نفر از خانم هاي حاضر در روستاها و شهرستان هاي ما هستند که نمي خواهيم در اين جشنواره يک نگاه نمايشي داشته باشيم.
وي ادامه داد: اعتقاد داريم خود مردم بايد در اين برنامه حضور پررنگ داشته باشند تا کار ما جلوه نمايشي پيدا نکند. به همين خاطر بازي هاي بومي محلي را به جامعه با محوريت کودکان و نوجوانان آموزش خواهيم داد. چون مي خواهيم شرايطي را در نظر بگيريم که آحاد مختلف مردم تهران در يک فرصت مغتنم با فعاليت هاي فدراسيون و هفته دولت آشنا شوند.
جعفري در پاسخ به سوالي مبني بر اينکه اين همايش براي چندمين بار و طي چند روز برگزار خواهد شد و اينکه آيا در استان هاي ديگر نيز چنين جشنواره هايي را شاهد خواهيم بود، گفت: اين جشنواره با توجه به اينکه به هفته دولت اختصاص دارد، براي اولين بار است که برگزار مي شود اما جشنواره هاي ديگري از جمله جشنواره روستا که در روز مخصوص به خود برگزار خواهد شد را نيز در برنامه ها داريم.
وي در ادامه در پاسخ به سوال ديگري بابت اينکه برنامه شما بابت از بين بردن اختلافات بين اهالي کشتي سنتي و فدراسيون مربوطه چيست، اظهار کرد: در المپيک 2020 آنچه که مشخص است، ما در رشته کشتي تغيير در توزيع مدال خواهيم داشت. شايد در آن مسابقات کشتي آزاد، فرنگي مثل کشتي آليش را داشته باشيم که از مخاطب خاصي برخوردار است. به همين خاطر قطع به يقين بايد يک فرايند مناسب در نظر گرفته شود.
وي ادامه داد: به همين خاطر نشستي را با دکتر سجادي و دکتر شعباني بهار از وزارت ورزش و همچنين آقاي رسول خادم، رئيس فدراسيون کشتي داشتيم. در اين نشست محقق شد که تمام برنامه هاي زيرساختي اين رشته در فرايند تامين و توسعه آن بر عهده فدراسيون ورزش هاي روستايي باشد و در ادامه اگر مسابقه اي در سطح ملي برگزار مي شود، کار به متولي اصلي آن يعني فدراسيون کشتي سپرده شود.
وي در ادامه در جواب به سوال خبرنگار ديگري پيرامون اينکه براي 63 هزار روستا با 22 ميليون نفر جمعيت چه کاري براي تامين اعتبار و بودجه مسابقات آنها کرده ايد، گفت: ما به دنبال اين هستيم که رديف بودجه جدايي داشته باشيم که از همه معافيت هاي موجود از جمله ماليات برخوردار باشد. همچنين مي خواهيم از نيروهاي اعزام به خدمت سربازي که فارغ التحصيل رشته تربيت بدني هستند، به عنوان کارورز در مناطق مختلف روستايي بهره ببريم؛ اتفاقي که مي تواند يک پشتوانه خوب براي مجموعه ورزشي کشور باشد.
وي گفت: با اين همه اگر شما 5 هزار روستا با بالاي 1000 نفر جمعيت را در نظر بگيرد که بخواهيم براي آنها مسابقه برگزار کنيم، چيزي بالغ بر 2 هزار و 500 ميليارد تومان بودجه نياز است که اين در يک سيکل عادي بودجه هشت سال وزارت ورزش بوده و به خاطر آن بايد کل ورزش کشور تعطيل شود. ورزش روستايي يک فعاليتي است که دخالت حاکميت را طلب مي کند.
جعفري در پاسخ به سوال خبرنگار موج مبني بر اينکه در آستانه تدوين برنامه ششم توسعه و اينکه گفته ايد به رديف بودجه خاصي با توجه به نگاه حاکميتي به اين فدراسيون احتياج است، چه رايزني هايي انجام داده ايد؛ گفت: وزارت ورزش هميشه يار و ياور فدراسيون ما بوده است. سال گذشته 1300 ميليارد تومان اعتبار ما بود که 2.5 ميليارد تومان وزارت ورزش به ما پول داد امسال هم اعتبار يک ميليارد و 650 ميليون توماني ما را نزديک به همان 2.5 ميليارد تومان پرداخت کرده است.
جعفري افزود: با اين همه ما رايزني هاي لازم را در اين خصوص هم با دولت و هم با مسوولان وزارت ورزش انجام داده ايم تا اين مساله در قانون بودجه و تدوين برنامه ششم توسعه لحاظ شود. البته اين مساله همراهي نمايندگان مجلس را طلب مي کند تا نگاه ويژه اي به اين موضوع داشته باشند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]