تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 13 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):على پيشواى مؤمنان و ثروت پيشواى منافقان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820543535




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کاهش 22 درصدي پرداختي از جيب مردم براي دارو


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲ شهريور ۱۳۹۴ (۱۵:۴۷ب.ظ)
کاهش 22 درصدي پرداختي از جيب مردم براي دارو موج - رئيس سازمان غذا و دارو در هفته دولت از روند اجراي اقتصاد مقاومتي در اين سازمان، جلوگيري از هزينه‌هاي القايي، تاکيد بر داروهاي ژنريک و نظام دارويي ملي کشور و حمايت از توليد داخل به عنوان سياست‌هاي محوري وزارت بهداشت و مبناي برنامه‌ريزي‌ها و اقدامات سازمان غذا و دارو در 2 سال اخير سخن گفت.
به گزارش خبرگزاري موج، رسول ديناروند، رئيس سازمان غذا و دارو، افزود: خوشبختانه آمار وضعيت دارو و تجهيزات پزشکي در سال 93 نشان‌دهنده دستيابي سازمان غذا و دارو به شرايط مطلوب مدنظر بوده است.
وي با اشاره به اين که براي اولين بار در ده سال اخير آمار واردات دارو در سال 93 شاهد کاهش چشمگير نسبت به دوره مشابه سال قبل هست، تشريح کرد: در حالي که آمار واردات دارو در سال‌هاي 91 و 92 به ترتيب هزار و500 و هزار و350 ميليارد دلار بوده است، واردات دارو در سال 93 به کمتر از يک ميليارد دلار کاهش يافت.
ديناروند تأکيد کرد: علي‌رغم کاهش 350 ميليون دلاري واردات دارو در سال 93، بازار دارويي کشور شاهد آرامش و وضعيت مطلوب دسترسي مردم به داروهاي مورد نيازشان بوده است که اين نشان‌دهنده تأمين داروهاي مورد نياز از منابع داخلي مي‌شود.
رئيس سازمان غذا و دارو با تشريح اينکه سهم داروهاي توليد داخل از بازار دارويي کشور در سال‌هاي 91 و 92 حدود 62 و 61 درصد بوده است، گفت: اين ميزان در سال 93 به بيش از 67 درصدبالغ شده است.
وي افزود: در تمام سال‌هاي اخير سهم داروهاي داخلي از بازار دارويي کشور در حال کاهش بوده است، ولي در سال 93 روند کاهشي سهم داروهاي توليد داخل متوقف و شيب افزايش را در پيش گرفته است.
رئيس سازمان غذا و دارو به افزايش ميزان دسترسي مردم به داروهاي ضروري در سال 93 اشاره کرد و گفت: در بخش سرپايي و بستري داروخانه‌هاي دولتي و خصوصي در سال 93 نسبت به سال 92 افزايش 10 درصدي و نسبت به سال 91 افزايش 20 درصدي را شاهد بوديم.
وي با تاکيد بر کاهش 14 در صدي ميزان هزينه بيماران خاص، صعب العلاج و مزمن در سال 93 نسبت به سال 92 خاطر نشان کرد: با مقايسه آمار سال‌هاي 91 تا 93 کاهش 22 در صدي ميزان هزينه دارو از جيب مردم چشمگير بوده است.
رسول ديناروند محدوديت واردات داروهاي مشابه توليد داخل و فرآورده‌هاي سلامت محور غير ضروري براي دستيابي به اهداف پيش رو را بسيار مهم دانست و افزود: در کنار اين محدوديت‌ها، تدوين مسير تسهيل شده براي ثبت محصولات شرکت‌هاي دانش بنيان، حمايت از توسعه صادرات دارو و تجهيزات پزشکي، کاهش قيمت ارزي داروها و تجهيزات پزشکي وارداتي در اين راستا بسيار مؤثر بوده است.
رئيس سازمان غذا و دارو اتخاذ برنامه‌هاي واردات موازي دارو و تجهيزات پزشکي از منابع معتبر و ارزان‌تر از منابع سنتي و اصلي مربوطه و مبارزه با قاچاق بوسيله طراحي و اجراي سامانه رهگيري و رديابي و کنترل اصالت فرآورده‌هاي سلامت محور را از جمله اقدامات اين سازمان براي دستيابي به اهداف عنوان کرد.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن