تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):من ادب آموخته خدا هستم و على، ادب آموخته من است . پروردگارم مرا به سخاوت و نيكى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821199092




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سرانه مصرف آبزيان به 14 کيلوگرم مي‌رسد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲ شهريور ۱۳۹۴ (۰:۳۸ق.ظ)
سرانه مصرف آبزيان به 14 کيلوگرم مي‌رسد موج - معاون وزير جهاد کشاورزي و رئيس سازمان شيلات ايران يکي از چالش‌هاي پيش روي شيلات کشور را صنايع شيلاتي دانست و گفت: در چند سال گذشته سرمايه گذاري در اين خصوص صورت نگرفته است.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از مانا، با افزايش سرانه مصرف آبزيان در ميان عموم مردم بسياري از مشکلات صنعت شيلات کشور در بخش آبزي پروري و صنايع شيلاتي برطرف خواهد شد.
به گفته حسن صالحي، با توجه به فضاي بين المللي به وجود آمده در خصوص صنايع شيلاتي لازم است هر چه سريع‌تر اقدامات لازم جهت خريد تجهيزات براي به راه اندازي کارخانه صنايع شيلاتي کشور تأمين شود.
وي متذکر شد: تحقق اين امر مستلزم تخصيص اعتبارات لازم است که اميدواريم هر چه سريع‌تر شاهد اجرايي شدن آن باشيم.
رئيس سازمان شيلات ايران، پايين بودن سرانه مصرف آبزيان در ميان مردم را از ديگر مشکلات صنعت شيلات کشور دانست.
به گفته وي، فرهنگ توسعه مصرف آبزيان در ميان مردم در دستور کار سازمان شيلات ايران قرار گرفته است.
صالحي اظهار داشت: بر اساس چشم انداز تعيين شده سرانه مصرف آبزيان در کشور تا پايان برنامه ششم توسعه بايد به سالي 14 کيلوگرم افزايش يابد.

افزوده شدن سالانه يک کيلوگرم به سرانه مصرف آبزيان
معاون وزير جهاد کشاورزي اذعان داشت: براي تحقق اين چشم انداز بايد سالانه يک کيلوگرم به سرانه مصرف آبزيان کشور افزوده شود.
وي با اشاره به اين که هم اکنون سرانه مصرف آبزيان در کشور سالانه 9.1 کيلوگرم است، تصريح کرد: اين ميزان سرانه مصرف نسبت به نرم جهاني بسيار پايين تر است.
اين مقام مسوول در سازمان شيلات ايران يادآور شد: سال 93 سرانه مصرف آبزيان کشور 7.8 کيلوگرم بوده است که امسال شاهد افزايش تقريباً يک کيلوگرمي در سرانه مصرف بوده‌ايم.
رئيس سازمان شيلات ايران خاطرنشان کرد: تبليغات يکي از مهم‌ترين ضروريات به منظور ايجاد فرهنگ مصرف ماهي و ميگو در ميان مردم است.
وي اذعان داشت: اما تنها تبليغات از رسانه‌هاي معتبر و ملي نمي تواند ما را در تحقق هدف سازمان شيلات در خصوص افزايش سرانه مصرف آبزيان کمک کند.
به گفته صالحي، توسعه صنايع شيلاتي در تحقق اين امر بسيار مؤثر خواهد بود.
وي تصريح کرد: در صورتي که بتوانيم با فرآوري مناسب انواع ماهيان، تنوع غذايي مناسبي را ايجاد کنيم، ناخودآگاه مردم نسبت به مصرف آبزيان رغبت بيشتري نشان خواهند داد.
رئيس سازمان شيلات ايران تاکيد کرد: ايجاد تنوع غذايي در آبزيان همچنين باعث رونق صنايع شيلاتي کشور خواهد شد.
وي اظهار داشت: در واقع اگر سرانه مصرف آبزيان در ميان عموم مردم افزايش يابد مي‌توان گفت بسياري از مشکلات پيش روي صنعت شيلات کشور برطرف خواهد شد؛ چرا که با افزايش تقاضا، ميزان توليد افزايش خواهد يافت.
به گفته صالحي، در صورتي که نقدينگي در ميان پرورش دهندگان افزايش يابد تمايل آن‌ها براي توليد بيشتر همراه با ارتقاي کيفيت محصول همراه خواهد بود.
معاون وزير جهاد کشاورزي يادآور شد: در کشورهاي توسعه يافته سرانه مصرف آبزيان بسيار بيشتر است به طوري که در اکثر آن کشورها متوسط سرانه مصرف آبزيان سالانه 28 کيلوگرم است.
وي متذکر شد: در برخي کشورها مثل ژاپن و نروژ سرانه مصرف آبزيان 70 کيلوگرم در سال است.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن