تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 11 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):هر که رکوع نمازش را کامل انجام دهد هیچ ترس و وحشتی در قبر با سراغش نمی آید. ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819888628




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عواقب خطرناک حمله به ایران/ چاره دیگری نداریم


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: عواقب خطرناک حمله به ایران/ چاره دیگری نداریم
«مخالفان توافق هسته ای با ایران، کاملا حق دارند که می گویند برای این توافق جایگزینی وجود دارد. ما می توانیم ایران را بمباران کنیم اما ...».
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان: روزنامه یو‌اس‌ای تودی (usatoday) در یادداشتی به قلم "آن ماری اسلاتر" مدیر سابق برنامه ریزی سیاسی در وزارت خارجه آمریکا و استاد ممتاز امور بین الملل در دانشگاه پرینستون، تاکید کرده که تنها جایگزین برای توافق هسته ای، جنگ با ایران است.
 
 
خانم اسلاتر بر این باور است که آمریکا چاره ای جز "پذیرش توافق" یا "وارد شدن به جنگ با ایران" ندارد و هزینه های گزینه نظامی به حدی زیاد است که تنها یک راه برای ایالات متحده باقی می گذارد: تن دادن به توافق هسته ای با ایران علیرغم وجود برخی نکات منفی در آن.
 
 
خلاصه ای از این نوشتار که زیر عنوان "تنها جایگزین برای توافق هسته ای، جنگ با ایران است" تنظیم و منتشر شده را با هم مرور می کنیم:
 
 
آیا برای بمباران ایران آماده اید؟ بسیار خوب. در غیر این صورت، بینی خود را بگیرید [به نقاط ضعف توافق توجه نکنید] و به نفع توافق هسته ای رای دهید.
 
 
مخالفان توافق هسته ای با ایران، کاملا حق دارند که می گویند برای این توافق جایگزینی وجود دارد. ما می توانیم ایران را بمباران کنیم. یک حمله پایدار می تواند تاسیسات هسته ای این کشور را ویران کرده و احتمالا بخش بزرگی از ذخایر پلوتونیوم و اورانیوم با غنای بالای آن را از بین ببرد.
 
 
پنتاگون تخمین زده که ویران کردن تاسیسات کنونی ایران، برنامه هسته ای این کشور را حدود دو سال به عقب باز می گرداند. این تخمین 18 تا 21 ماه بیشتر از تخمین قبلی است که می گوید حمله در شرایط پیش از توافق، 3 تا 6 ماه برنامه هسته ای را به عقب می راند.
 
 
البته گزینه نظامی، پیامدهای دیگری را برای ما خواهد داشت. چنین اقدامی، یک "هدیه بزرگ" به گروه تروریستی داعش خواهد بود به این صورت که ما به دشمن بزرگ داعش حمله خواهیم کرد.
 
 
این حمله همچنین موضع تندروها [!] در ایران را در نسل بعدی تقویت کرده و حرف هایی را که طی دهه های گذشته درباره "شیطان بزرگ" می زدند به اثبات خواهد رساند. این اقدام از سوی دیگر زیر پای میانه روهای ایرانی را خالی خواهد کرد که به دنبال معامله بر سر برنامه نامشروع [!] هسته ای ایران با پایان دادن به تحریم ها هستند.
 
 
بمباران تاسیسات هسته ای ایران، اعلام جنگی آشکار به این کشور است که موجب اقدامات تلافی جویانه تهران از طریق حملات سایبری و تروریستی علیه آمریکایی ها و خاک ایالات متحده خواهد شد. واکنش آمریکا به حملات بعدی ایران می تواند ما را بار دیگر به جنگی علنی در خاورمیانه بکشاند.
 

عواقب خطرناک حمله به ایران/ چاره دیگری نداریم



منبع:مهر
انتهای پیام/



اشتراک گذاری




مطالب مرتبط

4 سال پیش 150 هزار موشک اکنون چند هزار موشک؟
تمرین نظامی اسرائیل برای حمله به ایران؟!
مانور نظامی در مدارس آمریکا قبل از حمله هسته‌ای ایران!
تهدید ایران به حمله نظامی!
آمریکایی‌‎ها تا سیلی نخورده‌اند به مذاکره نهایی تن دهند
زنی که می خواهد به ایران حمله کند
موشک‌های آمریکایی در قطر برای حمله به ایران؟ +سند
رویای تصرف ایران توسط داعش +عکس
یک منبع اروپایی: عربستان و رژیم صهیونیستی علیه ایران همکاری دارند
نور تویی، روح تویی/ ایران اسراییل را محاصره کرده، می خواهد خفه کند/نادیده گرفتن رای دادگاه عالی اروپا





۳۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۱:۰۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن