واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: از بیمارستان های مجهز واشنگتن تا روستاهای صعب العبور ایران
در حالی که هر از گاهی خبرها از مهاجرت برخی نخبه ها و پزشکان کشور به کشورهای غربی حکایت دارد این بار، روایت پزشکی را می خوانید که اردوهای جهادی روستاهای صعب العبور ایران را به بیمارستان های مجهز واشنگتن ترجیح داده است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پیک بامدادی؛ نوشت، پزشک ایرانی که به تازگی از آمریکا برگشته نخستین سفرش را با گروه های جهادی در مناطق صعب العبور شمال خوزستان تجربه کرده است.
وی یک سال پس از پایان جنگ به آمریکا می رود و تحصیلات دانشگاهیش را در آمریکا می گذراند؛ دکتر حسن زاده حالا با گروه های جهادی همراه شده تا داشته هایش را در اختیار هموطنانش قرار دهد.
وی گفت: افتخار داشتیم در گروه منتظران خورشید عازم کوه های زاگرس و دزفول شویم.
فعالیت این پزشک در مناطق کوهستانی و صعب العبور پس از 25 سال زندگی در مرکز آمریکا ، شگفتی همراهان را در پی داشته است.
دکتر قربانی سرپرست بخش پزشکی اردوهای جهادی می گوید: دکتر حسن زاده نخستین باری بود که برای اردوهای جهادی آمد آن هم یک منطقه صعب العبور، که این روحیه برای ما جالب بود.
تصور بود که مکان های راحت را بپذیرد؛ اما ایشان بسیجی وار و فعالتر از دیگران به ارائه خدمات به مردم می پرداخت.
دکتر حسن زاده در آمریکا هم دانش و تجربه خود را در اختیار نیازمندان سیاه پوست و مسلمانانی که از امکانات پزشکی محروم بودند قرار می داد.
دکتر حسن زاده با بیان اینکه ویزیت پزشک در آمریکا از 150 تا 300 دلار است ، گفت: کوچکترین عمل جراحی از 5 هزار دلار کمتر نیست و عمل جراحی قلب برای بیمار در آمریکا، بیش از 100هزار دلار هزینه دارد.
وی فقط 40درصد آمریکایی ها را تحت نظارت بیمه عنوان کرد و افزود: سیاه پوستان در آمریکا تحت ستم واقع می شوند به همین جهت من به آنها کمک می کردم، هر چه از واشنگتن دورتر بروید می بینید جاهایی هستند که راه رفتن در آن مکان ها سخت و خطرناک می شود.
دکتر حسن زاده و همکارانش در مرکز تعلیمات اسلامی واشنگتن درمانگاهی برای کمک به نیازمندان ایجاد کرده اند.
دکتر بحرینی مدیر مرکز با بیان اینکه مسجد یکی از مکان هایی است که مردم برای طلب کمک به آن مراجعه می کنند، افزود: پزشکان ایرانی و مسلمان و حتی پزشکان مسیحی چنین نگرشی را ایجاد کرده اند.
درمانگاه ابن سینا تاکنون هزاران دلار خدمات پزشکی به بیماران نیازمند ارائه کرده است.
دکتر بحرینی افزود: بیش از 30 هزار دلار خدمات رایگان به نیازمندان ارائه می شود و سه بیمارستان منطقه طبق قراردادی که با مرکز تعلیمات اسلامی واشنگتن دارند به بیمارانی که از طریق ما به آنها مراجعه می کنند خدمات مختلف از جمله جراحی ارائه می دهند.
حالا چشم های مناطق محروم و روستایی ایران به دست های پزشکانی است که می توانند حداقل در بخش بهداشت و پزشکی پاسخگوی نیازهای باقی مانده باشند.
قربانی از فعالان اردوهای جهادی می گوید: بیش از 100 هزار پزشک و متخصص در ایران داریم که اگر هرکدام 3 روز وقت خود را در طول سال در اختیار انجام خدمت در مناطق محروم بگذارند دیگر محرومیت پزشکی در این مناطق نخواهیم داشت.
اگر 100 هزار پزشک ایرانی هرکدام تنها یک هفته وقتش را در مناطق محروم بگذارد و هر روز این هفته ، حدود 20بیمار را معاینه کند در کل سال حدود 5میلیون نیازمند از خدمات آن ها بهره مند خواهند شد.
چهار شنبه ۲۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]