واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۸ مرداد ۱۳۹۴ (۱۱:۲۱ق.ظ)
پيشنهاد فروش اقساطي در شرايط فعلي مناسب است موج - دبير کانون انبوهسازان کشور پيشنهاد فروش اقساطي را در شرايط فعلي مناسب دانست و گفت: اين پيشنهاد فقط مناسب شرايط رکود فعلي است؛ چراکه اگر بخش مسکن وارد رونق شود ممکن است خيلي از سازندگان حاضر نباشند واحدهاي خود را اقساطي بفروشند.
به گزارش خبرگزاري موج، فرشيد پورحاجت، دبير کانون انبوهسازان کشور، اظهار کرد: سال گذشته بسته پيشنهادي را تقديم معاون اول رئيسجمهور کرديم و با توجه به محدوديت منابع بانکي، انبوهسازان پيشنهاد فروش اقساطي را ارائه دادند که در حال حاضر در وزارت راه و شهرسازي در دست بررسي است.
وي پيشنهاد فروش اقساطي را در شرايط فعلي مناسب دانست و گفت: اين پيشنهاد فقط مناسب شرايط رکود فعلي است؛ چراکه اگر بخش مسکن وارد رونق شود ممکن است خيلي از سازندگان حاضر نباشند واحدهاي خود را اقساطي بفروشند، اما؛ در حال حاضر تمايل دارند.
پورحاجت تأکيد کرد: قطعا فروش واحدها به صورت اقساطي و بازگشت پول به بخش خصوصي استارت جديدي براي ساختوساز خواهد بود. ما انتظار داريم اين مساله در دستور کار دولت قرار گيرد. آخوندي انصافا ما را حمايت کرد، اما؛ وزارتخانه به تنهايي نميتواند مشکل مسکن را حل کند. به اعتقاد ما يک سري مشکلات از سوي بانک مرکزي و تيم اقتصادي دولت بوده که نتوانسته در بخش مسکن رونق ايجاد کند.
دبير کانون انبوهسازان کشور، در عين حال اقدام دولت در عدم ورود شتابزده به طرحها و سياستهاي مسکني را اقدام درستي دانست و گفت: توليد مسکن زمانبر است و اينکه بخواهيم سريعا مشکل مسکن را حل کنيم تفکر اشتباهي است. مسکن مثل خودرو نيست که اگر با کمبود مواجه شد آن را وارد کنيم.
وي با اشاره به رکود حاکم بر بخش مسکن افزود: دولت با توجه به مشکل اقتصاد و تورم يکباره در سال 1390 نتوانست کاري کند تا دهکهاي پايين جامعه خودشان را با قيمت مسکن وفق دهند. بنابراين تقاضاها ناگزير به سمت اجاره رفتند که افزايش 12 تا 30 درصدي اجارهبها طي سالهاي اخير و همچنين افزايش اجاره بها در تابستان امسال ناشي از همين مساله بود.
پورحاجت، شناسايي بخشهاي سودده اقتصاد و انتقال سرمايه بانکها به آن بخشها را در رکود مسکن مؤثر دانست و گفت: شم اقتصادي مردم بالا است. وقتي بانکها و مؤسسات مالي بابت سپردههاي بانکي سود خوبي را به سپردهها ميدهند مردم هم اجارهنشيني را به خريد خانه ترجيح ميدهند و پول خود را در بانکها سپردهگذاري ميکنند.
دبير کانون انبوهسازان کشور ادامه داد: يکي از دلايل رکود عميق چند سال اخير صنعت ساختمان، همين رفتارهاي بانکي است که باعث شده صنعت ساختمان به حالت رکود برود. بالغ بر 97 درصد مصالح بخش ساختوساز مسکن در داخل کشور توليد ميشود، تحريمها نميتوانست در رکود مسکن تأثيرگذار باشد و عامل رکود را بايد در درون کشور جستوجو کرد.
جمشيد برزگر، رئيس کانون انبوهسازان کشور، طي روزهاي گذشته پيشنهاد فروش اقساطي مسکن را مطرح و اظهار کرده است: در پيشنهادي که به دولت ارائه شده خواستار پرداخت تسهيلات به انبوهسازان مسکن و سپس اجازه فروش اقساطي از سوي انبوهسازان شدهايم. مساله عدم فروش مسکن با توجه به فرايند عرضه و تقاضا به قدرت خريد متقاضيان بستگي دارد پس تا زماني که قدرت خريد تمام دهکها به ايدهآل خود نرسد با مشکل عدم فروش مواجه خواهيم بود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]