تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):همیشه جاهل یا افراط گر و تجاوزکار و یا کندرو و تفریط کننده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869699267




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مرگ سالانه سه هزار نفر براثر سوختگی |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: مرگ سالانه سه هزار نفر براثر سوختگی
کد خبر: ۵۲۴۹۸۲
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۲ - 17 August 2015


عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با تاکید بر اینکه هزینه‌ درمان بیماران سوختگی در کشور بسیار بالا است، گفت: این درحالی است که بیمه‌ها حمایت کافی در این زمینه ندارند.

رسول خضری در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با بیان اینکه هزینه‌های درمان سوختگی در کشور بسیار بالا است، افزود: واقعیت آن است که در مرحله اولیه درمان سوختگی، باید از پانسمان‌های پیشرفته و مدرن استفاده شود که هزینه آن بسیار بالا است و علاوه بر آن در ایران نیز تعداد محدودی از این پانسمان‌ها وجود دارد.

نماینده مردم سردشت و پیرانشهر در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: در دیگر کشورها از دو نفر سوختگی کمتر از 95 درصد، یک نفر از مرگ نجات پیدا می‌کند اما در ایران سوختگی کمتر از 60 درصد به دلیل کمبود تجهیزات، از هر دو نفر منجر به مرگ یک نفر می‌شود در و سوختگی بیش از 60 درصد هر دو نفر بیمار جان خود را از دست می‌دهند.

این نماینده مردم در مجلس نهم، با تاکید بر اینکه پانسمان‌های مدرن و جراحی پلاستیک زودرس دو اقدام اولیه در درمان سوختگی است، تصریح کرد: همچنین تخت‌های ایزوله نیز در درمان سوختگی از اهمیت بی‌شماری برخوردار است؛ هر اتاق باید دارای یک تخت باشد تا پروسه درمان و تعویض پانسمان‌ها ایزوله و منحصر به یک بیمار سوختگی باشد چراکه شایع‌ترین علت فوت بیماران سوختگی عفونت و نارسایی کلیه است.

وی یادآور شد: بدون‌شک بین 10 تا 15 درصد تخت‌های بیمارستان‌های جنرال در کشور باید مختص بیماران سوختگی باشد این بیمارستا‌ن‌ها علاوه بر ایزوله بودن باید دارای تخت استندبای نیز باشند، استفاده از تخت‌های استندبای بدان معنا است که با توجه به اینکه حادثه سوختگی خبر نمی‌کند لذا باید تخت‌های خالی وجود داشته باشند تا در صورت بروز حادثه بیمار برای پذیرش در بیمارستان معطل نشود.

خضری تاکید کرد: بیماران سوختگی بعد از درمان اولیه و ترخیص از بیمارستان به جراحی‌های متعدد پوستی نیازمندند که هزینه‌های درمان آنها در این شرایط بیش از گذشته افزایش می‌یابد دراین میان حمایت‌های بیمه‌ای نیز بسیار ناکارآمد است و نمی‌تواند نیاز این بیماران را تامین کند.

نماینده مردم سردشت و پیرانشهر در مجلس نهم، ادامه داد: برخی ازنمایندگان پیشنهاد داده بودند تا در لایحه بودجه به ازای هر یک درصد سوختگی 5 میلیون تومان هزینه درمان محاسبه شود که البته هزینه زیادی برای دولت دارد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر اینکه سالانه 3 هزار نفر در کشور بر اثر سوختگی جان خود را از دست می‌دهند، افزود: دراین زمینه باید پیشگیری و آموزش در اولویت قرار گیرد تا بار مالی زیادی برای هزینه‌های درمانی بیماران بر دوش دولت سنگینی نکند.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 91]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن